Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem to přála Zlatě co vařila poslední a ona vyhrála ta Jana co vypadá jak zachovalá padesátka a je jí 35.
@papavlinka33 píše:
Já si taky myslím že by to nebyl problém, spíš by mě zajímalo jak by to probíhalo z praktické stránky, třeba to auto ve kterém jezdí je myslím dost velké, dále jak by to fungovalo v domácnostech ostatních soutěžících, někteří bydlí v panelácích bez výtahu, to by ho tam musel asi někdo odnést. Někteří soutěžící mají malé byty, neprojel by ani mezi dveřmi. Produkce by to musela nějak zřídit, někdo by ho musel přenášet přes překážky.
Myslím, že by to zařídili, určitě by to nebyl problém.
To máš vlastně pravdu…
Ale jak tu někdo psal, hlásí se málo lidí, takže by produkce jistě zaopatřila každého, kdo by chtěl soutěžit. Myslím, že se to dá udělat…
@jonatanka píše:
Já jsem to přála Zlatě co vařila poslední a ona vyhrála ta Jana co vypadá jak zachovalá padesátka a je jí 35.
Cože?!?! 35?
To čumím! Jako nepřijdu si extra krasavice, ale ona je o tři roky starší, než já! To vypadám hodně dobře teda ![]()
KPKristy to mně můj chlap polichotil, já jsem starší než Jana a řekl mi, že jsem krásně mlaďounká proti ní. Že jí byl řekl těch zachovalých pade.
@KPKristy píše:
To máš vlastně pravdu…
Ale jak tu někdo psal, hlásí se málo lidí, takže by produkce jistě zaopatřila každého, kdo by chtěl soutěžit. Myslím, že se to dá udělat…
Myslím, že vozíčkář by pro ně byl „dobrodrůžo“, jakože by nalákali upoutávkami…a mě by to třeba taky zrovna zajímalo jakej má vozíčkář byt, jak se „otáčí“ v kuchyni, servíruje apod.
@CokeLady píše:
Mně ta Gizela přišla jako něco mezi 20-60 ti lety… nedokázala bych říct, kolik jí je, ony ty zuby dělají hrozně moc.Nevím, zda je nějak psychicky nemocná, někdo psal, že je to smažka, další alkoholička, na diskusi jsem četla, že je po obrně…Přijde mi, že nemá miminku v obličeji.
Teď jsem teprve skoukla ten její díl a příjde mi, jak kdyby byla sjetá nebo co. Jak tak apatycky koukala a skoro nereagovala. Nevím, kdyby se omluvila nebo to nějak vysvětlila nebo se rozbrečela nebo křičela. Ale brajgl brutální, tam bych asi nepila ani vodu z kohoutku ![]()
@papavlinka33 píše:
Holky myslíte že by se do Prostřena mohl přihlásit vozíčkář? Jako nemyslím že televize by měla něco proti, nemůžou nikoho diskriminovat, spíš by mě zajímala ta praktická stránka? Mám kamaráda co super vaří a už o tom nějakou dobu přemýšlí jen tak nezávazně.
Já myslím, že by to mělo jít. Asi by vybrali ostatní soutěžící tak, aby se tam vozíčkář mohl dostat a projet do místnosti. Jinak se mi ten nápad hodně líbí. Klidně bych si tam dokázala představit třeba i speciální týden z chráněných dílen nebo bytů, kde bydlí postižení. A měli by příspěvek na pomůcky klidně všichni účinkující.
@KPKristy píše:
To máš vlastně pravdu…
Taky si myslím, že by byli rádi za každého nového soutěžícího ![]()
Mně se ten nápad taky hodně líbí, mohlo by to navíc motivovat i jiné podobně postižené. Většinou jsou v tomto směru spíše nesmělí. Zkusím ho trochu ukecat ať do toho jde. Teda nejdřív se musíme informovat u televize.
@papavlinka33 píše:
Mně se ten nápad taky hodně líbí, mohlo by to navíc motivovat i jiné podobně postižené. Většinou jsou v tomto směru spíše nesmělí. Zkusím ho trochu ukecat ať do toho jde. Teda nejdřív se musíme informovat u televize.
No, kdyby tam sehnali víc vozíčkářů, tak by to bylo zajímavé a nebyl by problém s přístupem do bytů ![]()
Já si myslím, že záleží.. do některých bytů se dá dostat snadno i na vozíčku - tam by s výběrem myslím až takový problém neměli ale co třeba wc? Běžně v rodinách nebývá bezbariérové wc..co zábava? často tam je zábava pohybového rázu.. co stoly? Někteří mají stoly vyvýšené, na které by třeba vozíčkář nemusel dosáhnout.. šlo by to pouze v případě, že byly všichni informováni, že se bude účastnit i vozíčkář a uzpůsobili prostředí a činnosti. Což si nemyslím, že je reálné. Můžete ale zkusit napsat redakci s návrhem, jestli by neudělali speciální díl handicapovaných - museli by udělat nějaký nábor v tom konkrétním městě..
No jo jenže ja nevim jestli by zase on šel do takového speciálního hendikepovaného dílu. Chtěl by se zučastnit jako normální soutěžící a ne jako nějaká specialita. Co ho znám tak takhle by do toho asi nešel. Nevím jestli jsem to napsala srozumitelně, snad chápete jak to myslím.
@papavlinka33 píše:
No jo jenže ja nevim jestli by zase on šel do takového speciálního hendikepovaného dílu. Chtěl by se zučastnit jako normální soutěžící a ne jako nějaká specialita. Co ho znám tak takhle by do toho asi nešel. Nevím jestli jsem to napsala srozumitelně, snad chápete jak to myslím.
Chápu jak to myslíš, ale myslím si, že to moc reálné není. Nehledě na to, že si myslím, že by to i značně ovlivnilo bodování -v takovém případě lidi obdivují, že se takový člověk dokáže se vším poprat, a že už jenom za tu odvahu, že se přihlásil mu budou dávat velké počty bodů - určitým způsobem z jakési „lítosti“ a nemyslím si, že to je něco co by měl takový člověk potom vidět v tv -že ač jim třeba nechutnalo, body mu dali.. s ohledem na psychiku toho handicapovaného to myslím není moc ok.. Co se týče technické stránky si myslím, že to taky není proveditelné - muselo by to být nějak uzpůsobeno..bez přípravy by myslím nešlo.. ![]()
Kallpaka, máš pravdu s tím bodováním, je to přesně jak píšeš. No musíme to ještě nějak promyslet.