Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lenulina1979 děkuji, jak je v tom receptu slovo kynuté a bojím bojím!!!
dneska brokolicový krém s opečeným rohlíčkem a francouzský brambory
zítra asi vepřo-knedlo-zelo pro malou a manžu a já si k zelíčku ucuchtím plněný bramborový knedlíky špekovo-uzený
mňami
a koláček litá kakaová buchta s broskvemi a kokosem ![]()
@hubička píše:
@lenulina1979 děkuji, jak je v tom receptu slovo kynuté a bojím bojím!!!
@Eliška píše:
Já je taky zkusím, ale prázdné a jahodovou omáčkou poleju
My děláme plněné povidlama a k tomu rozdělané jahody se šlehačkou. Zdá se to být divné, ale je to moc dobré. Jahodové knedlíky dělám z odpalovaného těsta. Dříve jsem dělala z tvarohového, ale tohle je ještě lepší (a přitom levnější), knedlíky jsou měkoučké, výborné.
@ewina77 píše:
Holky zítra mám v plánu králíka, nemáte dobrý recept?
Králík poloobalovaný:
Jednotlivé porce osolíš, opepříš a obalíš jen z jedné strany v mouce, vajíčku a strouhance a tou obalenou stranou dáš navrch do pekáče. Na to nějaké koření, třeba grilovací, trochu česneku a másla, trochu podlít a pečeš. Můžeš polévat výpekem, ale neotáčej. Králík je výborný,z vrchu jak usmažený a přitom je to zdravější.
@elenkazed moc dík, vyzkouším ten druhý způsob.
Ten první je podobný tomu co dělám jen tam přidám ještě žampiony a až je upečeno tak sleju šťávu i se zeleninou do hrnce kam přidám smetanu a zahustím povařím a hotovo.
tak naše večeře plněné tortily… kupované tortily 8 ks… + mini řízečky z kotlety, 8 plátků sýra, ledovej salát, 2 rajčata, menší salátová okurka, 1 červená paprika, 1 plechovka kukuřice, dresing- majonéza, kečup, česnek, koření francouzský salát od kotányi
@lenulina1979 píše:
tak naše večeře plněné tortily… kupované tortily 8 ks… + mini řízečky z kotlety, 8 plátků sýra, ledovej salát, 2 rajčata, menší salátová okurka, 1 červená paprika, 1 plechovka kukuřice, dresing- majonéza, kečup, česnek, koření francouzský salát od kotányi
mńam
![]()
My dneska kuř. řízky a štouchaný brambory s cibulkou, uz. špekem a petrželkou. Okurkový salát
Právě jsem se přejedla tataráčku. A zítra k obědu bude kůzle na česneku se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem.
@lenulina1979 dnes jsem zakoupila kvasnice
poprvé je dám do jídla a ne na obličej ![]()
@hubička píše:
@lenulina1979 dnes jsem zakoupila kvasnicepoprvé je dám do jídla a ne na obličej
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat