Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes vepřový vývar zbytek ze včera a tvarohové jahodové knedlíky
tak holky chtela bych vam moc podekovat. myslim, ze to bylo v tehle diskuzi kdy sem v patek zebrala o recept na sladke knedliky, nakonec s nedostatku casu jsem udelala ty tvarohove a tri chlapy se nad nemi olizovali
i ja tedy
byli vybrone, uz nikdy jine delat nebudu. moc dekuju za radu a za recept. holky diky vam se stavam skvelou domaci hospodynkou ![]()
jeste se chci naucit zavarovat. takze sup sem s recepty na marmelady a kompoty ![]()
hezky zbytek vikendu papa
@Marau píše:
HOLKY dejte recept na jahodovou marmeládu nebo kompot. Díky
Já na marmeládu používám Gelfix a dělám podle návodu pokud máš raději sladší tak ten 2:1 nebo pak mín sladké je 3:1
Ten sáček je na kilo ovoce jen rozmačkám očistěné jahody zahřeju pak přidám tenhle prášek se dvěma lžícemi cukru odebramého z celkového množství minutku prohřeju dodám ostatní cukr povařím 5 minut a pak jen naplnit skleničky a otočit je dnem vzhůru…Nám moc chutná…
dneska vařím jenom pro sebe muž má v práci a malému jsem uvařila večer a sobě chci něco zdravého měla bych zase něco zhodit
tak nevím teda kdo poradí
![]()
@Mucha
Grilovaná zelenina s jogurtovým dresingem, pečivo ![]()
To dělám já, když potřebuju něco zdravějšího, co by snědl i chlap a dítě. A milujeme to
Jinak dneska bude kuřecí vývar se sýrovými knedlíčky a pečené kuře s bramborem…
dneska zeleninová polévka s těstovinou pro malou a pak fazolky na smetaně s volským okem a novými brambory - ale asi jen pro mě, malá včera ochutnala trochu omáčky a pěkně se ušklíbla, v tom bude asi po tatínkovi ![]()
Tak malé k bramboru udělám asi file na másle a kmínu ![]()
Zapečená brokolice s těstovinama,ale nějak se mi dneska vařit nechcee ![]()
Nevařím
, jsem sama doma
. A zítra nevím, ale asi těstovinový salát s kuřecím masem.
Jinak holky, prosím o nějaké recepty s jahodama, nějak se nám urodilo, včera jsem dělala knedlíky s jahodama, kahudu, nepečený jahodový dort a ještě zbylo nějaké to kilo na jahodovou marmeládu
@cimbík Prosím Tě, co je to ta Kahuda??? Jinak dobrý je piškot, na to zrovna jahody a zalít pudingem do šťávy. Je to lehoučké jak na výrobu, tak na jídlo a výborné. Taky je moc dobrý Růžový zázrak, recept můžu večer napsat.
Prosím doporučte nějaký slavnostnější recept na oslavu narozenin na oběd, ale něco rychlého, jelikož to moje dítě mě nenechá dlouho stát u plotny ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat