Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím jak Vám, ale mi začíná celkem vadit, že poslední dobou se často v jednom týdnu opakují suroviny nebo jídla, jako například špenát, někdy knedlíky, brambory, zelí …
kdyby ten špenát byl 2× v jednom týdnu ok, ale 4× to je moc, takovou věc by si produkce mohla ohlídat a tak nějak ty lidi seřadit, aby se tohle nestávalo, dyť to už je na
mě to pak nebaví ani sledovat, když je to takhle bez nápadu. A včerejší menu jediné co by mi chutnalo jsou ty lassagne, že je miluju, ale jako hlavní chod, né jako předkrm nebo první chod či jak to paní nazvala.
brambory
to jsem nepobrala
první chod taky ne a celá Radka byla na palici ![]()
CokeLady píše:IvkaH píše:Z vlastní zkušenosti (v pořadu byl velice blízký člověk) - jim je uplně jedno co a jak vaříš.
Nevím jak Vám, ale mi začíná celkem vadit, že poslední dobou se často v jednom týdnu opakují suroviny nebo jídla, jako například špenát, někdy knedlíky, brambory, zelí …kdyby ten špenát byl 2× v jednom týdnu ok, ale 4× to je moc, takovou věc by si produkce mohla ohlídat a tak nějak ty lidi seřadit, aby se tohle nestávalo, dyť to už je na
mě to pak nebaví ani sledovat, když je to takhle bez nápadu. A včerejší menu jediné co by mi chutnalo jsou ty lassagne, že je miluju, ale jako hlavní chod, né jako předkrm nebo první chod či jak to paní nazvala.
jsou rádi za každýho člověka, vůbec nikdo se tam nehlásí, proto dlouhou dobu opakovali staré díly. Ta moje blízká osoba zažila, že produkce lítala v okolí a vyptávala se lidí, zda se nechtějí přihlásit. Proto také zvedli výhru. Takže o žádném vybírání a řazení nemůže být řeč.
Přesně to si také myslím, že o to není až takový zájem. Už to, že zvedli výhru, bylo celkem nápadné..
Mě to nějak taky posůední dobou nebaví, možná proto, že na to čučim ráno i večer. ![]()
já tomu na jednu stranu věřím..na druhou nemůžu si pomoct, ale přijde mi to taky trošku jako scénář, jako „záminka“ pro frfňání (a následné větší či menší konflikty)
jako chápu, že se v našem vývarovém národě stane, že 4× do týdne lidi do menu napíšou polívku tohohle typu. Ale zrovna špenát? ![]()
Hooolky!! Koukáte dneska? Vidíte tu paštiku? Vařený maso, mrkev, kečup a haleluja polévkový koření…
![]()
KPKristy píše:
Hooolky!! Koukáte dneska? Vidíte tu paštiku? Vařený maso, mrkev, kečup a haleluja polévkový koření…![]()
nojono ![]()
Paštika teda děs. Ten zbytek jsem už moc přesně neviděla, Doufám, že nedal polívkový koření taky do té slepičí polívky, to by mě dostal.
Eliška píše:
Paštika teda děs. Ten zbytek jsem už moc přesně neviděla, Doufám, že nedal polívkový koření taky do té slepičí polívky, to by mě dostal.
Překvapivě nedal! Já čekala, že ho tam šoupne taky…
Holky ja to nechapu,ja doma to polevkove koreni vubec nemam
masox ten jo,ten taky obcas pouzivam ale podravku aspon myslim ze to je ono,tak to doma nemam......
Pastika se mi taky moc nezamlouvala,ale jinak bych si dala ![]()
Já nemám ani masox. Používám pouze solčanku - sušená zelenina + mořská sůl a jinak jen klasické koření a bylinky.
já miluju ovar, tak mi toho kolena přišlo do paštiky škoda
byla to hodně nezvyklá paštika, většinou je z jater
Mně se celé menu moc nelíbilo, přišlo mi takové obyč
Pán byl docela sympaťák. Jsem zvědavá na ty ženská, jestli se zase neporvou ![]()
Já teda masox ani podravku nepoužívám, vařím vývary z masa.
Masox nekupuju, ale docela využívám zeleninový bujon od Alnatury z DM. To je jen zelenina, slun. olej a mořská sůl. Necpu to všude, ale když dělám rychlou zeleninovou polívku nebo omáčku, tak je to fajn.
Jako nechápu hlavně proč dávají polévkový koření třeba do paštiky nebo pomazánek, to mi fakt hlava nebere…
Taky jsem dnes koukala,podravka do paštiky
Všímám si,že lidi ji cpou snad do všeho?? Pan školník je sympatickej chlap,o ženských zatím nevím,co si myslet.Uvidíme,co bude dál ![]()
Docela super parta.Paštika vypadala dobře.Vařil dobře na to,že je chlap.
Jsem zvědavá jak se to vyvrbí.