Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6220
5.6.12 10:51

:mavam: Ahojky tak u nás se dnes pečou králičí zadní nohy na cibuli a budou s kaší, polévka gulášová. Včera jsme měli zapečené těstoviny a zeleninovou polévku s drobením, zítra bude obalovaná Niva s bramborem nebop možná s amerikama :think:
Jinak se mrkněte na http://www.lenny.jecool.net třeba vám tam něco padne do oka a prosím pokud něco zkusíte ohodnoťte ;) děkuju :pankac:

• načítám...
5misa6
5.6.12 10:53

Asi udělám zelové placky s br kaší.

• Upravit
1961
5.6.12 11:10

Tak já asi dušenou mrkev a rybí polévku.
Muže jsem se do pátku zbavila, tak jsem si myslela, že vaření dám vale. Ale včera nám onemocněla kočka s játry, takže budu vyvařovat pro kočku :roll: :,(

• načítám...
2218
5.6.12 11:12

Někde jsem se tady včera inspirovala,takže budou masové koule v rajské a těstoviny :jazyk:

• načítám...
50134
5.6.12 12:56

Dneska máme kuř.vývar se zeleninou, vepř.panenku na porku a hořčici a k tomu br.kaši a hlávkový salát :pankac:

• načítám...
9994
5.6.12 13:10

Přírodní kuřecí plátek, opékané brambory.

• načítám...
1101
5.6.12 13:21

Dnes se dojedl guláš s jasmínovou rýží odpoledne musím udělat řízky dítku na výlet a pak jdu do práce na noc tak k večeři si musí něco vymyslet chlap s dětmi

• načítám...
7276
5.6.12 14:55

bramboráky :mrgreen:

• načítám...
1452
5.6.12 14:57

Smažený sýr a brambůrky, tatarčička :-)

• načítám...
456
5.6.12 15:18

Tak o vikendu jsem jeste upekla bananovy chlebicek, jinak vcera houbova bramboracka-pro nas dospelaky :) a dnes testoviny s brokolici a syrovo-sunkovo-cesnekovou omackou+jablkovo-tvarohovy kolac.
Zitra jeste testoviny, je jich dost a musim vymyslet nejakou polevku, mozna vejcovou s kminem nebo rajcatovo-fazolovou, mam na to ingredience :think:

• načítám...
slunicko 123
5.6.12 15:22

Dnes kmínová s vejcem,fazolový guláš s chlebem -zbyde i na zítra :pankac: a na svačinu borůvkový koláč s drobenkou :jazyk:

• Upravit
179
5.6.12 16:55
@eshta píše:
@Mava
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
už jsem jí dělala a je dobrá :palec:
jen dolů se musí dát tak třičtvrtě těsta, aby nepropadl tvaroh a nahoru zbytek těsta cik cak, nemusí být všude ;)

Ta vypadá luxusně, někdy určitě vyzkouším

Já sem dnes byla u babičky, tak sem měla od vaření klid. :D Měli sme uzené s br. kaší. Zítra ještě :nevim:

• načítám...
25182
5.6.12 16:59
@eshta píše:
@Mava
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
už jsem jí dělala a je dobrá :palec:
jen dolů se musí dát tak třičtvrtě těsta, aby nepropadl tvaroh a nahoru zbytek těsta cik cak, nemusí být všude ;)

Tak právě ji jíme. Zkusmo jsem jí udělala, byla rychlá a je výborná

• načítám...
17010
5.6.12 19:39

dneska hovězí vývar s domácími nudlemi a zeleninou, rajská omáčka s hovězím, knedlíky, těstoviny
a zítra totéž, je toho nějak moc…

• načítám...
9044
5.6.12 20:06

Tak dnes byli k veceri jablicka v zupanu z testa na livance a na zitra uz prave dela pritel Hamburskou,tak to mam bez prace :)
A zitra k veceri bude knedlik s vajickem,uz mam na nej desnou chut :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová