Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnešní partička je celkem sympatická, asi je to i tím, že jsou tam chlapi v přesile
Ten dnešní pán docela dobře uvařil, líbil se mi hlavní chod a štrúdl. To bodování po dlouhé době odpovídalo.
Jo a toho mladého jsem od začátku tipovala na gaye ![]()
Mně překvapilo, že nemůže majonézu. Vždyť to jsou vejce a olej.
To není mléčný výrobek.
No ono laktóza nebo její stopy jsou téměř ve všem dokonce i v potravinách v kterých by jste to absolutně nečekali, např. v gumových medvídcích, proto jsem koukala že smí ten sýr
@papavlinka33 píše:
No ono laktóza nebo její stopy jsou téměř ve všem dokonce i v potravinách v kterých by jste to absolutně nečekali, např. v gumových medvídcích, proto jsem koukala že smí ten sýr
Tak ono je asi víc druhů alergií na mléko. Někomu vadí jenom mléko a jogurty může bez problému.
Tak já to včera neviděla a nevím, jestli to zvládnu přes týden…
já si pustila ze záznamu včerejšek a paní uvařila to,c o bych si od prostřeno predstavovala. Nějaký neobvyklý jídlo, který si jen tak nedám. Válela. Snad ještě zmáknu ten pondělní dl. Potěšilo mě, že se vaří od nás (z Vysočiny) a že ty lidi vypadají celkem solidně, snad se to odbude v klidu
tak jsem přece jenom zkoukla ještě ten ponděln díl a před tím chlapem smekám. Asi to fakt nemá jednoduchý, ale je takovej pohodář nezáludnej asi hodnej a uvařil dobře, fakt je vidět, že doma asi vaří on a baví ho to
@wjerushka píše:
tak jsem přece jenom zkoukla ještě ten ponděln díl a před tím chlapem smekám. Asi to fakt nemá jednoduchý, ale je takovej pohodář nezáludnej asi hodnej a uvařil dobře, fakt je vidět, že doma asi vaří on a baví ho to
Naprostý souhlas!!!
Jinak parta vypadá tentokrát fakt dobře, snad si udrží přátelské vztahy ![]()
A všechny jídla bych s chutí snědla.. ![]()
No ale to brát zapomenutí připravení lžiček na dezert jako oooobrovskou chybu mě přijde přehnaný…
Švadlenka byl nervózní jako prvnička… jídlo vypadalo jedle a asi bych si ho i dala, po dnešku mi jako největší taktik přijde ten hubeňour.
@papavlinka33 píše: Švadlenka byl nervózní jako prvnička… jídlo vypadalo jedle a asi bych si ho i dala, po dnešku mi jako největší taktik přijde ten hubeňour.
no ten mě teda hodnocením zklamal. Ale spš jeslti se do tho nepromítlo to, že se nedokázal zapojit do hovoru
Ale taky šikovnej v kuchyni. Jen mě teda rozčilovaly ty záběry na tu šedou betonovou zed toho baráku. A zrovna z doliny je docela fajn výhled, tak snad mohli raději zabrat to místo šedý zdi
Ahoj holky, prostřeno si taky nenechám ujít. Martin mě připadal včera, že už tak trochu taktizuje. No a Petra mě připomíná Adrianu z Farmář hledá ženu. Je jí tak strašně podobná, že bych řekla, že jsou ségry. Jinak včerejší menu se mě líbilo. mňam
@mark76 že jo já si taky v první chvíli myslela, že to je ona
Adriana myslím ![]()
Dneska měla docela pěkné meníčko, jenom ten pangasius mi přišel průměrný, to je taková odpadní ryba ![]()
no jako do prostřeno bych s tím nešla, ale fajn tip na rychlý týdenní oběd to je. Mě teda odrazoval ten kus zelenýho listu v tom. Ale v jejím věku jsme neuvařila ani vajíčka. Jo a hrozně jedle vypadaly ty brambory, ty si asi vyjedu a zkusím, i když žádná dieta to nebude ![]()