Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
12.4.12 18:15

Tvl to si děláte srandu s tím facebookem,ne? :mrgreen: :mrgreen: To mě fakt dorazilo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takovou fotku bych si nedala na fb ani já.A to jsem mladá a hubená. :lol:

• Citovat
  • Upravit
11592
12.4.12 18:18

ten kluk mluví jak deb*l…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
12.4.12 18:21

Ježiš, ten kluk mluví jak debil, jde to z něj pěkně nepřirozeně teda, už mě to rozčiluje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
12.4.12 18:24

mmj ta tlustoprdka si teda hodně věří FUJ :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
12.4.12 18:44

@CokeLady no to ne, ale jak stála,tak bylo vidět, že má leginy a pipku ji zakrýval jen špek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.4.12 18:49

ta zítřejší baba mě pěkně s… Škoda, že jí neuvidím vařit.

a ta fotka ivanky je na :poblion:

• Citovat
  • Upravit
12794
12.4.12 19:39

No to je skvadra :nevim: a ten kluk me teda taky tocil tim jak mluvil…jsem zvedava na zitrejsi hvezdu :pankac: herdekbaba :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.4.12 19:48
@CokeLady píše:
Droběna s Maďarkou se můžou chytit za ruku a jít na dortíka… :roll: :roll:Ty jsou tak nechutně slizký ty babizny starý hnusný… říct mu na půl držky, že teda chutná, protože ryby má ráda a pak TO KOMPLETNĚ ZHANIT - bramborama jen umazaný talíř, ryba jen osolená, chybí koření no a ta zelenina to bylo úplně špatně… nakopat do pudele babu jednu falešnou i vedle se spolusedící, ale na tu Droběninu prdelku by to chtělo aspoň holinou :cert:
:potlesk: :palec: :mrgreen: :lol: napsala jsi to naprosto výstižně, něco podobného jsem si už říkala v duchu, že to sem napíšu :palec:
Ta Priscila, či jak se jmenuje je fakt baba falešná, taktizuje, ale tak okatě, až je to hnus a je trapná :P

Tož to hoch je z Olomócó, uklohnil asi dobrojó, na to že je mladó. A baba zítró, to bude asi specialitóó z Olomócka :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
12.4.12 22:39

Ta bezzubá baba mi pěkně leze na nervy společně s Droběnou-mimochodem super přezdívka :palec: :mrgreen: Naštvalo mě,jak řekla nevim už u koho,jak nemá ráda malý místnosti,že ona je zvyklá na velký prostory a barák s -ti místnostma :cert: Proboha každej bydlí tak,na co má,důležitý přece je podle mě jen to,jestli má čisto a ne,kolik má místností :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
12.4.12 22:40

Chtěla jsem napsat s 10-ti místnostma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
13.4.12 10:35

holky, já se přidám, smím? Prostřeno sleduju dlouho, ted teda na netu ze záznamu, protože syn kouká na kouzelnou školku a tahle partička, ta mi teda hejbe žlučí, že to musím někde ventilovat. Fandila jsem tomu mladýmu klukovi, přišel mi fajn, nekonfliktní v pohodě, no nepodařilo se. Ta tlustá krabice,co vařila v pondělí, to je něco, ovšem zdaleka nemá na tu cigánu, která všechny obvinuje, jak jsou falešní a sama pomlouvá za rohem tak okatě. Se dneska asi rozčilím.

Jinak mi trochu vadila i ta šárka, jak pořád zdůrazdňovala kvalitní, což v jejím podání rovná se drahé. A do francouzský polívky strčí švýcarský eidam a třeba kvalitní vývar dle mě neznamená z drahého kuřete. Tím mě taky trochu vytočila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.4.12 11:10

taky tento pořad sleduji dlouho a ono je asi opravdu tezke tam rici svuj nazor. Za svuj nazor uz jste falesne atd.. clovek se tam prihlasil aby si dokazal ze umi uvarit a dostane plno zkusenosti.A jde do toho s lidma ktery nezna tak podle meho nazoru by se mel clovek prizpusobit jaky ma navyky. Kazdy dela jidlo jinak at uz barvou chuti. A rici ze na paprice znam jen podle barvy atd.. no nic k tomu poradu se ani nejde vyjadrovat:-))))))))))))))))))))))))))))) tak se dneska tesim na 18h jak to dopadne:-))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
13.4.12 17:06
@mamartina píše:
Ježiš, ten kluk mluví jak debil, jde to z něj pěkně nepřirozeně teda, už mě to rozčiluje :cert:

To teda jo, pareča jak vyšitá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
13.4.12 17:09

Ta tlustá bába je teda dílo, ještě, že si tam nedala nahou fotku :mrgreen:
Viděla jsem to jenom včera a tomu klukovi dali docela málo bodů, i když to měl docela dobrý, dala bych mu tak 8 bodů. Jsem zvědavá na tu babu, co bude vařit dneska, přijde mi taky dost namyšlená. Co asi předvede, hvězda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
13.4.12 18:05

tak co holky kdo vyhraje…jsem zvědavá tenhle týden je fakt divný :nevim: nechápu to hodnocení 4 body a 3 nebo kolik dala, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí