Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@eshta Já je tam rozklepnu a malinko rozetřu žloutek, ale ne moc, aby se to celé nepromíchalo ![]()
Dneska těstovinový salát a bagetka. K večeři udělám topinky s masovou směsí ![]()
My dnes dojídali zbytky - kuře na paprice a polévku. K večeři dělám švestkové knedlíky s mákem a tvarohem.
zase muffiny tentokrat s jahodama a hroznovym vinem na veceri burritos, na zitra hermelinovou a cesnekovou pomazanku a maso nalozit na grilovackxu
dneska se dojídaly zbytky (furt rajská s hovězím) a teď jsem vytáhla z trouby maso podle eshty dělala jsem plecko a neměla šunku, tak jsem tam dala vysočinu, voní to a vypadá to moc dobře
a Královský koláč s jablky ![]()
oběd kuře na paprice a hrníčkovej knedlík, pro mne mini porcička aby se neřeklo
já na ty knedlíky a omáčky nejsem
, ale véča luxus mňam salát a kuřecím masem
Tak k večeři jsem udělala vynikající krevety marinované v olivovém oleji, česneku a bylinkách. K tomu jsem zapekla fr.bagetky s mozzarellou a česnekem ![]()
zítra kotel nějakého super vývaru , hromadu řízků s brsalátem a brkaší,tvarohové koláče a štrůdl
@MUFICE píše:
Tak k večeři jsem udělala vynikající krevety marinované v olivovém oleji, česneku a bylinkách. K tomu jsem zapekla fr.bagetky s mozzarellou a česnekem
mňam ![]()
tak mi dneska kuřecí řízek ale uvažuji že ho obalím těstíčku a k tomu brkaše, rajčatový salát ![]()
@lenulina1979 píše:
oběd kuře na paprice a hrníčkovej knedlík, pro mne mini porcička aby se neřeklojá na ty knedlíky a omáčky nejsem
, ale véča luxus mňam salát a kuřecím masem
ten salát vypadá teda moc dobře. Děláš nějakou speciální zálivku nebo obyč?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat