Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ale mohla bych jako upect muffiny, vcera jsem jich udelala 20kousku. 10ks jsem dala Gite sebou do HK k tete a 8 jich manzel v noci sezral:D , prisel z mecheche tak mel prej hlad:D
@Monjie měla bych si pořídit formičky
co ta omáčka nenašla jsi něco?Já jeden a je tuze složitej ![]()
staci ty papirove formicky:) maji v kazdych domacich potrebach:)ale formicky mam na brumiky:D ty budu pect na nedeli, az madam prijede at ma nejaky prekvapeni:D
a tu omacku neudelas:( teda nevim jak ji udelat, kupujeme ji po tech galonech z Mexika http://chcidoameriky.cz/…uffalo-wings
no jnak jsem tak nejak premyslela a mozna by se dalo nahradit tabascem-cervenym, na masle s rajcatovym protlakem a cesnekem,kaynskym peprem ale nevim jak by to chutnalo:)
jo muffiny ne to je naprosto primitivni:D jenom staci ta papirova formicka a nizkej plech a hlavne hlidat:D a plnit kosicky jenom do pulky:D ono to hodne nabyde.
mám je moc ráda..ale kdysi když se to objevilo jsem nad nima ohrnovala nos ani nevím proč ![]()
Já včera koupila uzenou flákotu - takže dnes oběd uzená polévka, včera k večeři uzené s br. knedlíkem a špenát, dnes k večeři šunkofleky
hm tak to vidim na horu orion rings s cesnekovym dipem:D pokud mi je nekdo upece:DD
Tak já sem dnes po vkendové žranici konečně taky něco uvařila. Dělala jsem knedel s rynglemi ze spařovaného těsta, polité tvarohem s cukrem a máslem. ![]()
@lenanej píše:
Tak já sem dnes po vkendové žranici konečně taky něco uvařila. Dělala jsem knedel s rynglemi ze spařovaného těsta, polité tvarohem s cukrem a máslem.
Spařované je odpalované?
@Monjie píše:
hm tak to vidim na horu orion rings s cesnekovym dipem:D pokud mi je nekdo upece:DD
Tahle cibulová kolečka jsou super http://www.labuznik.com/recipe.php?…
@Paoloska Já nevím, jaké je odpalované, možná je to stejné ![]()
Spařované se u nás říká tomuhle: Svařím cca 1/2litru vody a lžíci sádla. Do misky si dám asi 1/2kg hladké mouky, 1 vajíčko a špetku soli. No a zaliju to tou vroucí vodou. Vypracuju z toho těsto a pak do toho zabaluju různé ovoce.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat