Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo jo, šel shánět po sousedech židli, tak mu ostatní pohlídali špízy, aby se nespálily ![]()
Zábavu měl Hádej, kdo jsem a nakonec dostal docela dost - 25 bodů…
KPKristy píše:
Byl to trapas a podle mně nahraný! Normální člověk by si aspoň popůjčoval pár hrnců a nožů, neřkuli židli. Zvláště, když na začátku se holedbal, jak je sice svobodný, ale má spoustu nezávazných vztahů…
Zase šou pro lidi, no…
No, jak tam hledal tu pokličku na hrnec ![]()
někdo tak nepřipravený už tam dlouho nebyl
stůl byl katastrofa, snesl by ubrus a prostírání, maso vařit dvacet minut, to snad ani nemá cenu
a pak ty šišatý koblížky
![]()
Janka123 píše:
někdo tak nepřipravený už tam dlouho nebylstůl byl katastrofa, snesl by ubrus a prostírání, maso vařit dvacet minut, to snad ani nemá cenu
a pak ty šišatý koblížky
![]()
Je to patla matla, co chce vyhrát 40 tisíc ![]()
Tak jsem to ted skoukla,vcera jsem to nestihala…no to byl patlal a jak pisete,absolutne se na to nepripravil
nechapu kde takovy lidi berou tu odvahu se tam prihlasit ![]()
Tak já to včera nestihla.Sejří mě to.Vidím,že ten díl stál zato.Zrovna ho jsem chtěla vidět. ![]()
CokeLady píše:
Já koukám i na to dopolední a z toho teda kvetu…
To už jsem kdysi viděla a znovu nemám chuť ![]()
Holky jak vy to stíháte?Já bych se ráda dívala,ale malá je drak tak nestíhám ani jedno. ![]()
CokeLady píše:bell píše:myslím, že tohle je čirej exhibicionismus, snad si nemohl myslet že v takových podmínkách a se svými dovednostmi má šanci
Tak jsem to ted skoukla,vcera jsem to nestihala…no to byl patlal a jak pisete,absolutne se na to nepripravilnechapu kde takovy lidi berou tu odvahu se tam prihlasit
Já myslím, že ten ani nedoufá, že by mohl vyhrát ![]()
@J-Zicek píše:
Holky jak vy to stíháte?Já bych se ráda dívala,ale malá je drak tak nestíhám ani jedno.
Koukám se synem ![]()
Jako co to zase je? Zase matlalka patlalka! Proč tam sůl a pepř sype rovnou z pytlů, když to vždycky přesype?!?! ![]()
@KPKristy píše:
Jako co to zase je? Zase matlalka patlalka! Proč tam sůl a pepř sype rovnou z pytlů, když to vždycky přesype?!?!
Tyjo ať si to tam sype jak chce ale tooolik soli vždyť to musí být přesolené jak blázen ![]()
Já jen, že když naporpvé zjistí, že neumí sypat, proč to dělá znova a u všeho. Chová se jako blbka a já myslela, že bude vařit dobře…
@CokeLady píše:
Mně je ta holka hrozně nesympatická - taková pseudodrsňačka![]()
a patlá to teda hrozně, 2× se pořeže a u všeho se trapně chechtá
Mně je taky nesympatická, takový klučičí typ ![]()
Ty pomazánky vypadají dost divně
Bydlení nic moc, takový babičkovský styl.
@KPKristy píše:
Já jen, že když naporpvé zjistí, že neumí sypat, proč to dělá znova a u všeho. Chová se jako blbka a já myslela, že bude vařit dobře…
To měl být souhlasný příspěvek
jakože ať si to tam sype jak chce ale když to neumí sypat tak to tam má sypat po špetkách než aby tam měla tooooolik soli