Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady píše: Čoveče, mě jí ani nějak líto nebylo, bylo vidět, že jí to nějak netankuje… celej ten večer že je tam snad z donucení, jak byla otrávená z tý zábavy
Jo, tak přiznávám, že se vážně chovala, jako by to těžce měla a klobáse
ale třeba to byla jen její obrana? Nevím ![]()
Neměla se tam hlásit, podle mě.
@MuffinkaM píše:
Rekordní blbka!Nechápu, kde některý lidi berou to sebevědomí a lezou do tv, když mají myšlení jištěný ruční brzdou! Jestli jí přihlásila dcera, tak to bude buď po matince nebo se chtěla pobavit!
Ale vrátila jí to pěkně - ten dezert přece vypadal přesně tak, jak měl, jako ho dělá Adélka.
![]()
No, tento dezert by snad uplácalo i dítě ve školce
![]()
@CokeLady píše:
Holky, Vám se líbí takové vyhrocené díly? Já nějak na tu hysterii a intriky nemám náladu - ani v dalších reality show jako Výměně nebo Farmářovi nebo tak.Jsem radši, když je to v poklidu, když tam jsou slušný lidi a ten pořad je o tom, o čem má být - o tom dobře a hezky uvařit, prostřít, aby tam byli slušný lidi, žádný socky, špíny a idioti.
hele, já to nemám ráda kvůli těm intrikám, ale přiznám se, že mě ty vyhrocené díly fascinujou jakoby z psychologickýho hlediska. Prostě úplně zírám, co mezi náma žije za lidi, který vypadají zvenku úplně normálně, ještě třeba i jako hostitelé-a pak jsou schopni se najednou odkopat tak, že je z nich člověku na
To se pak člověk nediví, když soused vyvraždí rodinu, že chodí báby okolo a mumlají, že „takovej to byl slušnej člověk“ ![]()
jinak Gizela mi přijde opravdu že je lehce mentálně narušená, navíc na diskuzi iprima někdo psal, že je to hradecká postavička a feťačka, že si půjčuje peníze a pak třeba na týden zmizí…kdoví, kde je pravda. Nikdo z HK tu není?
Pavučina nebo špinavé skleničky by být neměly, to je jasné, ale i tak mně to připadá, že si na Giselu zasedli. Je to nejslabší článek a do toho se dobře strefuje
Ten chlap je zapšklej z pondělí, tomu už se nezavděčí nikdo a s ničím.
Ted jsem konečně zkoukla ten díl se Šárkou z min.týdne a to teda bylo něco. Oni jí záviděli velký dům, jídlo pomlouvali a ona jim zase furt zdůrazňovala, že používá kvalitní suroviny. Jinak ta její cibulačky vypadala fakt luxusně ![]()
@Janka123 píše:
Pavučina nebo špinavé skleničky by být neměly, to je jasné, ale i tak mně to připadá, že si na Giselu zasedli. Je to nejslabší článek a do toho se dobře strefujeTen chlap je zapšklej z pondělí, tomu už se nezavděčí nikdo a s ničím.
taky si myslím
No já si teda myslím že to až zas tak hrozný nebylo. To špinavý nádobí možná a ta pavučina . ale to jídlo nevím nejedla jsem to ale myslím že to přehnali teda
Koukáte teď na dopolední Prostřeno? Jak je tam ten odbarvenej blonďák? To je teplomil jak vyšitej (ne, že by mě gayové a lezby vadili, naopak), ale on je trochu takovej trapáček
Furt si hladí pomyslné vlasy, přitom je na krátko
No, koukali jsme s manžíkem a vcelku se u toho bavili, chvilkama mluví trochu blbosti, ale tváří se velice důležitě u toho
. Sice jsem to už viděla, ale někdy se ráda kouknu znova, když to dopol. opakují ![]()
no to giselino jídlo,k dyž si vezmu, že do dezertu naplácala suchý piškoty, ničím neochucenou zakysanku, tak to asi chut nic moc nemělo. A podle mě takhle byly splácaný i ty ostaní jídla. Takže bych opravdu věřila, že chut nula nula nic.
To dopolední prostřeno jsme viděla ted chvíli a pamatuju si, jak se všichni těšili, jak ten kluk zamachruje, když měl takový řečičky a on zcela propadl, ale úplně totálně. Nevěděl ani, jak se dělá bramborák. ![]()
@CokeLady píše:
Myslím, že jako Gizela umí uvařit každej… prostě něco naházet do formy, pekáče nebo kastrolu, něčím to pokydat nebo zalít vodou, hodit do toho od oka takový to základní koření a pak to přendat na talíř.Bez nadsázky ten „dezert“ fakt vypadal jak krmení pro prasata.
To jídlo v restauraci vypadalo hodně jedle
Ten dezert byl pěkná patlanice a ještě do toho dala tu šlehačku ve spreji ![]()
Ahoj, dneska koukám, ale včera jsem nestihla a asi jsem o hodně přišla, přijdou mi dnes všechny reakce teda šílené…
Přitom paní nebo slečky menu se mi docela líbí…ale tahle nejí tvar. sýr, ten nejí rolády…
Co ty lidi s prominutím žerou??
![]()
Asi se budu muset podívat..
Ty vztahy jsou tentokrát hrozné…
Ta Gisela jí teda vrací ten včerejšek! A jak pokouše to maso, když nemá zuby…