Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já dneska udělám těstoviny se zeleninou a lososem a peču tu buchtu s ovocem, jak jsem včera psala recept…
Dneska jsem zaimprovizovala a vyšla z toho velká dobrota. Kdybyste se chtěly nechat inspirovat…
Předvařila jsem si chřest nakrájený na sousta, a ten jsem pak ještě ocmudila na másle s cherry rajčaty. Na druhé pánvi jsem opekla na másle lososa na kostky, přidala k zelenině a přilila trochu smetany. Ne moc, jen aby to udělalo sosík. A strouhla trochu parmazánu. Když to zhoustlo, přelila jsem tím těstoviny a olizuju se ještě teď až za ušima ![]()
u nás kuřecí řízky plněný nivou a paprikášem s bramborovou kaší, včera na večeři, míchaný salát s kuřecím restovaným masem s grilovacím kořením s bylinkama a nivou dnes si ho dám zase mňam
… jinak pro ty co chtějí sladký máme v lednici kus dortu co byl pro Nikolku, pak jsou tam řezy co jsem včera pekla mojemu k dnešním narozeninám a zítra budu večer dělat tvarohové tiramisu na přání pro syna
k jeho 15 narozeninám ![]()
@lenulina1979 píše:
u nás kuřecí řízky plněný nivou a paprikášem s bramborovou kaší, včera na večeři, míchaný salát s kuřecím restovaným masem s grilovacím kořením s bylinkama a nivou dnes si ho dám zase mňam… jinak pro ty co chtějí sladký máme v lednici kus dortu co byl pro Nikolku, pak jsou tam řezy co jsem včera pekla mojemu k dnešním narozeninám a zítra budu večer dělat tvarohové tiramisu na přání pro syna
k jeho 15 narozeninám
@KPKristy píše:
Dneska jsem zaimprovizovala a vyšla z toho velká dobrota. Kdybyste se chtěly nechat inspirovat…Předvařila jsem si chřest nakrájený na sousta, a ten jsem pak ještě ocmudila na másle s cherry rajčaty. Na druhé pánvi jsem opekla na másle lososa na kostky, přidala k zelenině a přilila trochu smetany. Ne moc, jen aby to udělalo sosík. A strouhla trochu parmazánu. Když to zhoustlo, přelila jsem tím těstoviny a olizuju se ještě teď až za ušima
tak to muselo být luxusní jídlo ![]()
@eshta píše:
tak to muselo být luxusní jídlo
Takhle to zní fakt luxusně, ale je to děsně jednoduchý ![]()
Lenulino, jak tiramisu s tvarohem, prosím návod. Znám jen s mascarpone. Zrovna by se mi hodilo něco s tvarohem.
@lenulina1979 ten dort vypadá nádherně hned bych si kousek dala. Pošly kousek ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat