Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25007
6.6.12 21:19

@Paoloska no tak jsem ráda že chutnalo :palec: ono se to fakt nezdá, to je přesný :mrgreen:

• načítám...
5misa6
7.6.12 06:33
@eshta píše:
@Paoloska už jsem to tu psala, je to jednoduchý a dobrý. Kotlety naklepat, osolit, opepřit, potřít olejem a z obou stran hodně opaprikovat úplně do ruda. Do vymazaného pekáčku máslem dát na kolečka hodně cibule, na to ty kotlety, na ně plátek šunky a pak plátek sýra, na to kolečka cibule a kousky másla. Trošku podlít a péct tak hodinku, až je maso úplně měkké, Sem tam podlít tak, aby zůstala na konci š´táva. Je to moc dobrý s bramborovou kaší

Když o tom tak básníte tak to zkusím taky :pankac:

• Upravit
25007
7.6.12 07:28

K obědu halušky a večer pizzu.
Prťata mají dnes tresku a la sklenička Hipp, co zbožňujou :lol:
na másle osmahnu rozstrouhanou mrkev, trošičku brokolice na pidi kousíčky, pak přidám kousek tresky, rozńahňám jí vařečkou, maliličko podleju a pod pokličkou udělám do měkka, je to za pár minut. Vedle si udělám na rychlo beshamel, můžu přidat jeden kiri taveňák, přileju k tresce a do toho zamíchám uvařenou těstovinovou rýži. A sklenička Hipp je hotová :lol:

• načítám...
marcela_81
7.6.12 07:36

Dneska květák (část asi smažená pro manžela, zbytek na mozeček pro mě a pro prcka), brambory a rajčatový salát.

• Upravit
24292
7.6.12 07:40

@eshta prosím Tě, ty kotlety podle Tvého receptu se pečou s poklicí nebo bez a na kolik stupň", já jsem detailista a už vím, co budu v neděli vařit :-)

• načítám...
2218
7.6.12 07:40

Já dneska nějak nevííím :think: Přemýšlím o květáku…ale nevím,jestli smažený,mozeček,placičky…no uvidíme

• načítám...
46669
7.6.12 07:57

My budeme mít dneska lososa na másle, asi s bramborem. A Ondrovi k tomu udělám ještě vařenou mrkev a květák, sobě ne, blee ;)

• načítám...
9994
7.6.12 08:03
@levmah28 píše:
Když o tom tak básníte tak to zkusím taky :pankac:

Zkus, nebudeš litovat. Já se trochu bála té papriky, ale úplně zbytečně. Je to mňamka.

• načítám...
9994
7.6.12 08:04

A u nás dnes rýžový nákyp z kozího mléka s meruňkama.

• načítám...
25007
7.6.12 08:25
@danyk píše:
@eshta prosím Tě, ty kotlety podle Tvého receptu se pečou s poklicí nebo bez a na kolik stupň", já jsem detailista a už vím, co budu v neděli vařit :-)

já peču přikryté alobalem tak na 180st cca tu hodinku + - ..průběžně dopodlévám, aby byla šťáva a kotlety opravdu opaprikovat doruda, té se fakt neboj ;) prostě potřít olejem a úplně omatlat paprikou..
Je to hotové, až je maso úplně měkké, kotlety by se měly rozpadat, ne aby byly jen naskus.
A já je teda dělám s bramborovou kaší, podle mě je to k tomu nej příloha

• načítám...
24292
7.6.12 08:27

děkuju

• načítám...
25007
7.6.12 08:29
@Paoloska píše:
A u nás dnes rýžový nákyp z kozího mléka s meruňkama.

já mám nákyp fakt ráda a kluci mi to nejedí ani jeden :zed: :nevim:
a to děti většinou sladký jídla můžou :nevim:
třeba rajskou mi jedí jen 2, jedno dvojče se vždy úplně otřepe odporem, taky nechápu :nevim:

• načítám...
2535
7.6.12 09:12

U nás bylo v úterý nakonec to rizoto a hlávkový salát. Na večeři palačinky, ani ty malej nechtěl :nevim: .
Včera masové kuličky se sýrovou omáčkou a těstoviny, mrně jen těstoviny s omáčkou, manžel zase jen kuličky s těstovinama a okurkovorajčatovým salátem.
Dnes šulánky s mákem :lol: a na večeři buď těstovinový salát nebo chleba s máslem :jazyk: .
Zítra asi kuřecí maso s anansem ve smetanové omáčce s gnocchi :think: .
V sobotu br.salát a řízky :pankac: .
A v neděli možná zkusím ty kotlety nebo kuře podle @eshta a @Paoloska .

• načítám...
9994
7.6.12 09:39
@eshta píše:
já mám nákyp fakt ráda a kluci mi to nejedí ani jeden :zed: :nevim:
a to děti většinou sladký jídla můžou :nevim:
třeba rajskou mi jedí jen 2, jedno dvojče se vždy úplně otřepe odporem, taky nechápu :nevim:

To znám, ten nejí to a ten zas tohle…u nás jsou mlsný po tatínkovi. Nebo to odkoukali. Já krom medu snim vše a úplně nejvíc mi chutná, když to uvaří někdo jiný :lol:

• načítám...
23033
7.6.12 09:41

dneska asi nic:D jdu spát

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport