Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9994
3.6.12 12:56
@denca29 píše:
@Paoloska Oboje bych si dala hlavně tedy tokůzlátko - už jsme dlouho neměli . Tiše závidím a přeju dobrou chuť

No, až na to, že to byl takový náš mazlík :( :oops: No, nedá se svítit. Co se starým kozlem, že ;)

• načítám...
3374
3.6.12 13:07

u nás se dojídali kynutý knedlíky s jahodama, zeleninová polívka… jinak na večeři pro mojeho jdu píct pizza rohlíky který dostane i na sváču na noční, já mám v lednici jestě plněnou tortilu ze včera ;)

• načítám...
3968
3.6.12 14:34

a u nás pečený ražniči v troubě na plechu a k tomu brambory

• načítám...
15054
3.6.12 14:38

právě děláme bramborové placky

• načítám...
2630
3.6.12 17:10

Já měla velkej úkol- zpracovat celý kuře :) Přítel mi ho naporcoval, ze stehen jsem poprvé dělala kuře na paprice (přítel si přidal, mě to teda moc nelezlo..), křídla jsem upekla v troubě na cibili k večeři, prsa jsem naložila v česneku a medu na zítra k rýži a ze zbytku jsem udělala vývar :) Do toho jsem pekla bábovku a slaný, takže to byl docela maratón :lol:
Ani jsem neměla moc hlad, asi se fakt člověk nají těch par :lol:

• načítám...
sophinka
3.6.12 17:29
@Taormína píše:
Já měla velkej úkol- zpracovat celý kuře :) Přítel mi ho naporcoval, ze stehen jsem poprvé dělala kuře na paprice (přítel si přidal, mě to teda moc nelezlo..), křídla jsem upekla v troubě na cibili k večeři, prsa jsem naložila v česneku a medu na zítra k rýži a ze zbytku jsem udělala vývar :) Do toho jsem pekla bábovku a slaný, takže to byl docela maratón :lol:
Ani jsem neměla moc hlad, asi se fakt člověk nají těch par :lol:

tys pekla dvě křidýlka k večeři? 8o

• Upravit
2630
3.6.12 18:09

@sophinka
jojo, měla jsem rozehřátou troubu kvůli x dalším věcem, jinak bych to nedělala :) Už jsem nevěděla, co s nimi- a dát je do polívky mě nenapadlo :lol:

• načítám...
1101
3.6.12 19:17

K obědu jsme měli ještě koprovku s masem a dom. knedlíkem a k večeři udělal chlap krabí pomazánku s chlebem a se zeleninou

• načítám...
5misa6
3.6.12 21:13

Dneska krkovice alá Maggi nápady a zítra asi paprikáš.

• Upravit
3108
3.6.12 21:23

dneska špízy (kuř.maso, cibule, paprika) bramborová kaše :) zítra koprová omáčka s vejcem :)

• načítám...
marcela_81
4.6.12 07:41

Dneska konečně to maso na houbách s rýží a drštková polévka z hlívy.

• Upravit
10631
4.6.12 08:21

Dneska smažený sýr, vařené nové brambůrky.

• načítám...
25007
4.6.12 08:40

děti filé na másle s kaší a já asi taky :think: :lol:

• načítám...
1101
4.6.12 09:12

Guláš s těstovinami

• načítám...
1961
4.6.12 09:23

Tak já dostala sépiové nudle. Voněly mi tedy všelijak, ale udělala jsem na ně navinulou omáčku z nakládaných lišek, vína, s bazalkou .. no a muž se mohl užrat. Má to ještě na dnes.
Ja rybí vývar a bylinkami.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová