Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50126
8.5.12 00:17

Dnešní partička je celkem sympatická, asi je to i tím, že jsou tam chlapi v přesile :pankac: Ten dnešní pán docela dobře uvařil, líbil se mi hlavní chod a štrúdl. To bodování po dlouhé době odpovídalo.

Jo a toho mladého jsem od začátku tipovala na gaye :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
8.5.12 00:24

Mně překvapilo, že nemůže majonézu. Vždyť to jsou vejce a olej. :nevim: To není mléčný výrobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
8.5.12 08:11

No ono laktóza nebo její stopy jsou téměř ve všem dokonce i v potravinách v kterých by jste to absolutně nečekali, např. v gumových medvídcích, proto jsem koukala že smí ten sýr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50126
8.5.12 10:05
@papavlinka33 píše:
No ono laktóza nebo její stopy jsou téměř ve všem dokonce i v potravinách v kterých by jste to absolutně nečekali, např. v gumových medvídcích, proto jsem koukala že smí ten sýr

Tak ono je asi víc druhů alergií na mléko. Někomu vadí jenom mléko a jogurty může bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.5.12 10:07

Tak já to včera neviděla a nevím, jestli to zvládnu přes týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
9.5.12 12:39

já si pustila ze záznamu včerejšek a paní uvařila to,c o bych si od prostřeno predstavovala. Nějaký neobvyklý jídlo, který si jen tak nedám. Válela. Snad ještě zmáknu ten pondělní dl. Potěšilo mě, že se vaří od nás (z Vysočiny) a že ty lidi vypadají celkem solidně, snad se to odbude v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
9.5.12 13:22

tak jsem přece jenom zkoukla ještě ten ponděln díl a před tím chlapem smekám. Asi to fakt nemá jednoduchý, ale je takovej pohodář nezáludnej asi hodnej a uvařil dobře, fakt je vidět, že doma asi vaří on a baví ho to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
9.5.12 13:33
@wjerushka píše:
tak jsem přece jenom zkoukla ještě ten ponděln díl a před tím chlapem smekám. Asi to fakt nemá jednoduchý, ale je takovej pohodář nezáludnej asi hodnej a uvařil dobře, fakt je vidět, že doma asi vaří on a baví ho to

Naprostý souhlas!!!

Jinak parta vypadá tentokrát fakt dobře, snad si udrží přátelské vztahy :-)
A všechny jídla bych s chutí snědla.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
20296
9.5.12 18:38

No ale to brát zapomenutí připravení lžiček na dezert jako oooobrovskou chybu mě přijde přehnaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.5.12 18:49

Švadlenka byl nervózní jako prvnička… jídlo vypadalo jedle a asi bych si ho i dala, po dnešku mi jako největší taktik přijde ten hubeňour.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
9.5.12 21:02
@papavlinka33 píše: Švadlenka byl nervózní jako prvnička… jídlo vypadalo jedle a asi bych si ho i dala, po dnešku mi jako největší taktik přijde ten hubeňour.

no ten mě teda hodnocením zklamal. Ale spš jeslti se do tho nepromítlo to, že se nedokázal zapojit do hovoru :nevim: Ale taky šikovnej v kuchyni. Jen mě teda rozčilovaly ty záběry na tu šedou betonovou zed toho baráku. A zrovna z doliny je docela fajn výhled, tak snad mohli raději zabrat to místo šedý zdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
10.5.12 12:19

Ahoj holky, prostřeno si taky nenechám ujít. Martin mě připadal včera, že už tak trochu taktizuje. No a Petra mě připomíná Adrianu z Farmář hledá ženu. Je jí tak strašně podobná, že bych řekla, že jsou ségry. Jinak včerejší menu se mě líbilo. mňam

• Citovat
  • Upravit
1495
10.5.12 18:13

@mark76 že jo já si taky v první chvíli myslela, že to je ona :)) Adriana myslím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50126
10.5.12 21:50

Dneska měla docela pěkné meníčko, jenom ten pangasius mi přišel průměrný, to je taková odpadní ryba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
11.5.12 07:21

no jako do prostřeno bych s tím nešla, ale fajn tip na rychlý týdenní oběd to je. Mě teda odrazoval ten kus zelenýho listu v tom. Ale v jejím věku jsme neuvařila ani vajíčka. Jo a hrozně jedle vypadaly ty brambory, ty si asi vyjedu a zkusím, i když žádná dieta to nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí