Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
20.4.12 07:39

Holky teda já to neviděla (pustím si to na netu) ale jako ten článek o ní je mazec … a jako nechápu, že takovej portál jako je AHA tam dají „její“ fotky jako fotomontáž a hodně špatnou!!! :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
20.4.12 07:58
@petula.bir píše:
Holky teda já to neviděla (pustím si to na netu) ale jako ten článek o ní je mazec … a jako nechápu, že takovej portál jako je AHA tam dají „její“ fotky jako fotomontáž a hodně špatnou!!! :-(((

to je ale její fotomontáž,na kterou láká chlapy  :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
20.4.12 08:16
@dzarunka píše:
to je ale její fotomontáž,na kterou láká chlapy :poblion:

Já myslela, jen na tu poslední jak je tam, že se takhle prezentuje na FB!!! Ale pak ta předposlední, že je „když byla mladá“ No nic asi jsem to zas blbě pochopila :D :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
20.4.12 08:21
@petula.bir píše:
Já myslela, jen na tu poslední jak je tam, že se takhle prezentuje na FB!!! Ale pak ta předposlední, že je „když byla mladá“ No nic asi jsem to zas blbě pochopila :D :zed: :zed:

to je mazec že :lol: :mrgreen: to by ti chlapi museli být blbí,aby nepoznali montáž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
20.4.12 08:29
@dzarunka píše:
to je mazec že :lol: :mrgreen: to by ti chlapi museli být blbí,aby nepoznali montáž :mrgreen:

:potlesk: :palec: Já jí někam pozvat (jako chlap) tak asi uteču, čekala bych nějakou sexi ženskou (jak se prezentuje na FB :D) a přišlo toto?? Každej sme nějakej ale … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
20.4.12 08:37

„doufám že ta houbová omáčka bude jen jako vývar a houbama to bude jenom vonět“ a potom „čekala jsem, že v tom nebudou kusy hub“ děla při čtení menu a po jídle paní Zlata

já teda nevím, ale když někde čtu Houbová omáčka, tak fakt nečekám, že v tom nebudou houby :zed: Ale máte pravdu, mělo to být krémovější, mohlo jich tam být míň, smaženice je přirovnáním trefná.

Gizelu už nekomentuju, jak se jí tam včera vysmívali mluví za vše. Myslím že je fakt narušená a to pošklebování od Petry a chlapa (nemůžu mu přijít na jméno, nevzpomenu si) nebylo moc slušný, mohlo jim z toho přímého kontaktu dávno dojít, že to nemá v hlavě v pořádku a vysmívají se nemocnýmu člověku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
20.4.12 08:38

mně je jí chvilkama i líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
20.4.12 08:45

mně taky…chvílema vypadá, že bude brečet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.4.12 09:36
@dzarunka píše:
mně je jí chvilkama i líto :(

mě je jí teda líto od toho dne kdy vařila..radši ani nekomentuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
20.4.12 09:38

Me je ji taky lito a nejvetsi lump je tam ten chlapek i kdyz ty zensky Jana a Zlata? mu slapou na paty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
20.4.12 09:59

nojo, ale místo aby zajásal nad menu, že steak z muflona…tak hodil hubou a řekl, že ho jedl v luxusní restauraci a je zvědavej, jestli bude tady chutnat taky tak-tím mi přijde, že si rovnou připravil půdu pro kritiku, jasněže těžko bude chutnat jako v Imperialu (nebo třeba jo, ale pravděpodobnost je výrazně malá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.4.12 10:03
@CokeLady píše:
Mně nepřijde, že by taktizoval, ale prostě od té soutěže čekal fakt kulinářské zážitky a vybraná jídla, taková, o která se pokoušel on… takže 10 by dal možná tak Polreichovi :nevim:

No hlavně, že sobě by dal minimálně těch 9 bodů. Vařil dobře, neříkám, že ne, na devítku to teda nebylo když už se chceme bavit o gastronomii měl tam spousty kulinářských chyb. Petru ohodnotil čtyřmi body- kdyby porovnával své a Petřino jídlo byl by tam tedy rozdíl pěti bodů - podle čeho tak usoudil? Kulinářský zážitek teda nebylo ani jeho jídlo a když už chtěl hodnotit podle kulinářské stupnice, sám si měl nadělit nejvíce šestku. Gizele se to sice možná nepovedlo, dezert vypadal opravdu nechutně v polívce byly kosti a trochu se jí připeklo zelí - bylo to ale na jeden bod? V porovnáním s Petřinými čtyřmi určitě, v porovnání jeho devíti, které by si dal rozhodně ne. Včera dal Janě tuším 5? Všechno mu chutnalo, jsou to kulinářské speciality tak jak si představoval, akorát teda když on jedl muflona tak chutnal jinak a jablko bylo poněkud hořké, takže pět - zase o čtyři body méně než by ohodnotil sám sebe. Tenhle člověk, že není sebestředný, namachrovaný a netaktizuje? To těžko.. nehledě na to, že „honosná jídla“ zná jen z pohledu zákazníka, ze služebních cest nebo odkud, asi by se velice divil, co to je opravdová gastronomie, kdyby to viděl z druhé strany (tedy z kuchyně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
20.4.12 10:07

teprve dneska se dostávám ke psaní…Gizela je dovná ale podle mě by do ní neměli tolik šít jako dai jí 4 body dobře,a le už by měli přestat, v hlavě to v pořádku nemá, ale že by zase měla doma až takový bordel se mi nezdálo…takovou pavučinu co měla jsem objevila u sebe doma taky za záclonou :) a to jsem vysávala …v kuchyni mi taky nepřišel tak strašný bordel…jsem si vzpomněla jak tenkrát byla ta parta u toho chudáka na vesnici jak tam měl ten šílený nepořádek…ale když vařil myl si ruce, umýval prkýnko…a všichni u něj jedli a neošklíbali se…tihle by tam snad ani nevkročili…takže si myslím, že v této partě moc charakterních lidí nebude…a to bodování tento týden je fakt přehnaný snad právě jediná Gizela dává po 8 …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.4.12 10:34
@KPKristy píše:
Jablka bych upekla v troubě, určitě by to bylo chutnější a nepřipálila by je :nevim:

No, já jsem původně myslela, že to bude péct v troubě, když to balila do listového těsta.

Jinak smažená jablíčka se totiž dělají ve speciálním těstíčku a pak se pečou na oleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.4.12 10:37
@draga píše:
teprve dneska se dostávám ke psaní…Gizela je dovná ale podle mě by do ní neměli tolik šít jako dai jí 4 body dobře,a le už by měli přestat, v hlavě to v pořádku nemá, ale že by zase měla doma až takový bordel se mi nezdálo…takovou pavučinu co měla jsem objevila u sebe doma taky za záclonou :) a to jsem vysávala …v kuchyni mi taky nepřišel tak strašný bordel…jsem si vzpomněla jak tenkrát byla ta parta u toho chudáka na vesnici jak tam měl ten šílený nepořádek…ale když vařil myl si ruce, umýval prkýnko…a všichni u něj jedli a neošklíbali se…tihle by tam snad ani nevkročili…takže si myslím, že v této partě moc charakterních lidí nebude…a to bodování tento týden je fakt přehnaný snad právě jediná Gizela dává po 8 …

No, jedna pavučina by mi taky nevadila. Ale nesnesla bych to špinavé nádobí, to je na žloutenku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí