Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@eshta píše:
ten sýr zůstane na kotletě, do sosu se nedostane. Jestli jo nechceš tak ho tam prostě nedávejjá vždy pokladu jen trošku a jen tu kotletu, tohle jídlo se sice vrství, ale jen ta první vrstva cibule je všude a pak už jen vrstvíš na kotlety
Dík, jdu do toho ![]()
@nikita066 píše:
ahoj holky, nějaký recept na kuřecí stehna? pořád jen zapékám jen s kořením a nebo uvařím a nahážu do omáčky a to už mě neba, potřebovala bych nějaký spešl recept na zepačení na nějaký nezvyklí dobrý způsob, poraďíte? děkuju
zrovna ze stehen jsem dělala dnešní oběd:
na 4 porce: 4 nohy, 1 balení cizrny, 2 cibule, 4 velký mrkve, tymián, sůl, malý smetanový jogurt
stehna nakrájím na špalíky, dám zatáhnout (nedávám olej, tuk pustí kůže), vyndám. Hodím tam cibuly na větší kousky, stejně tak mrkev a orestuju. Přisypu tymián, vrátím kuře, malinko podleju vodou (tak deci stačí) a dám na hodinu do trouby na 170 (hrnec může být do 180, tak dávám rdši míň ![]()
Den předem (přes noc) si dám namočit cizrnu a uvařím v osolené vodě (cca 40min).
Po cca 30-40min pečení jí přisypu ke kuřeti, teda spíš pod kuře, to musí zůstat navrchu. Nechám dopéct a nakonec vmíchám jogurt.
Dneska to s námi jedla i mladší, takže jsem nesolila a pro nás tam dala na konci jen pár kapek citr.šťávy. Chutnalo jí i mě ![]()
Akorát jí jsem vyloupala cizrnu ze šlupek (kuličku po kuličce
pakárna), aby jí to nenadýmalo
@Paoloska zrovna jdu dávat do trouby kuřátko ala kanada
dala jsem tam 200° at to má grády ![]()
To je prima diskuse, určitě se mi bude hodit.
My jsme dneska měli hráškový krém s chlebovými krutonky a kuskus se zeleninou…
@Paoloska dala jsem do toho základu trošku oleje, i do pekáčku..teď to peču asi 25 min a pak to přikreju ![]()
Bude se k tomu hodit rýže doufám?
@eshta Kotletky jsou v troubě a úžasně tady voní. To bude dobrota ![]()
@Paoloska ty to máslo mě netrklo!!!
to jsem celá já…má to dost omastku…tak uvidím..posledních pár minut ![]()
@eshta píše:
tak dej pak vědětono se to nezdá, ale nám to moc chutná
Vynikající
A napsala jsi to přesně, ono se to nezdá
Byla tu tchyně, koukala mi do pekáče a prý, proč to nezaleju šlehačkou, ona je ráda chytrá. Je fakt, že hodně zapékám se šlehačkou, ale takhle to bylo úplně výborné, i ten sýr. Dík za recept ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat