Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1452
2.6.12 13:22

@lenulina1979 děkuji, jak je v tom receptu slovo kynuté a bojím bojím!!!

• načítám...
3184
2.6.12 13:25

dneska brokolicový krém s opečeným rohlíčkem a francouzský brambory
zítra asi vepřo-knedlo-zelo pro malou a manžu a já si k zelíčku ucuchtím plněný bramborový knedlíky špekovo-uzený ;) mňami

a koláček litá kakaová buchta s broskvemi a kokosem ;)

• načítám...
3374
2.6.12 13:26
pokud uděláš podle toho jak je napsáno tak nemusíš mít vůbec strach, to já jen když zkouším nové recepty tak si nejsem jistá jak dopadnou, né každý je dobrý… ale tento můžu doporučit za chvilku hotovo a ani jeden knedlík se nesrazil
@hubička píše:
@lenulina1979 děkuji, jak je v tom receptu slovo kynuté a bojím bojím!!!
  • načítám...
17910
2.6.12 13:34

Já je taky zkusím, ale prázdné a jahodovou omáčkou poleju :)

• načítám...
9994
2.6.12 13:48
@Eliška píše:
Já je taky zkusím, ale prázdné a jahodovou omáčkou poleju :)

My děláme plněné povidlama a k tomu rozdělané jahody se šlehačkou. Zdá se to být divné, ale je to moc dobré. Jahodové knedlíky dělám z odpalovaného těsta. Dříve jsem dělala z tvarohového, ale tohle je ještě lepší (a přitom levnější), knedlíky jsou měkoučké, výborné.

• načítám...
9994
2.6.12 13:53
@ewina77 píše:
Holky zítra mám v plánu králíka, nemáte dobrý recept?

Králík poloobalovaný:
Jednotlivé porce osolíš, opepříš a obalíš jen z jedné strany v mouce, vajíčku a strouhance a tou obalenou stranou dáš navrch do pekáče. Na to nějaké koření, třeba grilovací, trochu česneku a másla, trochu podlít a pečeš. Můžeš polévat výpekem, ale neotáčej. Králík je výborný,z vrchu jak usmažený a přitom je to zdravější.

• načítám...
23033
2.6.12 14:14

nevim co mam varit, dite prijede z Hradce

• načítám...
1053
2.6.12 16:05

Dnes pečené kuřecí stehna a těstoviny smíchané se zeleninou.

• načítám...
200
2.6.12 18:22

@elenkazed moc dík, vyzkouším ten druhý způsob.
Ten první je podobný tomu co dělám jen tam přidám ještě žampiony a až je upečeno tak sleju šťávu i se zeleninou do hrnce kam přidám smetanu a zahustím povařím a hotovo.

• načítám...
3374
2.6.12 18:47

tak naše večeře plněné tortily… kupované tortily 8 ks… + mini řízečky z kotlety, 8 plátků sýra, ledovej salát, 2 rajčata, menší salátová okurka, 1 červená paprika, 1 plechovka kukuřice, dresing- majonéza, kečup, česnek, koření francouzský salát od kotányi

• načítám...
25007
2.6.12 19:22
@lenulina1979 píše:
tak naše večeře plněné tortily… kupované tortily 8 ks… + mini řízečky z kotlety, 8 plátků sýra, ledovej salát, 2 rajčata, menší salátová okurka, 1 červená paprika, 1 plechovka kukuřice, dresing- majonéza, kečup, česnek, koření francouzský salát od kotányi

mńam :jazyk: :potlesk:

• načítám...
1610
2.6.12 20:10

My dneska kuř. řízky a štouchaný brambory s cibulkou, uz. špekem a petrželkou. Okurkový salát

• načítám...
9994
2.6.12 21:20

Právě jsem se přejedla tataráčku. A zítra k obědu bude kůzle na česneku se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem.

• načítám...
1452
2.6.12 21:56

@lenulina1979 dnes jsem zakoupila kvasnice :-) poprvé je dám do jídla a ne na obličej :-DDD

• načítám...
3374
2.6.12 22:20
tak ti budu držet pěsti ať se ti to jídlo povede ;)
@hubička píše:
@lenulina1979 dnes jsem zakoupila kvasnice :-) poprvé je dám do jídla a ne na obličej :-DDD
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová