Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1495
22.4.12 11:05

@papavlinka33 zeptej se přímo na primě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.4.12 22:49

@papavlinka33
Jen at se tam přihlásí :kytka: , at se je na co koukat.Lidé na vozíčku jsou zvyklí na nástrahy a lépe se s nima vyrovnávají než my bez hendikepu.A pokud by někdo soudil to, že když vařil byl na vozíku je podle mě to samé jako když uvaří 18-ti letá slečna líp jak kdejaká mamka.Podle mě by to bylo super zpestření a pro nás i v mnohém poučení.A pro dotyčného zážitek :kytka: .A že by mu někde pomohli?To snad v dnešní společnosti už takový problém není, ne?
A dělat díl jen pro lidi na vozíčku mi přijde divný, není mentálně postižený,jen pohybově :nevim: , takže za mě :palec: .
Jen ho tam přihlaš,teším se :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.4.12 07:42
@Adriana píše:
@papavlinka33
Jen at se tam přihlásí :kytka: , at se je na co koukat.Lidé na vozíčku jsou zvyklí na nástrahy a lépe se s nima vyrovnávají než my bez hendikepu.A pokud by někdo soudil to, že když vařil byl na vozíku je podle mě to samé jako když uvaří 18-ti letá slečna líp jak kdejaká mamka.Podle mě by to bylo super zpestření a pro nás i v mnohém poučení.A pro dotyčného zážitek :kytka: .A že by mu někde pomohli?To snad v dnešní společnosti už takový problém není, ne?
A dělat díl jen pro lidi na vozíčku mi přijde divný, není mentálně postižený,jen pohybově: , takže za mě :palec: .
Jen ho tam přihlaš,teším se :potlesk: :pankac:

Tuto větu nechápu - není mentálně postižený jen pohybově, takže nepotřebuje nic spešl? No já bych řekla, že je to přesně naopak. Mentálně postižený člověk nepotřebuje podle mého nijak uzpůsobit interiér, činnosti, wc, auta atd.. narozdíl od toho handicapovaného tělesně :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
23.4.12 09:17
@Kallkapa píše:
Tuto větu nechápu - není mentálně postižený jen pohybově, takže nepotřebuje nic spešl? No já bych řekla, že je to přesně naopak. Mentálně postižený člověk nepotřebuje podle mého nijak uzpůsobit interiér, činnosti, wc, auta atd.. narozdíl od toho handicapovaného tělesně :nevim: :nevim:

Tím chtěla Adriana říci, že by měl jít do klasického Prostřena a ne do speciálního dílu, kde budou vozíčkáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.4.12 09:21
@MUFICE píše:
Tím chtěla Adriana říci, že by měl jít do klasického Prostřena a ne do speciálního dílu, kde budou vozíčkáři.

jj já vím co tím chtěla říct, ale to vysvětlení proč mi nesedí - myslím si, prostě opak :) .

@papavlinka33 co kdybys napsala na tu primu, samotnou by mě to zajímalo, jak by se k tomu stavěli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
23.4.12 09:47

Napíšu, napíšu, ale musím to nejdřív ještě probrat s dotyčným, musím ho trošku popostrčit, anebo myslíte že se tam mám zeptat jen tak nezávazně bez jeho vědomí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.4.12 11:15
@papavlinka33 píše:
Napíšu, napíšu, ale musím to nejdřív ještě probrat s dotyčným, musím ho trošku popostrčit, anebo myslíte že se tam mám zeptat jen tak nezávazně bez jeho vědomí?

Nejdříve bych se zeptala jestli to je možné a pak ho přemluvila ať se zúčastní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.4.12 11:51

Jo jo, taky bych nejdřív zavolala na Primu, zjistila podrobnosti, a pak bych šla přemlouvat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
23.4.12 21:44

Jéé holky vy někoho přihlašujete?To je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
23.4.12 21:45

Tento týden celkem dobrá parta.Jsem zvědavá jak se to vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
23.4.12 22:40

Mě se z té party nezdá Oldřiška,přišla mi taková urýpaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
23.4.12 22:59

No, dneska to měl tak na 7 bodů, jeden mu dal 4 body a to mi přišlo dost málo. Mně se nelíbil jenom ten dezert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.4.12 08:53

Já včera viděla jen první půlku a ještě k tomu jen letecky. Ale lidi se zdají v pohodě. Uvidím, jak budu stíhat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
27.4.12 20:50

Co to, tady je výpadek? 8o :mrgreen: Že by to bylo tím, že je tento týden v klidu? :mrgreen: Dnešní menu vypadalo velmi dobře. Jsem se musela smát, když jsem viděla, jak ty dlouhé názvy museli dát každý zvlášť na obrazovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
27.4.12 20:57

jsem to tomu co to vyhrál docela přála, ten dnešní mi přišel takovej nafučenej…ale jídlo vypadalo dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí