Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jako blbý dotaz, tohle je ražničí?! Se kurňa nikdo nedíváte? ![]()
Je toto pořad o vaření ? Jsem myslela, že budou vařit zvláštní, chutná jídla, ale je to stále dokola. Ta parta, škoda slov.
@cheekymonkey píše:
jako blbý dotaz, tohle je ražničí?! Se kurňa nikdo nedíváte?
podle mýho není, ale já se přestala koukat, když začala kydat kečup a majonézu na talíř a pak to celý zasypala zeleninou a přidala oblohu ![]()
no a ta její topinka…jsem z Plzně ale tohle jsem v životě neviděla …
@draga jé ahoooj
holky, tak to bylo dílo dneska. Pokoj jak z bordelu fakt, babizna celý týden kritizuje jídlo jí nechutná nebylo dobrý, zábava nijaká, ale když jí někdo řekne na rovinu, že ji o nechutná, tak je to spiknutí. To ražnici mě fakt dostalo, stejně jako vývar s nudlema uvařenýma v polívce. Ale chvíli jsem se bála, že fakt vyhraje ![]()
@draga píše:
no a ta její topinka…jsem z Plzně ale tohle jsem v životě neviděla …
Taky jsem z Plzně a tohle jsem taky nikdy neviděla
A ty topinky, smažený na tom množství toho oleje
![]()
Já bych se ani té Šárky až tak nezastávala…jako asi byla „nejnormálnější“ ALE, co je moc je moc…Nic se nemá přehánět..a tentokrát se to všem povedlo. Fakt parta k pohledání
Tolik nesympatických lidí na ráz to je fakt umění, jak Primu nemusím - tak v tomto vzdávám hold ![]()
@RyBANA píše:
Já bych se ani té Šárky až tak nezastávala…jako asi byla „nejnormálnější“ ALE, co je moc je moc…Nic se nemá přehánět..a tentokrát se to všem povedlo. Fakt parta k pohledáníTolik nesympatických lidí na ráz to je fakt umění, jak Primu nemusím - tak v tomto vzdávám hold
@cheekymonkey píše:
Ony neví jak se dává příbor?! Probohááááá!!!
No, tak to jsem taky čuměla, že nevěděly základní věc
![]()
@CokeLady No, jestli ta bába pracovala jako servírka, tak to potěš koště
![]()
No, já tu výhru přála Šárce nebo tomu klukovi, ale bohužel to ani jeden z nich nevyhrál ![]()