Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska k obedu zbytek z nedele,k veceri dnes krupicna kase a na zitra uz je hotovy rizoto.
Ve stredu nejspis nejaka ryba,asi makrela a brambory a pak mam v planu hamburskou kytu s knedlikem.
@Pajule22 Jak děláš hamburskou kýtu? Dáváš do omáčky okurky nebo tím jen špikuješ maso?
Tak my sme měli super víkend. V sobotu smažený květák, brokolice a hermelín (co kdo chtěl) a brambory. V neděli a dnes vepřové kapsy plněné směsí z vajíčka, šunky a hrášku s br.kaší. Švagr měl narozeniny, tak byly 2 dorty. Navíc spousta jednohubek a chlebíčků. Tak teď asi nebudu týden jíst ![]()
tak jsem přijela v 19.10 hod domů z práce a do teď jsem uvařila Buchtu drobenkovou s jablky, česneku,rajskou omáčku, v troubě je svíčková a sekaná
klepu si na rameno ! jsem dobrá ![]()
@sophinka píše:
tak jsem přijela v 19.10 hod domů z práce a do teď jsem uvařila Buchtu drobenkovou s jablky, česneku,rajskou omáčku, v troubě je svíčková a sekanáklepu si na rameno ! jsem dobrá
NEJLEPŠÍ!
![]()
@sophinka píše:
tak jsem přijela v 19.10 hod domů z práce a do teď jsem uvařila Buchtu drobenkovou s jablky, česneku,rajskou omáčku, v troubě je svíčková a sekanáklepu si na rameno ! jsem dobrá
To teda jo, já když jsem v práci, tak teda nevařím ![]()
@sophinka píše:
No tak Simon umyje nadobi, Dan vyzehli:D a manzel napusti vanu:D
odpocivej taky nekdy! uz jsi byla v solne jeskyni?:D
@marketta1 píše:
Smekam pred tebou!Nehcces jezdit i k nam?
hele klidně uvařím
ale přijet musíte vy ![]()
@sophinka píše:
to se dá za hodinu stihnout?
ty jsi megažena či co
![]()
@Monjie píše:
No tak Simon umyje nadobi, Dan vyzehli:D a manzel napusti vanu:Dodpocivej taky nekdy! uz jsi byla v solne jeskyni?:D
prosím tě zatím je u mě volný čas něco jako pohádka tisíce a jedné noci ![]()
@eshta píše:
to se dá za hodinu stihnout?![]()
ty jsi megažena či co
![]()
jasně že jo ,všechno jde kdo by se s tím crcal celej den ![]()
@dorinka01 píše:
@mamkasl http://www.mimibazar.cz/recept.php?…moc dobré doporučuji neříkat nikomu z čeho jsou, nejde to poznat a jsou výborné.
Ahoj, navnadila jsi mě. Jen přemýšlím nad tím droždím. Já ho mám moc ráda, ale zbytek rodiny ho nesnáší (teda kromě do buchet
). Je z těch karbanátků hodně cítit? Jinak supr nápad ![]()
@Paoloska píše:
Ahoj, navnadila jsi mě. Jen přemýšlím nad tím droždím. Já ho mám moc ráda, ale zbytek rodiny ho nesnáší (teda kromě do buchet). Je z těch karbanátků hodně cítit? Jinak supr nápad
Já dělala zrovna včera vločkové karbanátky a mám recept bez droždí a jsou i tak moc dobré, tak vyzkoušej ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat