Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
20.3.12 20:16

Já bych si teda dnes pochutnala jen na hlavním chodu, ten vypadal fakt jako mňamka :palec: . Banán nejím :oops: takže jen šunku s křenem a štrůdl taky nepatří mezi moje favority ale snědla bych abych neurazila :mrgreen: . Výhru jí taky přeji, je zatím nejvíc sympatická z celé party 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50126
20.3.12 20:38

Já jsem dnes viděla jenom zábavu a ten štrúdl, tak se na to musím ještě podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
20.3.12 21:21

Dnešek se mi líbil,hostitelka je milá,na nic si nehraje.Výhru bych jí přála.Ten včerejší hostitel - nebyl už někdy v prostřeno??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.3.12 21:22
janca84 píše:
Dnešek se mi líbil,hostitelka je milá,na nic si nehraje.Výhru bych jí přála.Ten včerejší hostitel - nebyl už někdy v prostřeno??

Mě je též hrozně povědomý, ale z prostřena ani né.. jsem z druhého konce republiky než Plzeň takže ani „od vidění“ ho znát nemůžu, přesto se nemůžu zbavit dojmu, že už jsem ho viděla.. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50126
20.3.12 22:27
janca84 píše:

Taky už jsem ho někde viděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
20.3.12 23:04
Kallkapa píše:
janca84 píše:
Mě je též hrozně povědomý, ale z prostřena ani né.. jsem z druhého konce republiky než Plzeň takže ani „od vidění“ ho znát nemůžu, přesto se nemůžu zbavit dojmu, že už jsem ho viděla.. :think: :mrgreen:

NO já ho znát taky nemůžu,jsem z Moravy :mrgreen: :mrgreen: Ale toho chlapa prostě odněkud znám,to není možný :mrgreen: Už jsme tři,komu je povědomý.Tak kde tam chlap sakra byl??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
21.3.12 11:15

koukám na to teprve dneska…jinak páteční hostitel je tatínek jedné kamarádky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.3.12 18:29

Patlámo matlámo, koukáte? Já valím oči :roll: . A po reklamě to asi bude ještě zajímavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.3.12 19:14
KPKristy píše:
Patlámo matlámo, koukáte? Já valím oči :roll: . A po reklamě to asi bude ještě zajímavý…
:lol: to je kolík,nic připravené,toho snad odchytli na ulici a přemlouvali ať jim tam jde uvařit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.3.12 19:25

Holky prosím co se dneska dělo? My se vrátili až teď z výletu. A kvůli našemu super rychlému netu se na to podívám až o víkendu u našich.

• Citovat
  • Upravit
3118
21.3.12 19:46

Mě nejvíc rozsekalo to,že neměl pátou židli :zed: To jsem fakt nepochopila,vždytˇ to věděl,ne,že jich bude pět,mohl si dávno nějakou sehnat,udělal ze sebe akorát tydýta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.3.12 19:53
kristy84 píše:
Mě nejvíc rozsekalo to,že neměl pátou židli :zed: To jsem fakt nepochopila,vždytˇ to věděl,ne,že jich bude pět,mohl si dávno nějakou sehnat,udělal ze sebe akorát tydýta :mrgreen:
:lol: a to jeho nádobí bylo taky úžasný,alespoň ten nůž si taky mohl koupit nebo někde půjčit,jo a rybářská židlička supeeeer :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
21.3.12 21:57
No jako nechápu,proč se tam hlásil,když nebyl absolutně připravenej :nevim: A ten špíz :mrgreen: :zed: Z jednoho by se najedli všichni :mrgreen:
dzarunka píše:
kristy84 píše:
Mě nejvíc rozsekalo to,že neměl pátou židli :zed: To jsem fakt nepochopila,vždytˇ to věděl,ne,že jich bude pět,mohl si dávno nějakou sehnat,udělal ze sebe akorát tydýta :mrgreen:
:lol: a to jeho nádobí bylo taky úžasný,alespoň ten nůž si taky mohl koupit nebo někde půjčit,jo a rybářská židlička supeeeer :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.12 06:23

Byl to trapas a podle mně nahraný! Normální člověk by si aspoň popůjčoval pár hrnců a nožů, neřkuli židli. Zvláště, když na začátku se holedbal, jak je sice svobodný, ale má spoustu nezávazných vztahů…
Zase šou pro lidi, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.3.12 07:13

Se divím, že ho nedali jako prvního (na pondělí), vždycky když tam někdo bydlí nějak pofiderně či nezvykle (student vařící na kolejích, školník vařící ve škole atd.) dají ho na pondělí aby byli účinkující v šoku :mrgreen: . Jinak jsem to sledovala jen jedním očkem takže vůbec nevím, jen jsem zahlídla, že mu obraceli špízy nebo co.. kolik dostal bodů? A jakou měl zábavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí