Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@elanaa píše:
Gizela dneska vaří STAROČESKOU kachnu na POMERANĆÍCH. To je takový oxymórón, za který by se nemusel ani K.H. Mácha stydět, kam se hrabe jeho mrtvé milenky citNebo myslíte, že staří Čechové s praotcem v čele si med a strdí zapíjeli džusem?
Ježíš tys mě teď krásně rozesmála
Obzvláště použitím slova, které jsem měla jako slohovou práci a doufala, že v normálním (je toto normální?) životě ho už nikdy neuvidím a neuslyším ![]()
A máš recht samozřejmě ![]()
To bude zase partička k pohledání
![]()
Jedna větší chytrolínka než druhá, přitom mě přijde, že budou zas vařit takový ty recepty alá z časopisu „Pestrý svět ![]()
Ten včerejší chlapík uvařil teda asi dobře, respektive, já to nechutnala
, ale vypadalo to dobře. Jenže dámám to nevonělo, asi by si radši pochutnaly na receptech alá Babica: "Hoďte tam co máte po ruce a když to doma nemáte, tak tam nedávejte nic“ ![]()
že teda s takovym názorem co má na čechy leze do český televize
ale 4 body?? no já bych se šla zahrabat ![]()
@CokeLady píše:
Já jsem pochopila z diskuse na iprima.cz, že je nějak nemocná nebo po těžké nemoci? Zjevu i chování by to odpovídalo…
ja teda nevim jestli je to nemocí, když řekne, že češi jsou falešní, upovídaní a že jim to moc nemyslí ![]()
Taky mě přišla tak trochu, no jak to říct dobře- opožděná ![]()
Ale dali jí to sežrat dost, až mě jí bylo i docela líto ![]()
No, dneska to teda stálo za to
Ženská zkazila, co mohla a ještě měla špinavé nádobí. To bych nesnesla, skleničky kontroluju i v restauraci. Ty 4 body si zasloužila, za to, jak toho chlapa včera kritizovala.
ty kráso, ted jsme se dodívala ze na netu, mě ta ženksá přišla tak nějak totálně mimo. Jako chlapa včera kritizuj, jak s ej to nelíbí, jídlo enchutná a co předvedla dneska, to fakt bylo asi to nejhorší, co jsme za tu dobu viděla. A líto mi spíš bylo těch ostatních, že na to museli nějak reagovat a celý týden sní nějak vycházet
Teda to je zase týden. Viděla jsem to tak jedním okem a téměř nic neslyšela, díky dneska obzvlášť protivnýmu prckovi, ale i tak mi to stačilo. Hrůza děs, nedivím se, že se šli najíst jinam. To že se spálí zelí se může stát, ale přeci ho hostům nedám na talíř. A zbytek byla teda taky hrůza. Ta obří pavučina taky o něčem svědčí.
Holky, prosím vás, nemáte někde po ruce odkaz na ty dopolední díly? Strašně bych chtěla vyzkoušet ty babiččiny koláčky, které dneska paní pekla. Ale nějak jsem se nezorientovala v lidech, protože už se dopoledne nestíhám dívat, a tak nevím, koho mám hledat ![]()
A večerní díl jsem také prošvihla, takže si to musím vynahradit buď ještě dneska, a nebo spíše zítra přes den, aby mi do toho nekecal chlap ![]()
Tak dnes to byl masakr.Celkem mě té Gizely bylo líto.Připadala mi nějaká nemocná nebo něco.
Ale nepovedlo se jí teda nic.
Rekordní blbka!
Nechápu, kde některý lidi berou to sebevědomí a lezou do tv, když mají myšlení jištěný ruční brzdou! Jestli jí přihlásila dcera, tak to bude buď po matince nebo se chtěla pobavit!
Ale vrátila jí to pěkně - ten dezert přece vypadal přesně tak, jak měl, jako ho dělá Adélka.
![]()