Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Silwinka87
2.6.12 23:12

dneska jsme měli rybí prsty s brkaší a okurkový salát,kaši mám ještě na zítřek,tak asi upeču vepřové maso na cibulce..

• Upravit
1610
3.6.12 09:21

@Paoloska Oboje bych si dala hlavně tedy tokůzlátko - už jsme dlouho neměli . Tiše závidím a přeju dobrou chuť

• načítám...
10631
3.6.12 09:27

Tak dnes bude steak z krkovičky, nové brambory a okurkový salát. A upekla jsem včera jablečnou buchtu, tak bude dnes ke kafíčku. 8)

• načítám...
2535
3.6.12 09:42

Včera bylo to pečené maso a protože jsem se nemohla rozhodnout na jaké zalí mám větší chuť, tak bylo bílé i červené, knedlík bramborový i houskový :jazyk: . Odpoledne oslava, takže chlebíčky, jednohubky, dort, zmrzlinový pohár :roll:, vyloženě dietní den :lol: .
Dnes cibulová polévka, kuřecí prsa na kari, těstoviny a rajčatový salát.

• načítám...
7276
3.6.12 09:43

kapr na přírodno,brambory,rajčatový salát :pankac:

• načítám...
2218
3.6.12 09:45

Dneska řízek a brambory na cibulce a asi rajčatový salát :jazyk: Ježiš,mě teď chutná snad úplně všechno :lol:

• načítám...
50138
3.6.12 10:14

Dneska vařím kuřecí maso na nudličky s rajčatovou omáčkou a lilkem a k tomu budou špagety :pankac:

• načítám...
9044
3.6.12 10:14

Vepřový řízek a br.kaše

• načítám...
25007
3.6.12 11:39
@Pajule22 píše:
Vepřový řízek a br.kaše

taky taky :lol:
včera krůtí v troubě, knedlík a zelí

• načítám...
9044
3.6.12 11:59
@eshta píše:
taky taky :lol:
včera krůtí v troubě, knedlík a zelí

No nejlepší bylo,že jsem ráno vytahla maso na ty rízky a pak zjistila,ze mam doma jen dve brambory a ani jedno vejce a hladkou mouku :D Tak jsem sla zebrat k sousedum,do mesta se mi nechtelo.
Ale aspon ze to maso jsem mela svoje :D

• načítám...
25007
3.6.12 12:06

@Pajule22 sousedi jsou k nezaplacení :lol: hele já jednou žebrala u sousedky v 9večer o Sunar na noc :oops: :mrgreen: večer jsem zjistila, že mám poslední dávku, dvojčatům v té době byly 4měs a já byla se 3dětma sama doma a bez auta :mrgreen: :nevim: když jsem to zjistila,tak by se ve mně krve nedořezal :lol:

• načítám...
1801
3.6.12 12:10

Včera kuřcí prsa pomatlaná hořticí a kečupem zapečená v troubě s bramobory a smetanou, dneska smažený hermelín s bramborama.

• načítám...
2528
3.6.12 12:15

Dnes pečena krkovička s hranolkama z trouby maly ma michane brambory a brokolicova polivka z te bude mit tatinek opravdu veelkou radost :cert:

• načítám...
20656
3.6.12 12:19

u nás taky řízek - s bramborem a žampiony

Tři se mi podařilo připálit do černna, protože jsem zrovna musela na 5min odběhnout držet skákající pračku po koupelně. Manžel byl právě na balkóně a já na něj nemohla volat, protože malá spala vedle v ložnici a já jí nechtěla vzbudit (to dilema - co zvolit, no vyhrála spící dcera a řízky jsem se rozhodla obětovat) :lol:
jeden jsem musela vyhodit a dva oloupala a snědla je, takže rodina nic nepoznala,kromě smradu :D

• načítám...
elenkazed
3.6.12 12:24

Dnes máme, naložené kořeněné maso s restovanou zeleninkou a opékanými brambory, mňam ;-)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová