Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
22.3.12 07:38

Jo jo, šel shánět po sousedech židli, tak mu ostatní pohlídali špízy, aby se nespálily :roll:
Zábavu měl Hádej, kdo jsem a nakonec dostal docela dost - 25 bodů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
22.3.12 10:59
KPKristy píše:
Byl to trapas a podle mně nahraný! Normální člověk by si aspoň popůjčoval pár hrnců a nožů, neřkuli židli. Zvláště, když na začátku se holedbal, jak je sice svobodný, ale má spoustu nezávazných vztahů…
Zase šou pro lidi, no…

No, jak tam hledal tu pokličku na hrnec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
22.3.12 11:54

někdo tak nepřipravený už tam dlouho nebyl :mrgreen: stůl byl katastrofa, snesl by ubrus a prostírání, maso vařit dvacet minut, to snad ani nemá cenu :D a pak ty šišatý koblížky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
22.3.12 11:58
Janka123 píše:
někdo tak nepřipravený už tam dlouho nebyl :mrgreen: stůl byl katastrofa, snesl by ubrus a prostírání, maso vařit dvacet minut, to snad ani nemá cenu :D a pak ty šišatý koblížky :lol: :lol:

Je to patla matla, co chce vyhrát 40 tisíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
22.3.12 12:03

Tak jsem to ted skoukla,vcera jsem to nestihala…no to byl patlal a jak pisete,absolutne se na to nepripravil :nevim: nechapu kde takovy lidi berou tu odvahu se tam prihlasit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
22.3.12 12:35

Tak já to včera nestihla.Sejří mě to.Vidím,že ten díl stál zato.Zrovna ho jsem chtěla vidět. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.12 14:10
CokeLady píše:
Já koukám i na to dopolední a z toho teda kvetu… :mrgreen:

To už jsem kdysi viděla a znovu nemám chuť :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
22.3.12 14:20

Holky jak vy to stíháte?Já bych se ráda dívala,ale malá je drak tak nestíhám ani jedno. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.3.12 14:20
CokeLady píše:
bell píše:
Tak jsem to ted skoukla,vcera jsem to nestihala…no to byl patlal a jak pisete,absolutne se na to nepripravil :nevim: nechapu kde takovy lidi berou tu odvahu se tam prihlasit :nevim:
myslím, že tohle je čirej exhibicionismus, snad si nemohl myslet že v takových podmínkách a se svými dovednostmi má šanci :pankac:

Já myslím, že ten ani nedoufá, že by mohl vyhrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
22.3.12 18:01
@J-Zicek píše:
Holky jak vy to stíháte?Já bych se ráda dívala,ale malá je drak tak nestíhám ani jedno. :(

Koukám se synem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.12 18:27

Jako co to zase je? Zase matlalka patlalka! Proč tam sůl a pepř sype rovnou z pytlů, když to vždycky přesype?!?! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.3.12 18:28
@KPKristy píše:
Jako co to zase je? Zase matlalka patlalka! Proč tam sůl a pepř sype rovnou z pytlů, když to vždycky přesype?!?! :roll:

Tyjo ať si to tam sype jak chce ale tooolik soli vždyť to musí být přesolené jak blázen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.12 18:30

Já jen, že když naporpvé zjistí, že neumí sypat, proč to dělá znova a u všeho. Chová se jako blbka a já myslela, že bude vařit dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
22.3.12 18:36
@CokeLady píše:
Mně je ta holka hrozně nesympatická - taková pseudodrsňačka :pankac: :roll: a patlá to teda hrozně, 2× se pořeže a u všeho se trapně chechtá :think:

Mně je taky nesympatická, takový klučičí typ :mrgreen:
Ty pomazánky vypadají dost divně :nevim: Bydlení nic moc, takový babičkovský styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.3.12 18:46
@KPKristy píše:
Já jen, že když naporpvé zjistí, že neumí sypat, proč to dělá znova a u všeho. Chová se jako blbka a já myslela, že bude vařit dobře…

To měl být souhlasný příspěvek :lol: jakože ať si to tam sype jak chce ale když to neumí sypat tak to tam má sypat po špetkách než aby tam měla tooooolik soli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí