Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
4.4.12 09:24

Jéé, to je ale pipina :roll:
Zaloužila by trochu proplesknout, aby se s tý diskotéky probrala :lol: :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
4.4.12 09:27

Ale ta blondýna vedle ní je taky docela na pěst. Na její včerejší večeři tam být, tak při těch jejích otravných otázkách bych jí to jídlo hodila do ksichtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.4.12 09:31

Mě je tý Jarušky tak líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.4.12 18:56
@CokeLady píše:
Ježiš, babičky je mi líto… jak chudák na konci plakala z lítosti :,( :hug:

Co se tam stalo? Já to od reklamy neviděla. Ale to menu se mi na papíře celkem líbilo.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
5.4.12 20:00

Díky. To je mi jí taky líto. Aspoň že něco jim chutnalo. Musí to být hrozný stres vařit s kamerama za zadkem.

• Citovat
  • Upravit
3419
6.4.12 09:39

Ježíííš to je hérečka ta pipka Eva, či jak se jmenuje. Asi bych se neudržela, kdybych tam byla a zbila jí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
6.4.12 09:42

Ona chce furt upřímnost? Jéé, já bych jí to tam s radostí s upřímností vybarvila, tak jako k ní nikdo v životě upřímnej nebyl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
6.4.12 18:52

No mel to moc pekne zarizeny,ta koupelna byla super… :palec:
Akorat jsem spis prala vyhru nekomu z ostatnich,ne ze by si ji nezaslouzil,byl moc sikovnej,ale asi ji potreboval ze vsech nejmin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
6.4.12 18:54
@CokeLady píše:
Fakt ten dům u té středeční hospodské byl tak hroznej? To jsem nějak prošvihla :think:

Me to neprislo,tak je jasny ze pani tam mela starsi nabytek atd…ale tak jde hlavne o jidlo,me prijde ze lidi spis kolikrat hodnoti jidlo az jako poledni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50127
6.4.12 19:31

Dnešní menu bylo super, i když to Gordon Bleu zrovna nemusím. Kluk to měl moc pěkně nazdobené a dala bych si všechno. Na svůj věk uvařil nejlépe ze všech :pankac: Barák rodičů byl pěkný, vypadalo to, že tam měli snad 3 byty. Akorát by mi vadila ta červenooranžová pracovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50127
6.4.12 19:32
@CokeLady píše:
Fakt ten dům u té středeční hospodské byl tak hroznej? To jsem nějak prošvihla :think:

Mrkni na to na iprima.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
6.4.12 21:03

Dnešní hostitel byl super, předkrm by mi určitě chutnal, hlavní jídlo taky a zákusek - to byla bomba. Jen nechápu, že už je někdo neopraví s tím jejich Gordon Bleu :zed: .

• Citovat
  • Upravit
46669
7.4.12 08:27
@CokeLady píše:
U kluka se tedy moc nevidí, aby chtěl v 19-ti letech rodinu a vyhrané peníze schovával na pokojíček pro miminko.Ten dezert vypadal suprově… a gordon bleu by mi s eidamem nevadilo, já naopak nejsem na plíseň :D
Asi je kluk hodně samostatný, když je zvyklý být od mládí sám. Korunky taky asi nejsou problém od rodičů a práci má v rodinném podniku asi také zajištěnou. :kytka:

Nejsem si jistá, ale pravý Gordon Bleu není s nivou. To si paní asi spletla, protože si myslí, že Bleu znamená „modrý“. Kdysi jsem v pořadu s Ivanem Vodochodským viděla, jak dělá pravý Gordon Bleu. Říkal, že to pochází ze Švýcarska, používal neplesnivý sýr (jakýsi klasický plátek) a hlavně to dělal z telecího masa…

Jinak to měl kluk vychytaný a na svůj věk zabodoval super! Výhru jsem teda asi víc přála Pepovi, ale klukovo menu bych si dala s větší chutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.4.12 08:28

No prosím a tady píšou, že je francouzský :) A dokonce to má smodrým co společného. No, tak to každý říká jinak. Takže modrá stuha, ale bez plísně :jazyk:
 http://cs.wikipedia.org/…/Cordon_bleu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
7.4.12 08:36

Do Cordon Bleu niva opravdu vůbec nepatří. Ten původní je z telecího masa, je v něm šunka a sýr ementál či gouda nebo podobný. A hlavně to není Gordon Bleu nebo (viděno i v restauraci) Gordon Blue :).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!