Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9044
4.6.12 19:00

Dneska k obedu zbytek z nedele,k veceri dnes krupicna kase a na zitra uz je hotovy rizoto.
Ve stredu nejspis nejaka ryba,asi makrela a brambory a pak mam v planu hamburskou kytu s knedlikem.

• načítám...
657
4.6.12 19:17

U nás se to dneska odbyde zapečenými tousty :mrgreen:

• načítám...
179
4.6.12 19:21

@Pajule22 Jak děláš hamburskou kýtu? Dáváš do omáčky okurky nebo tím jen špikuješ maso?

Tak my sme měli super víkend. V sobotu smažený květák, brokolice a hermelín (co kdo chtěl) a brambory. V neděli a dnes vepřové kapsy plněné směsí z vajíčka, šunky a hrášku s br.kaší. Švagr měl narozeniny, tak byly 2 dorty. Navíc spousta jednohubek a chlebíčků. Tak teď asi nebudu týden jíst :lol:

• načítám...
sophinka
4.6.12 20:15

tak jsem přijela v 19.10 hod domů z práce a do teď jsem uvařila Buchtu drobenkovou s jablky, česneku,rajskou omáčku, v troubě je svíčková a sekaná :mrgreen: klepu si na rameno ! jsem dobrá :mrgreen:

• Upravit
23033
4.6.12 20:17
@sophinka píše:
tak jsem přijela v 19.10 hod domů z práce a do teď jsem uvařila Buchtu drobenkovou s jablky, česneku,rajskou omáčku, v troubě je svíčková a sekaná :mrgreen: klepu si na rameno ! jsem dobrá :mrgreen:

NEJLEPŠÍ! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
50133
4.6.12 20:18
@sophinka píše:
tak jsem přijela v 19.10 hod domů z práce a do teď jsem uvařila Buchtu drobenkovou s jablky, česneku,rajskou omáčku, v troubě je svíčková a sekaná :mrgreen: klepu si na rameno ! jsem dobrá :mrgreen:

To teda jo, já když jsem v práci, tak teda nevařím :mrgreen:

• načítám...
sophinka
4.6.12 20:18
@Monjie píše:
NEJLEPŠÍ! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

sice naprosto chcíplá :mrgreen: ale nejlepší :mrgreen:

• Upravit
3003
4.6.12 20:20
Smekam pred tebou! :palec: Nehcces jezdit i k nam? :kytka:
@sophinka píše:
  • načítám...
23033
4.6.12 20:20

No tak Simon umyje nadobi, Dan vyzehli:D a manzel napusti vanu:D :mavam: odpocivej taky nekdy! uz jsi byla v solne jeskyni?:D

• načítám...
sophinka
4.6.12 20:21
@marketta1 píše:
Smekam pred tebou! :palec: Nehcces jezdit i k nam? :kytka:

hele klidně uvařím :lol: ale přijet musíte vy :lol:

• Upravit
25007
4.6.12 20:28
@sophinka píše:

to se dá za hodinu stihnout? :think: :mrgreen: ty jsi megažena či co :think: :mrgreen:

• načítám...
sophinka
4.6.12 20:30
@Monjie píše:
No tak Simon umyje nadobi, Dan vyzehli:D a manzel napusti vanu:D :mavam: odpocivej taky nekdy! uz jsi byla v solne jeskyni?:D

prosím tě zatím je u mě volný čas něco jako pohádka tisíce a jedné noci :mrgreen:

• Upravit
sophinka
4.6.12 20:30
@eshta píše:
to se dá za hodinu stihnout? :think: :mrgreen: ty jsi megažena či co :think: :mrgreen:

jasně že jo ,všechno jde kdo by se s tím crcal celej den :lol:

• Upravit
9994
4.6.12 21:12
@dorinka01 píše:
@mamkasl http://www.mimibazar.cz/recept.php?…moc dobré doporučuji neříkat nikomu z čeho jsou, nejde to poznat a jsou výborné.

Ahoj, navnadila jsi mě. Jen přemýšlím nad tím droždím. Já ho mám moc ráda, ale zbytek rodiny ho nesnáší (teda kromě do buchet :mrgreen: ). Je z těch karbanátků hodně cítit? Jinak supr nápad :palec:

• načítám...
3951
4.6.12 21:58
@Paoloska píše:
Ahoj, navnadila jsi mě. Jen přemýšlím nad tím droždím. Já ho mám moc ráda, ale zbytek rodiny ho nesnáší (teda kromě do buchet :mrgreen: ). Je z těch karbanátků hodně cítit? Jinak supr nápad :palec:

Já dělala zrovna včera vločkové karbanátky a mám recept bez droždí a jsou i tak moc dobré, tak vyzkoušej :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová