Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera jsem se dívala a zaujal mě ten hermelím..to se opravdu tak dělá, nebo to byl její recept? ![]()
@kometa32 píše:
Včera jsem se dívala a zaujal mě ten hermelím..to se opravdu tak dělá, nebo to byl její recept?
Tento recept jsem nikde neviděla. Asi 2× jsem ten hermelín plnila šunkou a česnekem a pak jednou podle Bouškové ořechama.
@MUFICE píše:
Tento recept jsem nikde neviděla. Asi 2× jsem ten hermelín plnila šunkou a česnekem a pak jednou podle Bouškové ořechama.
já zkoušela ten s těma ořechama a ten je teda výbornej ![]()
konečně se na to dá zase dívat
jinak já bych asi nezmiňovala,že mám nádor,přijde mi to divné ![]()
Holky, nesledujete někdo prostřeno přes iprima.cz? Nemám televizi, tak jsem odkázaná na net a od odpoledních hodin nemůžu žádné video na iprima.cz rozjet. Takže se nemůžu podívat ani na prostřeno
Nevíte proč?
@Beru píše:
Holky, nesledujete někdo prostřeno přes iprima.cz? Nemám televizi, tak jsem odkázaná na net a od odpoledních hodin nemůžu žádné video na iprima.cz rozjet. Takže se nemůžu podívat ani na prostřenoNevíte proč?
taky mi to teď nejde ![]()
já sleduju přes to primaplay.cz. Tamm i to zatm jelo pokaždý. Taky jsme odkázaná na net, což mi připomíná, že jsem neviděla včerejší díl
Dnešní menu teda nic moc, hlavně mě dostaly ty její chlebíčky - máslo, paštika, salát
No a zdá se mi, že tento týden dávají docela dost bodů za ty patlanice. Ta včerejší se taky moc nepředvedla ![]()
Když jsem viděla, jak to tam patlá, tak jsem si vzpoměla na Císařův pekař- patláma, patláma, paprťála ![]()
Tahle parta ženských mě přijde divná, taková falešná. Škoda, že tak to bývá docela často, když se sejdou jen ženský ![]()
@Hellísek píše:
Když jsem viděla, jak to tam patlá, tak jsem si vzpoměla na Císařův pekař- patláma, patláma, paprťála
Tahle parta ženských mě přijde divná, taková falešná. Škoda, že tak to bývá docela často, když se sejdou jen ženský
No, ženský jsou obecně intrikánky, takže ve většině případů si vjedou do vlasů ![]()
Já tenhle týden nestíhám, Matýsek si usmyslel, že se bude koupat v šest. Pak baští, mezitím Ondra zjistí, že je školka a večerníček, takže mám utrum. Na netu to nestíhám, tak snad někdy v budoucnu ještě Prostřeno uvidím ![]()
mě to včera taky zklamalo, myslela jsem, že ta slečna bude vařit něco trochu šmrncovnějšího, modernějšího…tohle bylo menu jak od 60 leté důchodkyně ![]()
Kristy, tenhle týden asi o nic nepřijdeš ![]()