Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25007
11.6.12 14:18
@KPKristy píše:
Ty vaše slavné kotlety mi spouštějí slinění 8)
Máte někdo ozkoušené při kojení? Jestli se mi třeba mimino neosype z té papriky, když je jí tam tolik :nevim:

Spíš z té cibule, ta dost nadýmá :think:

• načítám...
17010
11.6.12 14:19
@eshta píše:
Spíš z té cibule, ta dost nadýmá :think:

no právě, proto je musím do porodu ještě několikrát udělat :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
25007
11.6.12 14:23
@veveruskaa píše:
no právě, proto je musím do porodu ještě několikrát udělat :pankac: :pankac: :pankac:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
46669
11.6.12 14:28

Tak já s cibulí normálně vařím a Matěj zatím prdí hezky a nic z toho nemá. Větší strach mám z koření. Ale asi je udělám, chuť je sviňa :jazyk:

• načítám...
17010
11.6.12 14:49
@KPKristy píše:
Tak já s cibulí normálně vařím a Matěj zatím prdí hezky a nic z toho nemá. Větší strach mám z koření. Ale asi je udělám, chuť je sviňa :jazyk:

tak jestli mu nevadí cibule, tak to zkus, myslím, že z papriky mu nic nebude ;)

• načítám...
9994
11.6.12 14:57
@veveruskaa píše:
a co třeba ty kotlety a la Eshta ?? ;)

Taky doporučuju :palec:

• načítám...
elenkazed
11.6.12 15:43

Ty paprikovaný kotlety jsem dělala včera k nedělnímu obědu. A dávám 1* !!! Dělala sem jich dost v domění že budou i na dnešek a nějak to nevyšlo, přítel si přidával a k večeři sme je dojeli=D=D K tomu brkaše =)

• Upravit
13335
11.6.12 16:33
@veveruskaa píše:
tak s dovolením dávám :oops:KOTLETY A LA ESHTA :mrgreen: Řízky osolit, opepřit, potřít olejem a hoooodně opaprikovat, musejí být úplně rudé. Do pekáčku vymazaného máslem dát vrstvu cibule na kolečka, na to ty řízky, na ně šunku, na ní plátk. sýr, pak zase na kolečka cibuli a navrch kousky másla. Trošililičku podlít a péct hodinku. Při pečení vždy podlévat, ale jen tak, aby zbylo trošku šťávy.
Nejlepší je s br. kaší a jde to v podstatě z jakhokoliv masa ;)

Sedím a uvažuju co udělat a nic mě nenapadá a když všichni o tom tak básníte, tak jdu teda na to :mrgreen:

• načítám...
50133
11.6.12 18:11

My dnes měli k obědu těstoviny s kuř.masem, les.houbama a smetanou. K večeři budou krevety na grilu v bylinkové marinádě a k tomu fr.bagetka zapečená s mozzarellou :pankac:

• načítám...
179
11.6.12 18:26

@Jindřiška7
Kuřecí bábovka
Suroviny: kuřecí prsa, plátky anglické, plátky šunky, sterilovaný hrášek, vajíčko, sýr, sůl, pepř a nějaké koření na kuře (co kdo má rád)
Formu (já dělám teda do srnčího hřbetu) vyložíme pečícím papírem, na dno dáme okořeněné kuřecí řízky, na ně skládáme střídavě šunku, anglickou a hrášek. Doprostřed rozklepneme celé vejce (na ten hřbet dávám asi 3). Nahoru přikryjeme zase okořeněným masem. Já si přes okraj nechávám víc papíru, abych to mohla přikrýt (jinak se mi zdá maso vysušené). Pak už jen upečeme :jazyk:

• načítám...
17910
11.6.12 18:52

Ty krevetky bych si klidně dala, i kuřecí bábovka vypadá dobře. Já mám v troubě ten brokolicovej koláč, nakonec ne nákyp, málo času :? Jen mi to přijde dost řídký, no uvidíme.

• načítám...
3951
11.6.12 18:57
@lenanej píše:
@Jindřiška7
Kuřecí bábovka
Suroviny: kuřecí prsa, plátky anglické, plátky šunky, sterilovaný hrášek, vajíčko, sýr, sůl, pepř a nějaké koření na kuře (co kdo má rád)
Formu (já dělám teda do srnčího hřbetu) vyložíme pečícím papírem, na dno dáme okořeněné kuřecí řízky, na ně skládáme střídavě šunku, anglickou a hrášek. Doprostřed rozklepneme celé vejce (na ten hřbet dávám asi 3). Nahoru přikryjeme zase okořeněným masem. Já si přes okraj nechávám víc papíru, abych to mohla přikrýt (jinak se mi zdá maso vysušené). Pak už jen upečeme :jazyk:

děkuji :)

• načítám...
25007
11.6.12 19:37
@elenkazed píše:
Ty paprikovaný kotlety jsem dělala včera k nedělnímu obědu. A dávám 1* !!! Dělala sem jich dost v domění že budou i na dnešek a nějak to nevyšlo, přítel si přidával a k večeři sme je dojeli=D=D K tomu brkaše =)

no tak jsem ráda, že všude chutnaj :lol: je to takový obyč, ale právě tím to pak trochu překvapí :lol: dohromady s tou šťávičkou je to asi fakt nej s br.kaší ;)

• načítám...
25007
11.6.12 19:38
@MUFICE píše:
My dnes měli k obědu těstoviny s kuř.masem, les.houbama a smetanou. K večeři budou krevety na grilu v bylinkové marinádě a k tomu fr.bagetka zapečená s mozzarellou :pankac:

na vaše dnešní menu se mi sbíhaj sliny :jazyk:

• načítám...
25007
11.6.12 19:39

k večeři pizza, dělala jsem rovnou 3 a jsme přežraní :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí