Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31379
9.3.12 08:28

já taky, moc mě v té marinádě zaujal ten bobkový list a jalovčinky :palec: , to by mě fakt nenapadlo a netroufla bych si na to. Znám hrušky vařené v koření alá svařák, tohle bylo opravdu něco nového :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
9.3.12 12:38

Já budu muset asi zkouknout včerejší prostřeno, protože jsem to nějak nestihla. Když čtu co tam bylo :pocitac: Jinak Petr a Radka mě připadají jak dva pubertální pitomci.

• Citovat
  • Upravit
2458
9.3.12 18:48

Ta Radka je fakt kráva, dělá chytrou a neví o čem mluví, neříká se první chod, ale teplý předkrm. Pořadí jídel je normálně asi takto- Aperitiv, Studený předkrm, Polévka, Teplý předkrm, Hlavní chod, Dezert(může být i sýr), Káva, Digestiv. No takový lidi fakt nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.3.12 18:50

Jinak jako teplý předkrm se často podává i ryba nebo těstoviny. Viz stolničení pro střední školy gastronomické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.3.12 18:52

Jo s těma bramborama to bylo fakt trapný, a nepochopila proč zvolila předkrm s rajčatovou omáčkou a hlavní chod taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50130
9.3.12 19:23

Ta Radka se zase předvedla :roll: :cert: Ty její jídla se mi moc nelíbila, taky bych jí dala tak 6 bodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.3.12 19:40

Týýý jo, ta byla hustá!
Menu mě nezaujalo, snad jen lasagně, ale žádný zázrak. Dělám je běžně.

A Petr byl dost rozhozený z toho, že nevyhrál sám, co? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50130
9.3.12 19:50
KPKristy píše:
Týýý jo, ta byla hustá!
Menu mě nezaujalo, snad jen lasagně, ale žádný zázrak. Dělám je běžně.A Petr byl dost rozhozený z toho, že nevyhrál sám, co? :jazyk:

Trošku koukal divně, ale může být rád aspon za těch 20 tisíc. Kdyby nebyl tak arogantní, tak bych mu tu výhru přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
9.3.12 21:10

Já jsem moc nepobrala nedostatek brambor a prázdné akvárium :mrgreen: :mrgreen: Když ty brambory počítala, tak jich měla přece dost. A rybičky určitě neumřely v den natáčení ráno, tak nechápu, proč nekoupila nové. S rajčatovou omáčkou do předkrmu a tou samou do hlavního chodu se taky moc netrefila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.3.12 21:20

Tééda ta Radka.. nějak ani nevím jak se k ní vyjádřit.. :nevim: :mrgreen: Jak to nazývají v Itálii (jestli předkrm nebo první chod) fakt nevím. Za to ale česká menu znám dost dobře, a u nás je to prostě teplý předkrm. Nechápu její aroganci :nevim: . Proč nemohla říct - Hele Petře, u nás se to sice jmenuje teplý předkrm ale tam se to nazývá první chod - i když nechápu jakou roli to v tom hraje a proč za to tak bojovala. Už vůbec jsem nechápala otázku - „co si teda dávají jako druhý chod? když předkrm jsou těstoviny a první chod steak?“ . Vždyť celý týden měli předkrm, hlavní jídlo a dezert. Hned bych jí v pálila do ksichtu. Strašně nepříjemná paní fakt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50130
9.3.12 21:36
Janka123 píše:
Já jsem moc nepobrala nedostatek brambor a prázdné akvárium :mrgreen: :mrgreen: Když ty brambory počítala, tak jich měla přece dost. A rybičky určitě neumřely v den natáčení ráno, tak nechápu, proč nekoupila nové. S rajčatovou omáčkou do předkrmu a tou samou do hlavního chodu se taky moc netrefila.

No, kdyby každému ubrala z talíře 2 ks brambor, tak by měla i kousek pro sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.3.12 21:40
MUFICE píše:
Janka123 píše:
No, kdyby každému ubrala z talíře 2 ks brambor, tak by měla i kousek pro sebe :mrgreen:

No hlavně, že se v pondělí ládovala šťouchanýma bramborama, ve středu bramborovým knedlíkem a ve čtvrtek bramborovýma nokama :pankac: . Nechápu jak jí mohli skočit na alergii na brambory :think: a už vůbec nechápu proč si tam tři kousky neprdla od ostatních :roll: Prostě se chtěla udělat zas něčím zajímavou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50130
9.3.12 21:43
Kallkapa píše:
MUFICE píše:
Janka123 píše:
No, kdyby každému ubrala z talíře 2 ks brambor, tak by měla i kousek pro sebe :mrgreen:
No hlavně, že se v pondělí ládovala šťouchanýma bramborama, ve středu bramborovým knedlíkem a ve čtvrtek bramborovýma nokama :pankac: . Nechápu jak jí mohli skočit na alergii na brambory :think: a už vůbec nechápu proč si tam tři kousky neprdla od ostatních :roll: Prostě se chtěla udělat zas něčím zajímavou :nevim:

No a ve středu měli jako předkrm tu plněnou bramboru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
9.3.12 21:45

to je pravda, oni vlastně skoro každý den měli brambory, takže ze sebe udělala naprostého dedila a lhářku.
Jinak oni opravdu italové mají první chod, druhý chod apod. a je to o těstovinách nebo o něčem lehčím na začátek a pak to graduje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
10.3.12 14:14

Radka nové rybky nekoupila, protože na ně asi nemá a doufala, že vyhraje a koupí si je :lol: :lol: Už přece zmínila ve středečním dílu, že má ona šanci na výhru a doufá, že vyhraje :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!