Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježiš, ten kluk mluví jak debil, jde to z něj pěkně nepřirozeně teda, už mě to rozčiluje ![]()
@CokeLady no to ne, ale jak stála,tak bylo vidět, že má leginy a pipku ji zakrýval jen špek
![]()
ta zítřejší baba mě pěkně s… Škoda, že jí neuvidím vařit.
a ta fotka ivanky je na ![]()
No to je skvadra
a ten kluk me teda taky tocil tim jak mluvil…jsem zvedava na zitrejsi hvezdu
herdekbaba ![]()
@CokeLady píše:
Droběna s Maďarkou se můžou chytit za ruku a jít na dortíka…![]()
Ty jsou tak nechutně slizký ty babizny starý hnusný… říct mu na půl držky, že teda chutná, protože ryby má ráda a pak TO KOMPLETNĚ ZHANIT - bramborama jen umazaný talíř, ryba jen osolená, chybí koření no a ta zelenina to bylo úplně špatně… nakopat do pudele babu jednu falešnou i vedle se spolusedící, ale na tu Droběninu prdelku by to chtělo aspoň holinou
Tož to hoch je z Olomócó, uklohnil asi dobrojó, na to že je mladó. A baba zítró, to bude asi specialitóó z Olomócka
![]()
Ta bezzubá baba mi pěkně leze na nervy společně s Droběnou-mimochodem super přezdívka
Naštvalo mě,jak řekla nevim už u koho,jak nemá ráda malý místnosti,že ona je zvyklá na velký prostory a barák s -ti místnostma
Proboha každej bydlí tak,na co má,důležitý přece je podle mě jen to,jestli má čisto a ne,kolik má místností ![]()
holky, já se přidám, smím? Prostřeno sleduju dlouho, ted teda na netu ze záznamu, protože syn kouká na kouzelnou školku a tahle partička, ta mi teda hejbe žlučí, že to musím někde ventilovat. Fandila jsem tomu mladýmu klukovi, přišel mi fajn, nekonfliktní v pohodě, no nepodařilo se. Ta tlustá krabice,co vařila v pondělí, to je něco, ovšem zdaleka nemá na tu cigánu, která všechny obvinuje, jak jsou falešní a sama pomlouvá za rohem tak okatě. Se dneska asi rozčilím.
Jinak mi trochu vadila i ta šárka, jak pořád zdůrazdňovala kvalitní, což v jejím podání rovná se drahé. A do francouzský polívky strčí švýcarský eidam a třeba kvalitní vývar dle mě neznamená z drahého kuřete. Tím mě taky trochu vytočila
taky tento pořad sleduji dlouho a ono je asi opravdu tezke tam rici svuj nazor. Za svuj nazor uz jste falesne atd.. clovek se tam prihlasil aby si dokazal ze umi uvarit a dostane plno zkusenosti.A jde do toho s lidma ktery nezna tak podle meho nazoru by se mel clovek prizpusobit jaky ma navyky. Kazdy dela jidlo jinak at uz barvou chuti. A rici ze na paprice znam jen podle barvy atd.. no nic k tomu poradu se ani nejde vyjadrovat:-))))))))))))))))))))))))))))) tak se dneska tesim na 18h jak to dopadne:-))))))))
@mamartina píše:
Ježiš, ten kluk mluví jak debil, jde to z něj pěkně nepřirozeně teda, už mě to rozčiluje
To teda jo, pareča jak vyšitá ![]()
Ta tlustá bába je teda dílo, ještě, že si tam nedala nahou fotku ![]()
Viděla jsem to jenom včera a tomu klukovi dali docela málo bodů, i když to měl docela dobrý, dala bych mu tak 8 bodů. Jsem zvědavá na tu babu, co bude vařit dneska, přijde mi taky dost namyšlená. Co asi předvede, hvězda ![]()
tak co holky kdo vyhraje…jsem zvědavá tenhle týden je fakt divný
nechápu to hodnocení 4 body a 3 nebo kolik dala, že?
Tvl to si děláte srandu s tím facebookem,ne?
To mě fakt dorazilo…

Takovou fotku bych si nedala na fb ani já.A to jsem mladá a hubená.