Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
17.4.12 12:18
@elanaa píše:
Gizela dneska vaří STAROČESKOU kachnu na POMERANĆÍCH. To je takový oxymórón, za který by se nemusel ani K.H. Mácha stydět, kam se hrabe jeho mrtvé milenky cit :pankac: Nebo myslíte, že staří Čechové s praotcem v čele si med a strdí zapíjeli džusem? :think:

Ježíš tys mě teď krásně rozesmála :potlesk: Obzvláště použitím slova, které jsem měla jako slohovou práci a doufala, že v normálním (je toto normální?) životě ho už nikdy neuvidím a neuslyším :mrgreen:

A máš recht samozřejmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
17.4.12 12:39

To bude zase partička k pohledání :roll: :P
Jedna větší chytrolínka než druhá, přitom mě přijde, že budou zas vařit takový ty recepty alá z časopisu „Pestrý svět :roll:
Ten včerejší chlapík uvařil teda asi dobře, respektive, já to nechutnala :lol: , ale vypadalo to dobře. Jenže dámám to nevonělo, asi by si radši pochutnaly na receptech alá Babica: "Hoďte tam co máte po ruce a když to doma nemáte, tak tam nedávejte nic“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.4.12 18:50

že teda s takovym názorem co má na čechy leze do český televize :roll: ale 4 body?? no já bych se šla zahrabat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.4.12 18:53

No, dneska to byl mazec. Fuj, ble, špínu nesnáším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.4.12 18:58
@CokeLady píše:
Já jsem pochopila z diskuse na iprima.cz, že je nějak nemocná nebo po těžké nemoci? Zjevu i chování by to odpovídalo… :think:

ja teda nevim jestli je to nemocí, když řekne, že češi jsou falešní, upovídaní a že jim to moc nemyslí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
17.4.12 19:00

Taky mě přišla tak trochu, no jak to říct dobře- opožděná :nevim:
Ale dali jí to sežrat dost, až mě jí bylo i docela líto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
17.4.12 19:01

No, dneska to teda stálo za to :mrgreen: Ženská zkazila, co mohla a ještě měla špinavé nádobí. To bych nesnesla, skleničky kontroluju i v restauraci. Ty 4 body si zasloužila, za to, jak toho chlapa včera kritizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
17.4.12 19:56

ty kráso, ted jsme se dodívala ze na netu, mě ta ženksá přišla tak nějak totálně mimo. Jako chlapa včera kritizuj, jak s ej to nelíbí, jídlo enchutná a co předvedla dneska, to fakt bylo asi to nejhorší, co jsme za tu dobu viděla. A líto mi spíš bylo těch ostatních, že na to museli nějak reagovat a celý týden sní nějak vycházet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.4.12 20:24

Teda to je zase týden. Viděla jsem to tak jedním okem a téměř nic neslyšela, díky dneska obzvlášť protivnýmu prckovi, ale i tak mi to stačilo. Hrůza děs, nedivím se, že se šli najíst jinam. To že se spálí zelí se může stát, ale přeci ho hostům nedám na talíř. A zbytek byla teda taky hrůza. Ta obří pavučina taky o něčem svědčí.

• Citovat
  • Upravit
5532
17.4.12 20:28

Holky, prosím vás, nemáte někde po ruce odkaz na ty dopolední díly? Strašně bych chtěla vyzkoušet ty babiččiny koláčky, které dneska paní pekla. Ale nějak jsem se nezorientovala v lidech, protože už se dopoledne nestíhám dívat, a tak nevím, koho mám hledat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
17.4.12 20:29

A večerní díl jsem také prošvihla, takže si to musím vynahradit buď ještě dneska, a nebo spíše zítra přes den, aby mi do toho nekecal chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
17.4.12 20:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
17.4.12 21:17

@danyk
Ty jsi poklad :kytka: :kytka: :kytka:
Děkuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
17.4.12 21:24

Tak dnes to byl masakr.Celkem mě té Gizely bylo líto.Připadala mi nějaká nemocná nebo něco.
Ale nepovedlo se jí teda nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
17.4.12 21:57

Rekordní blbka! :zed: Nechápu, kde některý lidi berou to sebevědomí a lezou do tv, když mají myšlení jištěný ruční brzdou! Jestli jí přihlásila dcera, tak to bude buď po matince nebo se chtěla pobavit! :mrgreen: Ale vrátila jí to pěkně - ten dezert přece vypadal přesně tak, jak měl, jako ho dělá Adélka. :P :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí