Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1495
20.4.12 10:44
@MUFICE píše:
No, jedna pavučina by mi taky nevadila. Ale nesnesla bych to špinavé nádobí, to je na žloutenku :roll:

jj to jo to nádobí byl hnus to souhlasím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
20.4.12 11:10

a to někde psali, že syn Gizely tu žloutenku fakt má :mrgreen: I když uznávám, že v tomhle případě už je fakt těžký odlišit fikci od skutečnosti, chudák Gizela.

@Kallkapa píšeš: „Všechno mu chutnalo, jsou to kulinářské speciality tak jak si představoval, akorát teda když on jedl muflona tak chutnal jinak a jablko bylo poněkud hořké, takže pět – zase o čtyři body méně než by ohodnotil sám sebe. Tenhle člověk, že není sebestředný, namachrovaný a netaktizuje?“ Jo, tak to je naprosto přesný :palec: Když se rozplýval nad těma specialitama, tak jsem si taky říkala, jestli se vytasí aspoň s osmičkou. A houby, pětka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
20.4.12 11:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.4.12 11:59
@MUFICE píše:
No, já jsem původně myslela, že to bude péct v troubě, když to balila do listového těsta.Jinak smažená jablíčka se totiž dělají ve speciálním těstíčku a pak se pečou na oleji.

No já si myslím! Smažená jablka se dělají v tekutém těstíčku z mlíka a mouky. Listové bych pekla v troubě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.4.12 14:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.4.12 14:56

nevíte náhodou kolik dostala včrejší hostitelka ta předvčerejší díky,nestíhám koukat :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.4.12 15:09
@tumpach píše:
nevíte náhodou kolik dostala včrejší hostitelka ta předvčerejší díky,nestíhám koukat :( :(

Včerejší myslím 28 a předvčerejší myslím 24. Pondělní machr má tuším 22 a Gizela 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.4.12 18:54

asi tak,alejá jsem to nepřála vůbec nikomu,nikdo mi nebyl sympatický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.4.12 19:33

No, nejvíc mi byla sympatická Petra, tak jsem chtěla, aby vyhrála. Ostatní jídlo všech dost pomlouvali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.4.12 19:38

Tý jo, to bylo něco! Chlapík se teda předvedl jako totální hovado, pardón…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.4.12 21:14

Holky tak dneska jsem potkala v Hradci Gizelu … teda aspoň myslím, že to byla ona, kdyžtak má dokonalou dvojnici :) A teda v poledne už byla pěkně pod parou :roll:

• Citovat
  • Upravit
705
20.4.12 21:16

tento tyden byla sestava soutezicich horsi nez minuly tyden :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
20.4.12 22:37

Holky myslíte že by se do Prostřena mohl přihlásit vozíčkář? Jako nemyslím že televize by měla něco proti, nemůžou nikoho diskriminovat, spíš by mě zajímala ta praktická stránka? Mám kamaráda co super vaří a už o tom nějakou dobu přemýšlí jen tak nezávazně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.4.12 10:16
@papavlinka33 píše:
Holky myslíte že by se do Prostřena mohl přihlásit vozíčkář? Jako nemyslím že televize by měla něco proti, nemůžou nikoho diskriminovat, spíš by mě zajímala ta praktická stránka? Mám kamaráda co super vaří a už o tom nějakou dobu přemýšlí jen tak nezávazně.

Proč by ne? V kuchyni se jistě ohánět umí, tak by to zvládla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
21.4.12 10:25

Já si taky myslím že by to nebyl problém, spíš by mě zajímalo jak by to probíhalo z praktické stránky, třeba to auto ve kterém jezdí je myslím dost velké, dále jak by to fungovalo v domácnostech ostatních soutěžících, někteří bydlí v panelácích bez výtahu, to by ho tam musel asi někdo odnést. Někteří soutěžící mají malé byty, neprojel by ani mezi dveřmi. Produkce by to musela nějak zřídit, někdo by ho musel přenášet přes překážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí