Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, co pán v pátek vařil? Bohužel jsem to neviděla:-(. Zvlášť, když padla snad poprvé 40. ![]()
Na iprima.cz je to ve videoarchivu, dělal kuřecí galantinu s rukolovým salátkem s parmezánem, panenku s bylinkami a šťouch.brambory a chřest, ravioli s vanilkovým krémem s jahádkovým salátkem a čokoládou a můžu říct, že to je všechno fakt strašně dobrý, jedla jsem
@skafandrik1 píše:
Na iprima.cz je to ve videoarchivu, dělal kuřecí galantinu s rukolovým salátkem s parmezánem, panenku s bylinkami a šťouch.brambory a chřest, ravioli s vanilkovým krémem s jahádkovým salátkem a čokoládou a můžu říct, že to je všechno fakt strašně dobrý, jedla jsem
Děkuji.....Jé vypadá to zajímavě
, taky bych si to dala … ![]()
@skafandrik1 píše:
tatínek mě fakt inspiroval, chystám se koupit panenku a jeho menu udělat
akorát ten chřest asi vynechám. ![]()
@nety78 Jj, každej ho nejí, taky jsem ho chutnala prvně a byl dobrej. Já tedy z toho nemusim tu rukolu.
@skafandrik1 píše:
@nety78 Jj, každej ho nejí, taky jsem ho chutnala prvně a byl dobrej. Já tedy z toho nemusim tu rukolu.
to já bych si zas chřest dala,ale s tou rukolou mám problém,je na mě moc peprná,ale jinak menu,servírování,vařaní super
![]()
@skafandrik1 já ho taky nikdy nejedla. Včera jsem měla jahody a až se dojedla poslední jsem si vzpomněla na tatínkův salátek, tak příště ho zkusím.
@nety78 píše:
@skafandrik1 já ho taky nikdy nejedla. Včera jsem měla jahody a až se dojedla poslední jsem si vzpomněla na tatínkův salátek, tak příště ho zkusím.
Chřest je v pohodě, musí se dobře dobře oškrábat, odlomit taková ta tvrdá část a pak to je mňamka.
@cheekymonkey píše:
Chřest je v pohodě, musí se dobře dobře oškrábat, odlomit taková ta tvrdá část a pak to je mňamka.
Párkrát jsem vařila i krémovou chřestovou polévku a byla výborná ![]()
Chřest mám moc ráda bílý i zelený! S holandskou omáčkou, nebo zapečený se smetanou a parmazánem. Doma ho tedy nepřipravuju, ale když se nachomýtnu někam do restaurace, tak si ho dávám ![]()
Současný hit v mé oblíbené restauraci je losos s chřestem a právě holandskou omajdou, k tomu rozpečená bylinková bagetka… Uááá, dala bych si hned!
@cheekymonkey píše:
já ho měla hořký a nevím proč,tak už kupuju sterilovaný ![]()
@kometa32 píše:
Tento týden by měli vařit modelky…to mě asi bavit nebude
To bude zase nějaký speciál?