Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych si teda dnes pochutnala jen na hlavním chodu, ten vypadal fakt jako mňamka
. Banán nejím
takže jen šunku s křenem a štrůdl taky nepatří mezi moje favority ale snědla bych abych neurazila
. Výhru jí taky přeji, je zatím nejvíc sympatická z celé party ![]()
Já jsem dnes viděla jenom zábavu a ten štrúdl, tak se na to musím ještě podívat.
Dnešek se mi líbil,hostitelka je milá,na nic si nehraje.Výhru bych jí přála.Ten včerejší hostitel - nebyl už někdy v prostřeno??
janca84 píše:
Dnešek se mi líbil,hostitelka je milá,na nic si nehraje.Výhru bych jí přála.Ten včerejší hostitel - nebyl už někdy v prostřeno??
Mě je též hrozně povědomý, ale z prostřena ani né.. jsem z druhého konce republiky než Plzeň takže ani „od vidění“ ho znát nemůžu, přesto se nemůžu zbavit dojmu, že už jsem ho viděla..
![]()
janca84 píše:
Taky už jsem ho někde viděla ![]()
Kallkapa píše:janca84 píše:Mě je též hrozně povědomý, ale z prostřena ani né.. jsem z druhého konce republiky než Plzeň takže ani „od vidění“ ho znát nemůžu, přesto se nemůžu zbavit dojmu, že už jsem ho viděla..
Dnešek se mi líbil,hostitelka je milá,na nic si nehraje.Výhru bych jí přála.Ten včerejší hostitel - nebyl už někdy v prostřeno??![]()
NO já ho znát taky nemůžu,jsem z Moravy
Ale toho chlapa prostě odněkud znám,to není možný
Už jsme tři,komu je povědomý.Tak kde tam chlap sakra byl??
koukám na to teprve dneska…jinak páteční hostitel je tatínek jedné kamarádky ![]()
Patlámo matlámo, koukáte? Já valím oči
. A po reklamě to asi bude ještě zajímavý…
KPKristy píše:
Patlámo matlámo, koukáte? Já valím oči. A po reklamě to asi bude ještě zajímavý…
Holky prosím co se dneska dělo? My se vrátili až teď z výletu. A kvůli našemu super rychlému netu se na to podívám až o víkendu u našich.
Mě nejvíc rozsekalo to,že neměl pátou židli
To jsem fakt nepochopila,vždytˇ to věděl,ne,že jich bude pět,mohl si dávno nějakou sehnat,udělal ze sebe akorát tydýta ![]()
kristy84 píše:
Mě nejvíc rozsekalo to,že neměl pátou židliTo jsem fakt nepochopila,vždytˇ to věděl,ne,že jich bude pět,mohl si dávno nějakou sehnat,udělal ze sebe akorát tydýta
dzarunka píše:kristy84 píše:
Mě nejvíc rozsekalo to,že neměl pátou židliTo jsem fakt nepochopila,vždytˇ to věděl,ne,že jich bude pět,mohl si dávno nějakou sehnat,udělal ze sebe akorát tydýta
a to jeho nádobí bylo taky úžasný,alespoň ten nůž si taky mohl koupit nebo někde půjčit,jo a rybářská židlička supeeeer
![]()
Byl to trapas a podle mně nahraný! Normální člověk by si aspoň popůjčoval pár hrnců a nožů, neřkuli židli. Zvláště, když na začátku se holedbal, jak je sice svobodný, ale má spoustu nezávazných vztahů…
Zase šou pro lidi, no…
Se divím, že ho nedali jako prvního (na pondělí), vždycky když tam někdo bydlí nějak pofiderně či nezvykle (student vařící na kolejích, školník vařící ve škole atd.) dají ho na pondělí aby byli účinkující v šoku
. Jinak jsem to sledovala jen jedním očkem takže vůbec nevím, jen jsem zahlídla, že mu obraceli špízy nebo co.. kolik dostal bodů? A jakou měl zábavu?