Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
10.3.12 19:23

Nevím jak Vám, ale mi začíná celkem vadit, že poslední dobou se často v jednom týdnu opakují suroviny nebo jídla, jako například špenát, někdy knedlíky, brambory, zelí … :zed: kdyby ten špenát byl 2× v jednom týdnu ok, ale 4× to je moc, takovou věc by si produkce mohla ohlídat a tak nějak ty lidi seřadit, aby se tohle nestávalo, dyť to už je na :poblion: mě to pak nebaví ani sledovat, když je to takhle bez nápadu. A včerejší menu jediné co by mi chutnalo jsou ty lassagne, že je miluju, ale jako hlavní chod, né jako předkrm nebo první chod či jak to paní nazvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
10.3.12 19:25

brambory :)) to jsem nepobrala
první chod taky ne a celá Radka byla na palici :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
10.3.12 20:48
CokeLady píše:
IvkaH píše:
Nevím jak Vám, ale mi začíná celkem vadit, že poslední dobou se často v jednom týdnu opakují suroviny nebo jídla, jako například špenát, někdy knedlíky, brambory, zelí … :zed: kdyby ten špenát byl 2× v jednom týdnu ok, ale 4× to je moc, takovou věc by si produkce mohla ohlídat a tak nějak ty lidi seřadit, aby se tohle nestávalo, dyť to už je na :poblion: mě to pak nebaví ani sledovat, když je to takhle bez nápadu. A včerejší menu jediné co by mi chutnalo jsou ty lassagne, že je miluju, ale jako hlavní chod, né jako předkrm nebo první chod či jak to paní nazvala.
Z vlastní zkušenosti (v pořadu byl velice blízký člověk) - jim je uplně jedno co a jak vaříš. :D jsou rádi za každýho člověka, vůbec nikdo se tam nehlásí, proto dlouhou dobu opakovali staré díly. Ta moje blízká osoba zažila, že produkce lítala v okolí a vyptávala se lidí, zda se nechtějí přihlásit. Proto také zvedli výhru. Takže o žádném vybírání a řazení nemůže být řeč.

Přesně to si také myslím, že o to není až takový zájem. Už to, že zvedli výhru, bylo celkem nápadné..

Mě to nějak taky posůední dobou nebaví, možná proto, že na to čučim ráno i večer. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
11.3.12 08:34

já tomu na jednu stranu věřím..na druhou nemůžu si pomoct, ale přijde mi to taky trošku jako scénář, jako „záminka“ pro frfňání (a následné větší či menší konflikty)

jako chápu, že se v našem vývarovém národě stane, že 4× do týdne lidi do menu napíšou polívku tohohle typu. Ale zrovna špenát? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.12 18:30

Hooolky!! Koukáte dneska? Vidíte tu paštiku? Vařený maso, mrkev, kečup a haleluja polévkový koření… :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
12.3.12 18:40
KPKristy píše:
Hooolky!! Koukáte dneska? Vidíte tu paštiku? Vařený maso, mrkev, kečup a haleluja polévkový koření… :poblion: :poblion:

nojono :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17908
12.3.12 18:52

Paštika teda děs. Ten zbytek jsem už moc přesně neviděla, Doufám, že nedal polívkový koření taky do té slepičí polívky, to by mě dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.12 19:10
Eliška píše:
Paštika teda děs. Ten zbytek jsem už moc přesně neviděla, Doufám, že nedal polívkový koření taky do té slepičí polívky, to by mě dostal.

Překvapivě nedal! Já čekala, že ho tam šoupne taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
12.3.12 20:19

Holky ja to nechapu,ja doma to polevkove koreni vubec nemam :nevim: masox ten jo,ten taky obcas pouzivam ale podravku aspon myslim ze to je ono,tak to doma nemam......
Pastika se mi taky moc nezamlouvala,ale jinak bych si dala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17908
12.3.12 20:26

Já nemám ani masox. Používám pouze solčanku - sušená zelenina + mořská sůl a jinak jen klasické koření a bylinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
12.3.12 20:57

já miluju ovar, tak mi toho kolena přišlo do paštiky škoda :mrgreen: byla to hodně nezvyklá paštika, většinou je z jater

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
12.3.12 21:06

Mně se celé menu moc nelíbilo, přišlo mi takové obyč :nevim: Pán byl docela sympaťák. Jsem zvědavá na ty ženská, jestli se zase neporvou :mrgreen:

Já teda masox ani podravku nepoužívám, vařím vývary z masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.12 21:38

Masox nekupuju, ale docela využívám zeleninový bujon od Alnatury z DM. To je jen zelenina, slun. olej a mořská sůl. Necpu to všude, ale když dělám rychlou zeleninovou polívku nebo omáčku, tak je to fajn.
Jako nechápu hlavně proč dávají polévkový koření třeba do paštiky nebo pomazánek, to mi fakt hlava nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
12.3.12 21:39

Taky jsem dnes koukala,podravka do paštiky :nevim: :nevim: Všímám si,že lidi ji cpou snad do všeho?? Pan školník je sympatickej chlap,o ženských zatím nevím,co si myslet.Uvidíme,co bude dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
12.3.12 21:41

Docela super parta.Paštika vypadala dobře.Vařil dobře na to,že je chlap.
Jsem zvědavá jak se to vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky