Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda to je neprijemna parta,vcera jsem to nevidela az dneska,jsem myslela ze kdyz je svatek ze nebude ![]()
dnes bych si dala s chutí vše a ten pudink mě taky překvapil,ale bojím,bojím vyzkoušet
@CokeLady v mikrovlnce peču, vařím vajíčka na tvrdo, ale puding jsem taky viděla poprvé.. zkusím
Dokud jsem měla mikrovlnku, tak jsme ho dělali fakt často a zvládly to i děcka. Mohu potvrdit, že super. Momentálně jsme bez - odešla nám do sběrného dvora ![]()
Puding v mikrovlnce taky dělám, úplně v poho. Je za chviličku a žádný připalování a stání u sporáku, doporučuju.
@CokeLady
Dělám z 0,4l, z 0,5 mi přijde málo hustej, ale to máš fuk ![]()
Chce to ztlumit výkon ať ti neuteče, já dávám 60%.
Normálně smíchám studený mlíko, puding, cukr, mikrovlnku nastavím na 6 minut a ještě píšou každý dvě minuty otevřít a zamíchat. Já míchám tak jednou.
Ať se povede ![]()
Bože to jsou ti lidi tak závistiví? To menu vypadá dobře a dům má moc pěkný. A ten stůl má pěkně naaranžovaný.
A ještě jí budou kecat do toho v čem to jídlo podává ![]()
Bože,to je nesympatická banda!Normálně hostitelce závidí!A ta vyžraná lady to je teda něco!
@CokeLady píše:
Prosim Tě, to je paní Droběna… Ivanka…![]()
![]()
Taky už mě trochu bilo do uší to kvalitnější, dražší, lepší… ale bylo to ztaky tím, že ne jako každej hostitel odkejve jako debil, že by se do toho možná něco mohlo přidat nebo že s emu to možná moc nepovedlo, ale ona si prostě stála za svým receptem a asi není zvyklá, aby jí někdo něco hanil.
No tak on je sakra rozdíl mezi eidamem a kvalitním sýrem, takže chápu, že to zdůrazňovala. Na druhou stranu to už bylo někdy moc, ale ta Ivana, no ta byla na fácu! Mě by asi ruka svrběla.. „na předkrm to je moc syté“ no to je ale baba jaga. ![]()
S tím zdůrazňováním, že to musí být kvalitní mě taky trochu štvala. Ale na druhou stranu se jí nedivím, když jí chtěli dávat do polívky eidam. Škoda, že narazila na lidi, co touží po super specialitách, ale většinu surovin nejí a zřejmě vaří podle Babici. Takže neocení relativně jednoduché jídlo, ale z kvalitních surovin. O tom by podle mě moderní vaření mělo být.
Tak to byl mazec
,je fakt ze s tema surovinama uz to prehanela,ale tady je videt jak jsou lidi zavistivi a zly......no uz se tesim na zitra.....
@CokeLady souhlas. Ale mě štve i ten chlap, že chtěl nějakou specialitu. Jsem zvědavá co uvaří on a hlavně ta Priska.