Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem si říkala, že se tu neplká, protože je klidný týden ![]()
Ale mně se to líbilo. Nehádali se, bylo to fajn pohodový!
Já se tento týden nekoukala, viděla jsem jen dnešní díl - a jídlo se mi líbilo ![]()
Minulý týden jsem nesledovala, ale dnes ano.
Pomazánku z uzeného oštiepku jsem nedělala ani nejedla a myslím, že by mi chutnala a zábava mě taky zaujala.
Napsala jsem mail na Primu, ohledně té účasti vozíčkáře. Zatím bez odpovědi. Uvidíme
@papavlinka33 píše:
Napsala jsem mail na Primu, ohledně té účasti vozíčkáře. Zatím bez odpovědi. Uvidíme
Jsem zvědavá!
Dnešní parta se mi docela líbí, mohli by bát v pohodě. Ale stará paní a starý pán budou možná trochu rýpat…
Ta ježibaba je tolik let v ČR a neumí česky. To něco vypovídá o inteligenci člověka. Dnešní hostitel byl docela sympaťák. Gita mi není sympatická a ten starej bručoun taky nic moc. Mladá holčina nevím, zatím normál.
@kometa32 píše:
Jaké je národnosti ta starší paní??
Pochází z Arménie, myslím…
jájsem byla minulý týden bez netu u tchánovců, takže jsem nesledovala. V televizi totiž běží kouzelná školka kvůli synovi. Tak jsme asi přišla o pohodový týden, bylo na čase. Ted jsem zkoukla včerejší díl, hostitel byl sympaták, příjemnej, dal si práci, sympatický mi bylo, že vařil česko-slovenskou kuchyni a měl k tomu i zábavu, žádný vysušený panenky s am. bramborama. Ti nejstarší se mi zdají jako největší hráči,co půjdou po výhře. Na tu babku jsme zvědavá, nevykvákla pořádně pozvání (nebo jsme si nevšimla), tak nevím, jak chce bavit hosty
No, pozvání pořádně nevykvákla, protože neumí pořádně česky ![]()
Taky bych ty staré tipovala na největší hráče, ale doufám, že jsou natolik rozumní a nebudou intrikařit…
Ježíš, tak Gita furt remcá a na všechno se vyptává
Chtěla bych vidět její menu v tomhle věku ![]()
co je kde diskutujete? mě sere Gita i když vařila thai thai tak to přece není mistryně světa…a jak pořád rýpe ![]()
Tím bodováním mě teda zklamali, zasloužila si aspon 7 bodů od každého ![]()
@kometa32 píše:
Minulý týden jsem nesledovala, ale dnes ano.
Pomazánku z uzeného oštiepku jsem nedělala ani nejedla a myslím, že by mi chutnala a zábava mě taky zaujala.
Minulý týden jsem to taky nesledovala, viděla jsem snad jeden díl a přišlo mi to nudný ![]()
@MUFICE píše:že já byhc si dala všechno kromě tý šlehačky ze spreje…ale tak mladý holce bych to i odpustila…uvařit pálivou thai omáčku je asi těžší ale zase to nikdo nežral…
Tím bodováním mě teda zklamali, zasloužila si aspon 7 bodů od každého