Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
u nás se dojídali kynutý knedlíky s jahodama, zeleninová polívka… jinak na večeři pro mojeho jdu píct pizza rohlíky který dostane i na sváču na noční, já mám v lednici jestě plněnou tortilu ze včera ![]()
Já měla velkej úkol- zpracovat celý kuře
Přítel mi ho naporcoval, ze stehen jsem poprvé dělala kuře na paprice (přítel si přidal, mě to teda moc nelezlo..), křídla jsem upekla v troubě na cibili k večeři, prsa jsem naložila v česneku a medu na zítra k rýži a ze zbytku jsem udělala vývar
Do toho jsem pekla bábovku a slaný, takže to byl docela maratón ![]()
Ani jsem neměla moc hlad, asi se fakt člověk nají těch par ![]()
@Taormína píše:
Já měla velkej úkol- zpracovat celý kuřePřítel mi ho naporcoval, ze stehen jsem poprvé dělala kuře na paprice (přítel si přidal, mě to teda moc nelezlo..), křídla jsem upekla v troubě na cibili k večeři, prsa jsem naložila v česneku a medu na zítra k rýži a ze zbytku jsem udělala vývar
Do toho jsem pekla bábovku a slaný, takže to byl docela maratón
Ani jsem neměla moc hlad, asi se fakt člověk nají těch par
tys pekla dvě křidýlka k večeři? ![]()
@sophinka
jojo, měla jsem rozehřátou troubu kvůli x dalším věcem, jinak bych to nedělala
Už jsem nevěděla, co s nimi- a dát je do polívky mě nenapadlo ![]()
K obědu jsme měli ještě koprovku s masem a dom. knedlíkem a k večeři udělal chlap krabí pomazánku s chlebem a se zeleninou
dneska špízy (kuř.maso, cibule, paprika) bramborová kaše
zítra koprová omáčka s vejcem ![]()
Dneska konečně to maso na houbách s rýží a drštková polévka z hlívy.
Tak já dostala sépiové nudle. Voněly mi tedy všelijak, ale udělala jsem na ně navinulou omáčku z nakládaných lišek, vína, s bazalkou .. no a muž se mohl užrat. Má to ještě na dnes.
Ja rybí vývar a bylinkami.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat