Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RyBANA píše:
Válkové je 20???Já byla přesvědčená, že minimálně 30
Včera měla sexy tu rudou rtěnku
, zvýrazňovala jí ty upíří zuby
No, tak Válková je vyretušovaná a vystínovaná, až to hezký není. A hloupá! Zato mě překvapila dnešní hostitelka, neměla jsem o ní valné mínění a byla fajn! ![]()
Dnešní hlavní chod vypadal dost divně, přišlo mi to jak syrové mleté maso
Tatarák i dezert bych si dala.
Jinak mně se nejvíc líbilo menu B. Kolářové a té úterní Andrey ![]()
Na tatarák mi přišla taky chuť. Asi bude v nejbližších dnech i u nás ![]()
Hm, tak vyhrálo menu, které jsem jediné neviděla
Ale asi se podívám, měla prý nějaké indické? mňáám, to miluju
. Jinak k tomu vzhledu - přišli mi všechny takové nevýrazné typy - přesně takové, kterým si můžou na obličej vymalovat to co jim zrovna na jakou přehlídku vyhovuje. Jediný výrazný typ je právě ta Válková - kdyby neměla tolik líčidel tak je podle mě bezkonkurenčně nejhezčí. Myslím, že by ani žádné líčidla mít nemusela aby zaujala, kdežto ty ostatní jsou takové obyč, které ten makeup pro vytvření krásy potřebujou.. (paradox, že válková chodí jediná zmalovaná a ostatní tak zmalované nejsou
)
@Kallkapa píše:
Hm, tak vyhrálo menu, které jsem jediné nevidělaAle asi se podívám, měla prý nějaké indické? mňáám, to miluju
. Jinak k tomu vzhledu - přišli mi všechny takové nevýrazné typy - přesně takové, kterým si můžou na obličej vymalovat to co jim zrovna na jakou přehlídku vyhovuje. Jediný výrazný typ je právě ta Válková - kdyby neměla tolik líčidel tak je podle mě bezkonkurenčně nejhezčí. Myslím, že by ani žádné líčidla mít nemusela aby zaujala, kdežto ty ostatní jsou takové obyč, které ten makeup pro vytvření krásy potřebujou.. (paradox, že válková chodí jediná zmalovaná a ostatní tak zmalované nejsou
)
Mrkni na odkaz, co jsem dávala před tvým příspěvkem…
@KPKristy píše:
Mrkni na odkaz, co jsem dávala před tvým příspěvkem…
jj jak říkám, vypadá mnohem lépe bez makeupu ![]()
@Kallkapa píše:
jj jak říkám, vypadá mnohem lépe bez makeupu
To jo, dost mě to překvapilo, takhle jsem ji ještě neviděla!
@Kallkapa píše:
jj jak říkám, vypadá mnohem lépe bez makeupu
to je pravda že vypadá mnohem líp bez makeupu
![]()
Koukáte teď ráno? je tam ta afektovaná černovláska, co se tam opije a pak se všema pohádá.Teď je ještě samý úsměv ![]()