Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já taky, moc mě v té marinádě zaujal ten bobkový list a jalovčinky
, to by mě fakt nenapadlo a netroufla bych si na to. Znám hrušky vařené v koření alá svařák, tohle bylo opravdu něco nového ![]()
Já budu muset asi zkouknout včerejší prostřeno, protože jsem to nějak nestihla. Když čtu co tam bylo
Jinak Petr a Radka mě připadají jak dva pubertální pitomci.
Ta Radka je fakt kráva, dělá chytrou a neví o čem mluví, neříká se první chod, ale teplý předkrm. Pořadí jídel je normálně asi takto- Aperitiv, Studený předkrm, Polévka, Teplý předkrm, Hlavní chod, Dezert(může být i sýr), Káva, Digestiv. No takový lidi fakt nemusím.
Jinak jako teplý předkrm se často podává i ryba nebo těstoviny. Viz stolničení pro střední školy gastronomické.
Jo s těma bramborama to bylo fakt trapný, a nepochopila proč zvolila předkrm s rajčatovou omáčkou a hlavní chod taky.
Ta Radka se zase předvedla
Ty její jídla se mi moc nelíbila, taky bych jí dala tak 6 bodů.
Týýý jo, ta byla hustá!
Menu mě nezaujalo, snad jen lasagně, ale žádný zázrak. Dělám je běžně.
A Petr byl dost rozhozený z toho, že nevyhrál sám, co? ![]()
KPKristy píše:
Týýý jo, ta byla hustá!
Menu mě nezaujalo, snad jen lasagně, ale žádný zázrak. Dělám je běžně.A Petr byl dost rozhozený z toho, že nevyhrál sám, co?
Trošku koukal divně, ale může být rád aspon za těch 20 tisíc. Kdyby nebyl tak arogantní, tak bych mu tu výhru přála.
Já jsem moc nepobrala nedostatek brambor a prázdné akvárium
Když ty brambory počítala, tak jich měla přece dost. A rybičky určitě neumřely v den natáčení ráno, tak nechápu, proč nekoupila nové. S rajčatovou omáčkou do předkrmu a tou samou do hlavního chodu se taky moc netrefila.
Tééda ta Radka.. nějak ani nevím jak se k ní vyjádřit..
Jak to nazývají v Itálii (jestli předkrm nebo první chod) fakt nevím. Za to ale česká menu znám dost dobře, a u nás je to prostě teplý předkrm. Nechápu její aroganci
. Proč nemohla říct - Hele Petře, u nás se to sice jmenuje teplý předkrm ale tam se to nazývá první chod - i když nechápu jakou roli to v tom hraje a proč za to tak bojovala. Už vůbec jsem nechápala otázku - „co si teda dávají jako druhý chod? když předkrm jsou těstoviny a první chod steak?“ . Vždyť celý týden měli předkrm, hlavní jídlo a dezert. Hned bych jí v pálila do ksichtu. Strašně nepříjemná paní fakt ![]()
Janka123 píše:
Já jsem moc nepobrala nedostatek brambor a prázdné akvárium![]()
Když ty brambory počítala, tak jich měla přece dost. A rybičky určitě neumřely v den natáčení ráno, tak nechápu, proč nekoupila nové. S rajčatovou omáčkou do předkrmu a tou samou do hlavního chodu se taky moc netrefila.
No, kdyby každému ubrala z talíře 2 ks brambor, tak by měla i kousek pro sebe ![]()
MUFICE píše:Janka123 píše:No, kdyby každému ubrala z talíře 2 ks brambor, tak by měla i kousek pro sebe
No hlavně, že se v pondělí ládovala šťouchanýma bramborama, ve středu bramborovým knedlíkem a ve čtvrtek bramborovýma nokama
. Nechápu jak jí mohli skočit na alergii na brambory
a už vůbec nechápu proč si tam tři kousky neprdla od ostatních
Prostě se chtěla udělat zas něčím zajímavou ![]()
Kallkapa píše:MUFICE píše:No hlavně, že se v pondělí ládovala šťouchanýma bramborama, ve středu bramborovým knedlíkem a ve čtvrtek bramborovýma nokamaJanka123 píše:No, kdyby každému ubrala z talíře 2 ks brambor, tak by měla i kousek pro sebe
. Nechápu jak jí mohli skočit na alergii na brambory
a už vůbec nechápu proč si tam tři kousky neprdla od ostatních
Prostě se chtěla udělat zas něčím zajímavou
No a ve středu měli jako předkrm tu plněnou bramboru ![]()
to je pravda, oni vlastně skoro každý den měli brambory, takže ze sebe udělala naprostého dedila a lhářku.
Jinak oni opravdu italové mají první chod, druhý chod apod. a je to o těstovinách nebo o něčem lehčím na začátek a pak to graduje
Radka nové rybky nekoupila, protože na ně asi nemá a doufala, že vyhraje a koupí si je
Už přece zmínila ve středečním dílu, že má ona šanci na výhru a doufá, že vyhraje ![]()