Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1101
10.6.12 16:22

Dnes vepřový vývar zbytek ze včera a tvarohové jahodové knedlíky

• načítám...
6043
10.6.12 17:00

My kuřecí steak se šunkou a broskví a k tomu mačkané brambory :)

• načítám...
1655
10.6.12 17:22

tak holky chtela bych vam moc podekovat. myslim, ze to bylo v tehle diskuzi kdy sem v patek zebrala o recept na sladke knedliky, nakonec s nedostatku casu jsem udelala ty tvarohove a tri chlapy se nad nemi olizovali :-) i ja tedy :-) byli vybrone, uz nikdy jine delat nebudu. moc dekuju za radu a za recept. holky diky vam se stavam skvelou domaci hospodynkou :-)
jeste se chci naucit zavarovat. takze sup sem s recepty na marmelady a kompoty :-)
hezky zbytek vikendu papa

• načítám...
225
10.6.12 19:11
@Marau píše:
HOLKY dejte recept na jahodovou marmeládu nebo kompot. Díky

Já na marmeládu používám Gelfix a dělám podle návodu pokud máš raději sladší tak ten 2:1 nebo pak mín sladké je 3:1 ;) Ten sáček je na kilo ovoce jen rozmačkám očistěné jahody zahřeju pak přidám tenhle prášek se dvěma lžícemi cukru odebramého z celkového množství minutku prohřeju dodám ostatní cukr povařím 5 minut a pak jen naplnit skleničky a otočit je dnem vzhůru…Nám moc chutná…

• načítám...
3108
11.6.12 06:30

dneska vařím jenom pro sebe muž má v práci a malému jsem uvařila večer a sobě chci něco zdravého měla bych zase něco zhodit :P tak nevím teda kdo poradí :) :mavam:

• načítám...
24292
11.6.12 06:42

@Mucha fazole, čočka - výživné, zdravé, levné :-)

• načítám...
3108
11.6.12 06:51
@danyk píše:
@Mucha fazole, čočka - výživné, zdravé, levné :-)

fazole nebaštím a čočku jo ale tu by si dal určitě i muž ale spíše polívku :)) jinak dík za tip udělám asi na víkend :palec:

• načítám...
46669
11.6.12 07:51

@Mucha
Grilovaná zelenina s jogurtovým dresingem, pečivo :*

To dělám já, když potřebuju něco zdravějšího, co by snědl i chlap a dítě. A milujeme to

Jinak dneska bude kuřecí vývar se sýrovými knedlíčky a pečené kuře s bramborem…

• načítám...
marcela_81
11.6.12 07:56

Dneska falešní ptáčci a tvarohové řezy s broskvemi.

• Upravit
17010
11.6.12 08:57

dneska zeleninová polévka s těstovinou pro malou a pak fazolky na smetaně s volským okem a novými brambory - ale asi jen pro mě, malá včera ochutnala trochu omáčky a pěkně se ušklíbla, v tom bude asi po tatínkovi :mrgreen:
Tak malé k bramboru udělám asi file na másle a kmínu :think:

• načítám...
2218
11.6.12 10:33

Zapečená brokolice s těstovinama,ale nějak se mi dneska vařit nechcee :?

• načítám...
2551
11.6.12 10:37

Nevařím :oops: , jsem sama doma ;) . A zítra nevím, ale asi těstovinový salát s kuřecím masem.
Jinak holky, prosím o nějaké recepty s jahodama, nějak se nám urodilo, včera jsem dělala knedlíky s jahodama, kahudu, nepečený jahodový dort a ještě zbylo nějaké to kilo na jahodovou marmeládu

• načítám...
50143
11.6.12 10:46

Včera jsem nevařila, nacpali jsme se na svatbě známých :lol:

• načítám...
9994
11.6.12 11:00

@cimbík Prosím Tě, co je to ta Kahuda??? Jinak dobrý je piškot, na to zrovna jahody a zalít pudingem do šťávy. Je to lehoučké jak na výrobu, tak na jídlo a výborné. Taky je moc dobrý Růžový zázrak, recept můžu večer napsat.

• načítám...
3951
11.6.12 11:05

Prosím doporučte nějaký slavnostnější recept na oslavu narozenin na oběd, ale něco rychlého, jelikož to moje dítě mě nenechá dlouho stát u plotny :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová