Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes jsme se odbyli zbytky z víkendu z chalupy
zítra bude čočka s volským okem a párkem a upeču ovocnou buchtu
A k večeři jsme měli chleba s máslem,pln.hořticí a natvrdo uvařeným vejcem a ještě chleba s máslem a zelenou natí z cibulky s kefírem
Zdravím po fakt dlouhé době, pohltil mě pracovní proces a fakt to nedávám, ale jdu na radu, kde nebo jak kupujete vepř. žebírka, čím dál víc je slyšet o grilovaných a rádi bychom je taky vyzkoušeli, ale u nás z masny či obchoďáků znám jen klasický bůček, maso jako žebírka by mělo být asi nějak ořezané či vybrané ty masovější části… Jaké jsou vaše zkušenosti?
Tak ja jsem varila vcera na dnesek gulasovou polevku,halusky se zelim a uzenym,zeleninovy salat s mozarelou a kolac s rebarborou.No a zitra bych chtela jahodovy knedliky a deti pry brambory naloupacku
![]()
lenanej zatim jsem nikdy maso na Hamburskou nespikovala,pak jsem az sunku s okurkou pridala do omacky.Ale ted mozna zkusim prospikovat ![]()
Já chci taky knedlíky s jahodama......
U nás bude křenová omáčka, mňam
@Mava píše:
Já chci taky knedlíky s jahodama......U nás bude křenová omáčka, mňam
jaké dáváš do křenovky maso??
no nejlepší by bylo hovězí, ale zbylo mi tu vepřové, tak bude to.
Děti tam stejně maso nechtějí, stačí jim knedlík.
@Jindřiška7 píše:
Já dělala zrovna včera vločkové karbanátky a mám recept bez droždí a jsou i tak moc dobré, tak vyzkoušej
Tak prosím receptík… ![]()
mexická směs s fazolema a buchta himaláje s povidlama ![]()
Pro prťata bramborová kaše, kuřecí a fazole
@eshta píše:
mexická směs s fazolema a buchta himaláje s povidlama
Pro prťata bramborová kaše, kuřecí a fazole
jak se dělá ta buchta s povidlama?
@Mava
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
už jsem jí dělala a je dobrá ![]()
jen dolů se musí dát tak třičtvrtě těsta, aby nepropadl tvaroh a nahoru zbytek těsta cik cak, nemusí být všude ![]()
@eshta píše:
@Mava
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
už jsem jí dělala a je dobrá
jen dolů se musí dát tak třičtvrtě těsta, aby nepropadl tvaroh a nahoru zbytek těsta cik cak, nemusí být všude
zítra jí zkusím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat