Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéé, to je ale pipina ![]()
Zaloužila by trochu proplesknout, aby se s tý diskotéky probrala
![]()
Ale ta blondýna vedle ní je taky docela na pěst. Na její včerejší večeři tam být, tak při těch jejích otravných otázkách bych jí to jídlo hodila do ksichtu ![]()
@CokeLady píše:
Ježiš, babičky je mi líto… jak chudák na konci plakala z lítosti![]()
Co se tam stalo? Já to od reklamy neviděla. Ale to menu se mi na papíře celkem líbilo.
Díky. To je mi jí taky líto. Aspoň že něco jim chutnalo. Musí to být hrozný stres vařit s kamerama za zadkem.
Ježíííš to je hérečka ta pipka Eva, či jak se jmenuje. Asi bych se neudržela, kdybych tam byla a zbila jí ![]()
Ona chce furt upřímnost? Jéé, já bych jí to tam s radostí s upřímností vybarvila, tak jako k ní nikdo v životě upřímnej nebyl
![]()
No mel to moc pekne zarizeny,ta koupelna byla super… ![]()
Akorat jsem spis prala vyhru nekomu z ostatnich,ne ze by si ji nezaslouzil,byl moc sikovnej,ale asi ji potreboval ze vsech nejmin…
@CokeLady píše:
Fakt ten dům u té středeční hospodské byl tak hroznej? To jsem nějak prošvihla
Me to neprislo,tak je jasny ze pani tam mela starsi nabytek atd…ale tak jde hlavne o jidlo,me prijde ze lidi spis kolikrat hodnoti jidlo az jako poledni…
Dnešní menu bylo super, i když to Gordon Bleu zrovna nemusím. Kluk to měl moc pěkně nazdobené a dala bych si všechno. Na svůj věk uvařil nejlépe ze všech
Barák rodičů byl pěkný, vypadalo to, že tam měli snad 3 byty. Akorát by mi vadila ta červenooranžová pracovna.
@CokeLady píše:
Fakt ten dům u té středeční hospodské byl tak hroznej? To jsem nějak prošvihla
Mrkni na to na iprima.cz
Dnešní hostitel byl super, předkrm by mi určitě chutnal, hlavní jídlo taky a zákusek - to byla bomba. Jen nechápu, že už je někdo neopraví s tím jejich Gordon Bleu
.
@CokeLady píše:
U kluka se tedy moc nevidí, aby chtěl v 19-ti letech rodinu a vyhrané peníze schovával na pokojíček pro miminko.Ten dezert vypadal suprově… a gordon bleu by mi s eidamem nevadilo, já naopak nejsem na plíseň
Asi je kluk hodně samostatný, když je zvyklý být od mládí sám. Korunky taky asi nejsou problém od rodičů a práci má v rodinném podniku asi také zajištěnou.
Nejsem si jistá, ale pravý Gordon Bleu není s nivou. To si paní asi spletla, protože si myslí, že Bleu znamená „modrý“. Kdysi jsem v pořadu s Ivanem Vodochodským viděla, jak dělá pravý Gordon Bleu. Říkal, že to pochází ze Švýcarska, používal neplesnivý sýr (jakýsi klasický plátek) a hlavně to dělal z telecího masa…
Jinak to měl kluk vychytaný a na svůj věk zabodoval super! Výhru jsem teda asi víc přála Pepovi, ale klukovo menu bych si dala s větší chutí ![]()
No prosím a tady píšou, že je francouzský
A dokonce to má smodrým co společného. No, tak to každý říká jinak. Takže modrá stuha, ale bez plísně ![]()
http://cs.wikipedia.org/…/Cordon_bleu
Do Cordon Bleu niva opravdu vůbec nepatří. Ten původní je z telecího masa, je v něm šunka a sýr ementál či gouda nebo podobný. A hlavně to není Gordon Bleu nebo (viděno i v restauraci) Gordon Blue
.