Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Reyne
24.3.12 18:41
@draga píše:
poprvé padl rekord 40 bodů :) a zaslouženě…to byla krása i na pohled..sešla se celkem dobrá parta alespoň co se bodování týká, jinak mi vadili ti kluci byli takový ehm jak to říct…podivní :) to říkám pořád Plzeň je Plzeň :)
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
422
25.3.12 20:34

:-)
dík za ozvu, tátovi vyřídím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
25.3.12 20:51

Holky, co pán v pátek vařil? Bohužel jsem to neviděla:-(. Zvlášť, když padla snad poprvé 40. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
25.3.12 21:13

Na iprima.cz je to ve videoarchivu, dělal kuřecí galantinu s rukolovým salátkem s parmezánem, panenku s bylinkami a šťouch.brambory a chřest, ravioli s vanilkovým krémem s jahádkovým salátkem a čokoládou a můžu říct, že to je všechno fakt strašně dobrý, jedla jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
25.3.12 22:05
@skafandrik1 píše:
Na iprima.cz je to ve videoarchivu, dělal kuřecí galantinu s rukolovým salátkem s parmezánem, panenku s bylinkami a šťouch.brambory a chřest, ravioli s vanilkovým krémem s jahádkovým salátkem a čokoládou a můžu říct, že to je všechno fakt strašně dobrý, jedla jsem

Děkuji.....Jé vypadá to zajímavě :potlesk: , taky bych si to dala … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
25.3.12 23:32
@skafandrik1 píše:
Na iprima.cz je to ve videoarchivu, dělal kuřecí galantinu s rukolovým salátkem s parmezánem, panenku s bylinkami a šťouch.brambory a chřest, ravioli s vanilkovým krémem s jahádkovým salátkem a čokoládou a můžu říct, že to je všechno fakt strašně dobrý, jedla jsem

tatínek mě fakt inspiroval, chystám se koupit panenku a jeho menu udělat :pankac: akorát ten chřest asi vynechám. :think:

• Citovat
  • Upravit
422
26.3.12 08:29

@nety78 Jj, každej ho nejí, taky jsem ho chutnala prvně a byl dobrej. Já tedy z toho nemusim tu rukolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
26.3.12 09:00
@skafandrik1 píše:
@nety78 Jj, každej ho nejí, taky jsem ho chutnala prvně a byl dobrej. Já tedy z toho nemusim tu rukolu.

to já bych si zas chřest dala,ale s tou rukolou mám problém,je na mě moc peprná,ale jinak menu,servírování,vařaní super :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
26.3.12 09:03

@skafandrik1 já ho taky nikdy nejedla. Včera jsem měla jahody a až se dojedla poslední jsem si vzpomněla na tatínkův salátek, tak příště ho zkusím.

• Citovat
  • Upravit
11592
26.3.12 09:12
@nety78 píše:
@skafandrik1 já ho taky nikdy nejedla. Včera jsem měla jahody a až se dojedla poslední jsem si vzpomněla na tatínkův salátek, tak příště ho zkusím.

Chřest je v pohodě, musí se dobře dobře oškrábat, odlomit taková ta tvrdá část a pak to je mňamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50127
26.3.12 10:55
@cheekymonkey píše:
Chřest je v pohodě, musí se dobře dobře oškrábat, odlomit taková ta tvrdá část a pak to je mňamka.

Párkrát jsem vařila i krémovou chřestovou polévku a byla výborná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.3.12 11:00

Chřest mám moc ráda bílý i zelený! S holandskou omáčkou, nebo zapečený se smetanou a parmazánem. Doma ho tedy nepřipravuju, ale když se nachomýtnu někam do restaurace, tak si ho dávám :*

Současný hit v mé oblíbené restauraci je losos s chřestem a právě holandskou omajdou, k tomu rozpečená bylinková bagetka… Uááá, dala bych si hned!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
26.3.12 11:09
@cheekymonkey píše:

já ho měla hořký a nevím proč,tak už kupuju sterilovaný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
26.3.12 11:10

Tento týden by měli vařit modelky…to mě asi bavit nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.3.12 11:28
@kometa32 píše: