Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
To bude zase nějaký speciál?
aha, už na to koukám ![]()
Mám ráda jen Báru Kolářovou, co bude ve středu, jinak jsou to pipiny ![]()
Heh, tak já teda neznám ani jednu
Menu jednoduché, nekalorické klasické missí jídlo
![]()
Mě teda jediný překvapilo, že jsou všechny krom té dnešní fakt škaredý
Nebo ne vyloženě škaredý, ale rozhodně jsem viděla o dost hezčí „kusy“ než je toto ![]()
Mě se teda taky nelíbí
Teda jako nelíbí se mi tak aby byly miss, též docela koukám.. ani ta dnešní není ničím zajímavá, všechny úplně obyč.. ![]()
@Kallkapa Mě ta dnešní jo, je taková noo smyslná ale přitom ne vulgární..ale jinak Prostřeno s misskama nuda, to máte recht ![]()
Mně se nelíbí, že až na tu Báru jsou to „velké kámošky“. Taky se to přesně promítlo do bodování…
dopolední je zatím pěkné, středočeské
http://www.iprima.cz/…ka-vacvalova
Taky jsme se dneska s manzelem shodly ze nejsou ty holky moc hezky..libila se nam dnesni hostitelka a ta tmavovlaska na mikado.....
Myslim ze v tomto tydnu se asi svickove nedockame ![]()
@RyBANA píše:
@Kallkapa Mě ta dnešní jo, je taková noo smyslná ale přitom ne vulgární..ale jinak Prostřeno s misskama nuda, to máte recht
Mě přijde úplně obyčejná, takových jsou plné školy
. Samozřejmě není škaredá ale, že by byla nejhezčí z ČR? Nebo čeho je to vlastně miss? ![]()
Missí Prostřeno,nudaaa
Nejvíc se mi líbí ta včerejší a dnešní
Válková je taky pěkná,až na ty zuby teda ![]()
Tak dneska jsem po dlouhé době stihla Prostřeno - partner prohlásil, co je to za pitomou slepičí sérii a přepíná na Ulici, dávám mu za pravdu, neznáme tuctové holky, nuda.
To je tento týden nuda.. Proč je ta Válková tak zmalovaná? Když se kouknete na Amerika hledá topmodelku,tak jak se ty holky trošku namalujou tak dostanou sprda, že to nemají a tyhle povětšinou jak omalovánky. Přitom jsou mlaďounké, to nepotřebujou.
No, dnešní „missí“ menu bych si dala, ale je to nudný. Žádný zázraky jsem nečekala, u modelek to jistí těstoviny a cheescake ![]()
A nechápu, proč točí modelkovské Prostřeno, když se tam furt jen řeší, co je a není dietní, jestli může sníst o jeden nok víc nebo jestli si ten dort dá nebo ne. Trapas…