Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@KPKristy asi jako na ty placky
my je teda doma děláme ze syrového květáku (možná trochu nezvyk) a pak klasika- 2žloutky, petrželka, trošku mlíka nebo jogurtu, česnek , muš.oříšek, sůl, hl.mouka, trochu strouhanky a sníh. Směs vyleju na pečící papír, který se pokape oliv.olejem (ale asi nemusí) a na směs taky trochu kápnu oliv.olej. Po uprčení se to dá krájet nožem a celkem to drží
hlavně pro děti je to lepší než smažený
Tak já sem dnes konečně vyzkoušela pizzu podle receptu od @lenulina1979 a musím říct, že je dost luxusní. 100× lepší jak u nás v pizzerii!!! Byla tady kamarádka a hned si brala taky recept.
Teprv si dělám oběd, jen pro sebe, pečené nové brambůrky s olivovým olejem a rajčatový salát se sýrem a bazalkou.
Včera byly k večeři sněhové lívance s kysankou a borůvkami, dneska asi polívka, ještě nevím, jaká, možná zelňačka, mám tu ještě dost kysaného zelí a zítra nejspíš kuřecí řízky klasika s brkaší, salát nebo kompot, uvidím a kuřecí vývar s dom. nudlemi a zeleninou, nepečený piškotový moučník s jahodami a koupený medovník a zmrzlina, syn má narozky.
V neděli možná smažené nudle se zeleninou a žampiony ![]()
@Daša 2 Můžu, ale není to můj recept, je od lenulina1979, takže případné chvály a díky patří jí
![]()
@lenanej píše:že jo? je naprosto bezkonkurenční
Tak já sem dnes konečně vyzkoušela pizzu podle receptu od @lenulina1979 a musím říct, že je dost luxusní. 100× lepší jak u nás v pizzerii!!! Byla tady kamarádka a hned si brala taky recept.
@lenanej píše:
@Daša 2 Můžu, ale není to můj recept, je od lenulina1979, takže případné chvály a díky patří jí![]()
![]()
http://www.recepty.cz/…zdeho-149218
jj, diky zkusím
@lenanej byla tak dobrá, že jsem si jí v půlce taky ještě musela vyfotit ![]()
@eshta
A copak jsi na ní dala dobrého? My tomato, šunku, poličan, sýr, anglickou a hrozně rádi máme vajíčko ![]()
Mládě dojí dnes dušenou mrkev s vepřovým a brambor a já hemenex s pečivem a zeleninou.
Zítra plněné papriky s br. kaší a okurkový salát
A můžu tu pizzu dělat hned nebo musím s tím těstem počkat do dalšího dne?
@lenanej píše:
@eshta
A copak jsi na ní dala dobrého? My tomato, šunku, poličan, sýr, anglickou a hrozně rádi máme vajíčko
já tomato s kořením na pizzu a česnekem, šunku, paprikáš, hermelín a strouhaný sýr
příště zkusím s žamiponama, ty jsem předevčírem nesehnala. A vajíčko jak? to tam jen rozklepneš na vrch?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat