Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
17.4.12 22:08
@CokeLady píše: Čoveče, mě jí ani nějak líto nebylo, bylo vidět, že jí to nějak netankuje… celej ten večer že je tam snad z donucení, jak byla otrávená z tý zábavy :nevim:

Jo, tak přiznávám, že se vážně chovala, jako by to těžce měla a klobáse :lol: ale třeba to byla jen její obrana? Nevím :nevim:
Neměla se tam hlásit, podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50126
17.4.12 22:55
@MuffinkaM píše:
Rekordní blbka! :zed: Nechápu, kde některý lidi berou to sebevědomí a lezou do tv, když mají myšlení jištěný ruční brzdou! Jestli jí přihlásila dcera, tak to bude buď po matince nebo se chtěla pobavit! :mrgreen: Ale vrátila jí to pěkně - ten dezert přece vypadal přesně tak, jak měl, jako ho dělá Adélka. :P :poblion:

No, tento dezert by snad uplácalo i dítě ve školce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
18.4.12 10:25
@CokeLady píše:
Holky, Vám se líbí takové vyhrocené díly? Já nějak na tu hysterii a intriky nemám náladu - ani v dalších reality show jako Výměně nebo Farmářovi nebo tak.Jsem radši, když je to v poklidu, když tam jsou slušný lidi a ten pořad je o tom, o čem má být - o tom dobře a hezky uvařit, prostřít, aby tam byli slušný lidi, žádný socky, špíny a idioti. :D

hele, já to nemám ráda kvůli těm intrikám, ale přiznám se, že mě ty vyhrocené díly fascinujou jakoby z psychologickýho hlediska. Prostě úplně zírám, co mezi náma žije za lidi, který vypadají zvenku úplně normálně, ještě třeba i jako hostitelé-a pak jsou schopni se najednou odkopat tak, že je z nich člověku na :poblion: To se pak člověk nediví, když soused vyvraždí rodinu, že chodí báby okolo a mumlají, že „takovej to byl slušnej člověk“ :roll:

jinak Gizela mi přijde opravdu že je lehce mentálně narušená, navíc na diskuzi iprima někdo psal, že je to hradecká postavička a feťačka, že si půjčuje peníze a pak třeba na týden zmizí…kdoví, kde je pravda. Nikdo z HK tu není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
18.4.12 10:27

Pavučina nebo špinavé skleničky by být neměly, to je jasné, ale i tak mně to připadá, že si na Giselu zasedli. Je to nejslabší článek a do toho se dobře strefuje :? Ten chlap je zapšklej z pondělí, tomu už se nezavděčí nikdo a s ničím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50126
18.4.12 10:54

Ted jsem konečně zkoukla ten díl se Šárkou z min.týdne a to teda bylo něco. Oni jí záviděli velký dům, jídlo pomlouvali a ona jim zase furt zdůrazňovala, že používá kvalitní suroviny. Jinak ta její cibulačky vypadala fakt luxusně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
18.4.12 11:13
@Janka123 píše:
Pavučina nebo špinavé skleničky by být neměly, to je jasné, ale i tak mně to připadá, že si na Giselu zasedli. Je to nejslabší článek a do toho se dobře strefuje :? Ten chlap je zapšklej z pondělí, tomu už se nezavděčí nikdo a s ničím.

taky si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
18.4.12 11:19

No já si teda myslím že to až zas tak hrozný nebylo. To špinavý nádobí možná a ta pavučina . ale to jídlo nevím nejedla jsem to ale myslím že to přehnali teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.4.12 12:09

Koukáte teď na dopolední Prostřeno? Jak je tam ten odbarvenej blonďák? To je teplomil jak vyšitej (ne, že by mě gayové a lezby vadili, naopak), ale on je trochu takovej trapáček :lol: Furt si hladí pomyslné vlasy, přitom je na krátko :lol: No, koukali jsme s manžíkem a vcelku se u toho bavili, chvilkama mluví trochu blbosti, ale tváří se velice důležitě u toho :D . Sice jsem to už viděla, ale někdy se ráda kouknu znova, když to dopol. opakují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
18.4.12 15:12

no to giselino jídlo,k dyž si vezmu, že do dezertu naplácala suchý piškoty, ničím neochucenou zakysanku, tak to asi chut nic moc nemělo. A podle mě takhle byly splácaný i ty ostaní jídla. Takže bych opravdu věřila, že chut nula nula nic.

To dopolední prostřeno jsme viděla ted chvíli a pamatuju si, jak se všichni těšili, jak ten kluk zamachruje, když měl takový řečičky a on zcela propadl, ale úplně totálně. Nevěděl ani, jak se dělá bramborák. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naty91
18.4.12 16:53
  • Citovat
  • Upravit
50126
18.4.12 18:29
@CokeLady píše:
Myslím, že jako Gizela umí uvařit každej… prostě něco naházet do formy, pekáče nebo kastrolu, něčím to pokydat nebo zalít vodou, hodit do toho od oka takový to základní koření a pak to přendat na talíř.

Bez nadsázky ten „dezert“ fakt vypadal jak krmení pro prasata.

To jídlo v restauraci vypadalo hodně jedle :andel:

Ten dezert byl pěkná patlanice a ještě do toho dala tu šlehačku ve spreji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
18.4.12 18:29

Ahoj, dneska koukám, ale včera jsem nestihla a asi jsem o hodně přišla, přijdou mi dnes všechny reakce teda šílené…
Přitom paní nebo slečky menu se mi docela líbí…ale tahle nejí tvar. sýr, ten nejí rolády…
Co ty lidi s prominutím žerou?? :P :P :P

Asi se budu muset podívat..

Ty vztahy jsou tentokrát hrozné…

• Citovat
  • Upravit
50126
18.4.12 18:32

Tak ten článek je drsný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.4.12 18:36

a pindá a pindá a pindá… a teda grimasy dělá děsný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
18.4.12 18:40

Ta Gisela jí teda vrací ten včerejšek! A jak pokouše to maso, když nemá zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí