Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska zapečená treska s rajčaty, špenátem a sýrem. K tomu brambor
@Pajule22 píše:
Dneska zapečená treska s rajčaty, špenátem a sýrem. K tomu brambor
to zapékáš s listovým špenátem nebo jak?
My dnes kuřecí řízek a rýžový salát (a la bramborový, s kukuřicí, paprikou, salátovou a kyselou okurkou)
@eshta píše:
to zapékáš s listovým špenátem nebo jak?
jojo s listovým ![]()
Zeleninova polivka + smazene zampiony akorat nevim jestli s brrkasi nebo hranolky
Dnes jsem na trhu koupila krásný veliký květák a nové brambory. Tak je máme, já s malým se zeleninovým karbenátkem (květák, brokolice, mrkev, hrášek, kukuřice) a manžel s kuřecím řízkem, k tomu rajčatový salát.
Zítra zbytek květáku asi zapeču
a pár růžiček si nechám na sobotu do zeleninové polévky
.
My jsme měli včera na oběd bramborový guláš a k večeři tortilly plněné masem a zeleninou. Dnes dělám oběd jen pro sebe, tak bude rýžový nákyp s meruňkami ![]()
Mám chuť na květákové placičky se sýrem tak jdu spáchat to… jen tak na rychlo… před chvilkou jsme dojeli z porodnice kde jsem měla kontrolu
a malej tomu se u mě asi zase zalíbilo a tak se nikam nechystá ![]()
Tak já jedu na chalupu. jelokož bude pracovní stres a nemám ponětí, co se tam vyskytuje za potraviny, tak to vidím na buřtguláš (a večer cmuďochy na ohýnku), zeleninový vývar s vločkami a střapáky (snad ten bez ještě neodkvetl
) A jinak mám podezření, že nás čeká záplava rybízového džemu, rybízového džemu a rybízového džemu ![]()
Ahoj holky, mate dobry tip na marinovanou veprovou krkovicku na gril? Treba neco s cesnekem a horcici? O vikendu jsme pozvani na detskou B`day grilovacku a maso si mame prinest, deti budou mit parecky, diky ![]()
Jinak mezitim jsem varila:
Kung-pao s ryzi
Porkova polevka pro ditko
Dnes cesnekova (mam virozu a bolavy krk) pro dospelaky
Masove kulicky zapecene v rajske omacce s mozzarelou+gnochi, na druhy den zbytek s br. kasi a dnes s testovinami (maso bylo ve dvou zapek. misach)-delala jsmem poprve a prislo mi to takove detske, nic moc chut (recept z casaku Albert), jak delate rajskou na kulicky vy?
Zitra pecena treska se zel. kuskusem
V sobotu merunkove nebo jahodove tvarohove knedliky, asi kureci vyvar nebo kvetakova polevka a odpo grilovacka
V nedeli se chystam na ty veprove kotlety ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat