Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jsou teda hovada, dva jí 4,5 bodů, podle mě si zasloužila aspon těch 7. Ale ta Gizela mě překvapila, jídlo kritizovala jak mohla a nakonec jí dala 8 bodů.
@MUFICE píše:
Ten dezert byl pěkná patlanice a ještě do toho dala tu šlehačku ve spreji
Jak by řekl na to Zdenda Pohlreich: „Dala na to bakelit.“
![]()
tak dnešní bodování mě teda dost zklamalo. A ten chlap se od pondělí netajil, ž emu jd ehlavně o výhru. Ale smekám, v jejím věku jsme zmákla tak mchaný vajíčka
@Naty91 píše:
http://www.ahaonline.cz/…a-krade.html
Tak to je mazec
![]()
@wjerushka píše:
tak dnešní bodování mě teda dost zklamalo. A ten chlap se od pondělí netajil, ž emu jd ehlavně o výhru. Ale smekám, v jejím věku jsme zmákla tak mchaný vajíčka
Mě taky ten chlap dneska nas..l a to jsem mu přála výhru ![]()
tak jsem dneska skoukla včerejší díl a divím se, že jste se tu k tomu nějak víc nerozepsaly…asi nemáte slov, co?
Ta Gizela, to je dílo
Bych ji dala s tou budějckou šmudlou Julií dohromady, to by byla partička, myslím že by si stačily samy dvě u stolu
Anebo by daly dobrou trojku ještě s další budějčandou Evou (20 miliardů
).
chlap mě hrozně štve, v pondělí se mi líbil…ale od úterka mi jde silně na nervy. Nic mu nevoní, nic se mu nezdá.
Mně přijde tato parta přehnaně náročná, přitom je to banda buranů. Jsem zvědavá dneska!
Dneska tu omáčku mohla udělat krémovější, tohle byla opravdu jako smaženice ![]()
@KPKristy píše:
Mně přijde tato parta přehnaně náročná, přitom je to banda buranů. Jsem zvědavá dneska!
To je trefný
![]()
Dnešní meníčko bych si dala, vypadalo to fakt dobře. Jenom ty připálená jablka se jí nepovedly. Ten chlap mě štve, jak taktizuje a stejně má málo bodů ![]()
Jablka bych upekla v troubě, určitě by to bylo chutnější a nepřipálila by je ![]()