Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych si v Prostřeno klidně řízky dala i bych je udělala, ale to by opravdu musely být řízky exclusive!
Věřím, že se dají udělat vynikající, ale taky se dají pěkně zkazit. No a babče to asi nevyšlo, všem přišly tuhé. Jinak myslím, že by s nima uspěla…
Předkrm nic moc, to se mohla vytáhnout víc teda…
Babka ostatní kritizovala a sama neumí pořádně uvařit. Menu měla dost obyčejné, hlavně ten překrm byl
Ten řízek s kaší vypadal docela dobře a dezert musel být pěkně přeslazený, když tam nacpala marmeládu, kompotové ovoce, tunu šlehačky a ještě marcipán ![]()
Já telecí řízky taky nikdy nejedla, ale podle různých „recenzí“ by to měl být mercedes mezi řízky
. Pravý vídeňský „šnicl“ je z telecího masa. Představovala bych si, že se má rozplývat na jazyku… ![]()
My teda párkrát ty telecí řízky doma měli, ale ne obalené ve strouhance. Je pravda, že se to musí podusit, jinak je to maso tuhé.
kometa32 píše:
Takže , kdo má dnes na oběd telecí řízky?
My mame GORDON BLUE - ma premiera, ale kureci ![]()
MUFICE píše:
My teda párkrát ty telecí řízky doma měli, ale ne obalené ve strouhance. Je pravda, že se to musí podusit, jinak je to maso tuhé.
Ono dost záleží na kvalitě masa. Jestli zvolila telecí maso první jakostní nebo druhé jakostní třídy. Prostě asi špatně zvolila maso. Sama ale chybu neuznala a trvdila, že všechno bylo ok. Její reakce na vlas se mi taky dost nelíbila..Neříkám, že tam byl, ale tvrdit, že nádobí je z myčky tak tam žádný ani být nemohl je pěkná blbost (copak jí tam nemohl spadnout při nandávání jídla?
). Nejdříve se na kameru omluvila a pak řekla, že tam vlastně ani žádný nebyl protože do jejího talíře viděla
- to si udělala teda pěknou ostudu.. Mohla říct, že je jí to líto i když talíře pokrmy před hosty ještě kontrolovala, žádného vlasu si nevšimla..udělala z toho úplně zbytečnou komedii, vlas může vypadnout každému..Adéla jí nemá ráda, mohla si to vymyslet, mohl to být taky vlas z kukuřice a nebo tam prostě mohl být doopravdický vlas. No a co? Tak tam byl, ale udělat ze sebe takového paka jako ta babča, to chce mít fakt zvláštní povahu
. Její menu se mi nelíbilo. Nelíbil se mi řízek ani na pohled..
Okurkový salát.. jako nevím celý její hlavní chod je u nás běžný rychlý oběd, když se mi nechce s ničím patlat.. nic zajímavého s čím bych šla do soutěže.. Jako předkrm veka s máslem, šunkou a sýrem?
- to mě spíš pobavilo.. kdyby na to vyrobila alespoň sama nějakou pomazánku a pak to zapekla.. ale takto..? No a dezert komentovat už radši nebudu ![]()
CokeLady píše:
Ta dopolední parta je děsná, ještě pamatuju, když jí dávali poprvé
To dopolední vaření nesleduju, když už jsem to viděla. Těším se na večerní partičku, jsem zvědavá, co tam předvedou ![]()
CokeLady píše:
Ta dopolední parta je děsná, ještě pamatuju, když jí dávali poprvé
jj nejlepší bude Jiří, až budou u Romana
(těmi jmény si nejsem jistá ten úterní u toho středečního
)
Já dneska usnula, takže jsem dopoledne neviděla. Ale na večer jsem zvědavá!
Odpolední parta nemastná, neslaná..Myslím, že tento týden se žádného kulinářského umění nedočkáme
ale možná zdání klame
. Včerejší hostitel mi připadal jako takový „ňouma“ kam ho člověk postaví tam ho najde, a ke zbytku ani nevím co napsat ![]()
Kallkapa píše:
Odpolední parta nemastná, neslaná..Myslím, že tento týden se žádného kulinářského umění nedočkámeale možná zdání klame
. Včerejší hostitel mi připadal jako takový „ňouma“ kam ho člověk postaví tam ho najde, a ke zbytku ani nevím co napsat
Přesně tak ![]()
Ahojte holky,
konečně jsem stihla prostřeno.Parta vypadá docela dobře.Dnešní hostitelka uvařila teda samé mňamky.Maso vypadalo nádherně a předkrm šunka s banánem.To by mě nenapadlo.Zajímavé.