Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Paprikové kotletky jsou v troubě a už to tu voní. Těším se na ně!
@Eliška píše:
Měli celou chlazenou mladou kačenutak bude zelí k ní a brknedlík. Doufám, že do víkendu vydrží, má spotřebu 17.
Co myslíte, riskly byste to?
Tu kachnu bych strčila do mrazáku nebo udělala během 2 dnů, jinak může zasmrádnout. Kolikrát jsem koupila kuř. řízky a 2-3 před koncem spotřeby už smrděly ![]()
@Eliška píše:
Jak dlouho a nakolik se předpéká? Já plánovala ji upéct na pomalé pečeníTo nasolení - včem pak dát do lednice?
Já ji peču naporcovanou. Jednotlivé porce lehko složíš do kastrolu. Také peču pomalu a fakt se toho naložení neboj
.
Já nikdy žádné maso nenasolovala
Hrozně málo solíme, tak abych to nezkazila
A ten pekáček musím mít zavřený, ne? To já asi nemám žádný, co by se mi vešel s víkem do lednice a aktuálně ani potravinovou folii (jen mrazicí sáčky). Já jsem případ ![]()
@Eliška píše:
Já nikdy žádné maso nenasolovalaHrozně málo solíme, tak abych to nezkazila
A ten pekáček musím mít zavřený, ne? To já asi nemám žádný, co by se mi vešel s víkem do lednice a aktuálně ani potravinovou folii (jen mrazicí sáčky). Já jsem případ
Nejsi
. Tak to dej do mrazáku, jak radí holky a máš to.
No tak ju. Je mi to líto, ale co se dá dělat. lepší, než to v sobotu vyhodit.
@Eliška píše:
No tak ju. Je mi to líto, ale co se dá dělat. lepší, než to v sobotu vyhodit.
Přesně tak, škoda kachny ![]()
Tak zítra smažený květák, vařené brambory, okurkový salát
Na večeři jdeme do restaurace ![]()
Dnes se dojídala játrová om. s těstovinami k večeři salát z lososa a franc. bageta a zítra k obědu kuřecí řízky s bram. kaší a hlávkový salát
Já dělám lososa na grilu, česnekovou bagetku a k tomu si dojím šopák ![]()
Dostala jsem od našich králíka na omáčku
Nevíte někdo co s tím?
Omáčku jsem z králíka nikdy nedělala. Myslíte že by z toho šlo něco jako slepice(králík)na paprice? ![]()
Já peču králíka se zeleninou kořenovou nebo s česnekem. Ale dá se udělat taky ragú, nebylo myšlený to? Nebo na smetaně.
@Eliška To je jen maso na „obíračku“spíš kosti obalený masem a máma říkala že to je na omáčku. Pečenýho dělám taky
Aha, tak to asi myslela něco jako ta slepice na paprice a smetaně.
No asi jo
Chystám se na to o víkendu, asi v neděli. Zítra udělám vepřový nudličky na kari s rýží. Včera jsem dělala krkovici se slaninou a bramborem od maggi nápady, jak se to peče v tom sáčku-vynikající
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat