Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
26.3.12 11:30
@KPKristy píše:
To bude zase nějaký speciál?

aha, už na to koukám :roll:
Mám ráda jen Báru Kolářovou, co bude ve středu, jinak jsou to pipiny :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
26.3.12 12:28

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
26.3.12 18:29

Heh, tak já teda neznám ani jednu :mrgreen: Menu jednoduché, nekalorické klasické missí jídlo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.3.12 18:36

Mě teda jediný překvapilo, že jsou všechny krom té dnešní fakt škaredý :lol: Nebo ne vyloženě škaredý, ale rozhodně jsem viděla o dost hezčí „kusy“ než je toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
26.3.12 18:45

Mě se teda taky nelíbí :oops: Teda jako nelíbí se mi tak aby byly miss, též docela koukám.. ani ta dnešní není ničím zajímavá, všechny úplně obyč.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.3.12 18:50

Nelíbí se mi to! Zlatý klasický Prostřeno! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.3.12 19:12

@Kallkapa Mě ta dnešní jo, je taková noo smyslná ale přitom ne vulgární..ale jinak Prostřeno s misskama nuda, to máte recht :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.3.12 19:25

Mně se nelíbí, že až na tu Báru jsou to „velké kámošky“. Taky se to přesně promítlo do bodování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
26.3.12 20:01

dopolední je zatím pěkné, středočeské
http://www.iprima.cz/…ka-vacvalova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
26.3.12 20:41

Taky jsme se dneska s manzelem shodly ze nejsou ty holky moc hezky..libila se nam dnesni hostitelka a ta tmavovlaska na mikado.....
Myslim ze v tomto tydnu se asi svickove nedockame :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
27.3.12 10:13
@RyBANA píše:
@Kallkapa Mě ta dnešní jo, je taková noo smyslná ale přitom ne vulgární..ale jinak Prostřeno s misskama nuda, to máte recht :roll:

Mě přijde úplně obyčejná, takových jsou plné školy :). Samozřejmě není škaredá ale, že by byla nejhezčí z ČR? Nebo čeho je to vlastně miss? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.3.12 18:19

Missí Prostřeno,nudaaa :evil: Nejvíc se mi líbí ta včerejší a dnešní ;) Válková je taky pěkná,až na ty zuby teda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
27.3.12 18:34

Tak dneska jsem po dlouhé době stihla Prostřeno - partner prohlásil, co je to za pitomou slepičí sérii a přepíná na Ulici, dávám mu za pravdu, neznáme tuctové holky, nuda.

• Citovat
  • Upravit
11592
27.3.12 18:47

To je tento týden nuda.. Proč je ta Válková tak zmalovaná? Když se kouknete na Amerika hledá topmodelku,tak jak se ty holky trošku namalujou tak dostanou sprda, že to nemají a tyhle povětšinou jak omalovánky. Přitom jsou mlaďounké, to nepotřebujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.3.12 18:58

No, dnešní „missí“ menu bych si dala, ale je to nudný. Žádný zázraky jsem nečekala, u modelek to jistí těstoviny a cheescake :roll:

A nechápu, proč točí modelkovské Prostřeno, když se tam furt jen řeší, co je a není dietní, jestli může sníst o jeden nok víc nebo jestli si ten dort dá nebo ne. Trapas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí