Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
746
14.6.12 09:42

Zelí, knedlík a pečený kolínko :dance:

• načítám...
9044
14.6.12 10:32

Dneska zapečená treska s rajčaty, špenátem a sýrem. K tomu brambor

• načítám...
25007
14.6.12 10:36
@Pajule22 píše:
Dneska zapečená treska s rajčaty, špenátem a sýrem. K tomu brambor

to zapékáš s listovým špenátem nebo jak?

• načítám...
25007
14.6.12 10:37

My dnes kuřecí řízek a rýžový salát (a la bramborový, s kukuřicí, paprikou, salátovou a kyselou okurkou)

• načítám...
3968
14.6.12 10:49

A u my dneska rychlovka rizoto

• načítám...
3108
14.6.12 10:55

Dneska rajská s knedlíkem

• načítám...
9044
14.6.12 10:58
@eshta píše:
to zapékáš s listovým špenátem nebo jak?

jojo s listovým :)

• načítám...
19692
14.6.12 11:43

Zeleninova polivka + smazene zampiony akorat nevim jestli s brrkasi nebo hranolky

• načítám...
2535
14.6.12 12:04

Dnes jsem na trhu koupila krásný veliký květák a nové brambory. Tak je máme, já s malým se zeleninovým karbenátkem (květák, brokolice, mrkev, hrášek, kukuřice) a manžel s kuřecím řízkem, k tomu rajčatový salát.
Zítra zbytek květáku asi zapeču :think: a pár růžiček si nechám na sobotu do zeleninové polévky :dance:.

• načítám...
179
14.6.12 12:26

My jsme měli včera na oběd bramborový guláš a k večeři tortilly plněné masem a zeleninou. Dnes dělám oběd jen pro sebe, tak bude rýžový nákyp s meruňkami :jazyk:

• načítám...
1101
14.6.12 12:55

Dnes kuřecí řízek s br. kaší a hlávkový salát

• načítám...
3374
14.6.12 13:11

Mám chuť na květákové placičky se sýrem tak jdu spáchat to… jen tak na rychlo… před chvilkou jsme dojeli z porodnice kde jsem měla kontrolu :) a malej tomu se u mě asi zase zalíbilo a tak se nikam nechystá :)

• načítám...
5misa6
14.6.12 13:29

Tak naložím steaky kuřecí na véču, jinak jsme dneska bez oběda.

• Upravit
1961
14.6.12 14:07

Tak já jedu na chalupu. jelokož bude pracovní stres a nemám ponětí, co se tam vyskytuje za potraviny, tak to vidím na buřtguláš (a večer cmuďochy na ohýnku), zeleninový vývar s vločkami a střapáky (snad ten bez ještě neodkvetl 8o ) A jinak mám podezření, že nás čeká záplava rybízového džemu, rybízového džemu a rybízového džemu :x

• načítám...
456
14.6.12 15:04

Ahoj holky, mate dobry tip na marinovanou veprovou krkovicku na gril? Treba neco s cesnekem a horcici? O vikendu jsme pozvani na detskou B`day grilovacku a maso si mame prinest, deti budou mit parecky, diky :)

Jinak mezitim jsem varila:

Kung-pao s ryzi

Porkova polevka pro ditko

Dnes cesnekova (mam virozu a bolavy krk) pro dospelaky

Masove kulicky zapecene v rajske omacce s mozzarelou+gnochi, na druhy den zbytek s br. kasi a dnes s testovinami (maso bylo ve dvou zapek. misach)-delala jsmem poprve a prislo mi to takove detske, nic moc chut (recept z casaku Albert), jak delate rajskou na kulicky vy?

Zitra pecena treska se zel. kuskusem

V sobotu merunkove nebo jahodove tvarohove knedliky, asi kureci vyvar nebo kvetakova polevka a odpo grilovacka

V nedeli se chystam na ty veprove kotlety :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová