Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
11.5.12 08:01

Včera jsem se dívala a zaujal mě ten hermelím..to se opravdu tak dělá, nebo to byl její recept? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
11.5.12 10:33
@kometa32 píše:
Včera jsem se dívala a zaujal mě ten hermelím..to se opravdu tak dělá, nebo to byl její recept? :nevim:

Tento recept jsem nikde neviděla. Asi 2× jsem ten hermelín plnila šunkou a česnekem a pak jednou podle Bouškové ořechama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.5.12 12:33
@MUFICE píše:
Tento recept jsem nikde neviděla. Asi 2× jsem ten hermelín plnila šunkou a česnekem a pak jednou podle Bouškové ořechama.

já zkoušela ten s těma ořechama a ten je teda výbornej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.5.12 12:35

konečně se na to dá zase dívat :pankac: jinak já bych asi nezmiňovala,že mám nádor,přijde mi to divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
11.5.12 19:56

Holky, nesledujete někdo prostřeno přes iprima.cz? Nemám televizi, tak jsem odkázaná na net a od odpoledních hodin nemůžu žádné video na iprima.cz rozjet. Takže se nemůžu podívat ani na prostřeno :,( Nevíte proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.5.12 20:10
@Beru píše:
Holky, nesledujete někdo prostřeno přes iprima.cz? Nemám televizi, tak jsem odkázaná na net a od odpoledních hodin nemůžu žádné video na iprima.cz rozjet. Takže se nemůžu podívat ani na prostřeno :,( Nevíte proč?

taky mi to teď nejde :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
11.5.12 20:35

Tak už to jede :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
12.5.12 02:39
@Beru píše:
Tak už to jede :mavam:

jsem se lekla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
12.5.12 13:21

já sleduju přes to primaplay.cz. Tamm i to zatm jelo pokaždý. Taky jsme odkázaná na net, což mi připomíná, že jsem neviděla včerejší díl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
15.5.12 22:40

Dnešní menu teda nic moc, hlavně mě dostaly ty její chlebíčky - máslo, paštika, salát :lol: No a zdá se mi, že tento týden dávají docela dost bodů za ty patlanice. Ta včerejší se taky moc nepředvedla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
15.5.12 22:48

Když jsem viděla, jak to tam patlá, tak jsem si vzpoměla na Císařův pekař- patláma, patláma, paprťála :lol:
Tahle parta ženských mě přijde divná, taková falešná. Škoda, že tak to bývá docela často, když se sejdou jen ženský :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
15.5.12 23:04
@Hellísek píše:
Když jsem viděla, jak to tam patlá, tak jsem si vzpoměla na Císařův pekař- patláma, patláma, paprťála :lol:
Tahle parta ženských mě přijde divná, taková falešná. Škoda, že tak to bývá docela často, když se sejdou jen ženský :nevim:

No, ženský jsou obecně intrikánky, takže ve většině případů si vjedou do vlasů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
15.5.12 23:06

@MUFICE
To máš recht :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.5.12 08:40

Já tenhle týden nestíhám, Matýsek si usmyslel, že se bude koupat v šest. Pak baští, mezitím Ondra zjistí, že je školka a večerníček, takže mám utrum. Na netu to nestíhám, tak snad někdy v budoucnu ještě Prostřeno uvidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
16.5.12 08:58

mě to včera taky zklamalo, myslela jsem, že ta slečna bude vařit něco trochu šmrncovnějšího, modernějšího…tohle bylo menu jak od 60 leté důchodkyně :nevim:

Kristy, tenhle týden asi o nic nepřijdeš :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky