Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
CokeLady píše:KPKristy píše:To zní fakt dobře, jen jsem nepochopila, proč se to roluje, když v tom není náplň?
Já jednou zkoušela kuřecí rolky. Kdysi to dělala taková mladá paní, co pak na jedné návštěvě zkolabovala, už je to delší dobu.Kuřecí (nebo krůtí) prsa se nakrájí na plátky, jemně naklepou a omáčí v rozpuštěném másle s česnekem (osolené, opepřené). Z toho másla se vyjmou a obalí ve strouhance smíchané se strouhaným sýrem, zarolují a pokladou do pekáčku. Polije se to zbytkem másla, já na to i nasypu zbytek té strouhanky. Trochu, ale opravdu jen málo podlít vodou, přiklopit a péct. Když je to měkké, odklopit a dopéct kůrku. Podává se s bramborovou kaší a je to dobrota!
Zatím jsem zkoušela jen s eidamem, ale chci vyzkoušet i nivu, popřípadě smíchat eidam s parmazánem. Chutná to i malému
Tím, že to zaroluješ, tak tam dostaneš větší množství té strouhanky se sýrem a působí to jako náplň. A taky se to líp zapéká. Jen jako obalené plátky bych si to nedovedla představit zapékat ![]()
MUFICE píše:Kallkapa píše:Tak tam příště dáš aspon o polovinu méně cukru a bude to dobré
Zkoušela jsem z minulého týdne - ananasový sen (máma to dělá pod názvem orgasmus) a byl to přeslazený fujtajblale návětěvě chutnal
(asi nechtěli urazit
![]()
)
Jojo, pro mě teda fakt nejmíň o polovinu.. Jinak to nebylo špatné a hlavně na oko to vypadalo fakt hezky ![]()
RyBANA píše:
Mě se to menu taky strašně líbilo a ten týpek mě až tak nesejřil tedaAle je fakt, že jsem neviděla pondělní díl
Partička je to teda povedená, sympatická je mi jedině ta Martina. Zatím.
Asi tak, nechápu, proč leží všem tak v žaludku. Jeho vaření byla pěkná podívaná, spoustu zajímavých neobvyklých surovin. Krásně to vypadalo. A ostatně kvůli vaření se na to dívám. Vůbec mi nevadilo, že nakonec použil ten bujon, protože jinak se s tím dost piplal.
To vážně všechny tak irituje, že je bez práce, a hodil něco do koše? ![]()
Clarkia píše:RyBANA píše:Asi tak, nechápu, proč leží všem tak v žaludku. Jeho vaření byla pěkná podívaná, spoustu zajímavých neobvyklých surovin. Krásně to vypadalo. A ostatně kvůli vaření se na to dívám. Vůbec mi nevadilo, že nakonec použil ten bujon, protože jinak se s tím dost piplal.
Mě se to menu taky strašně líbilo a ten týpek mě až tak nesejřil tedaAle je fakt, že jsem neviděla pondělní díl
To vážně všechny tak irituje, že je bez práce, a hodil něco do koše?
Ne tohle mě třeba neirituje vůbec, vadí mi jeho „zjev“
, zbrklost, volení slov, které se k sobě nehodí, samochvála atd. prostě je mi nesympatický. Stejně tak je mi ale nesympatický zbytek soutěžích jak jsem psala. Nejvíc sympatická - nebo spíše nevadí mi Martina. Zbytek není podle mého gusta, ale jak jsem psala, vařil na jedničku. Bujón mi vadil v soutěži (když z toho vaří někdo doma tak mi to neva, ale některé kreace soutěžících mě teda fakt nesedí - kečupy, bujony atd
máš předvést to nejlepší co umíš, tak se budeš chtít vytáhnout tou největší specialitou a né polotovarem, né? no musím to brát tak, že jsou to amatéři, a tehle bude z tohoto týdne myslím nejlepší, už se těším až ostatní puknou vzteky, že vyhrál
) Menu bylo supr, po hooodně dlouhé době. To, že je nezaměstnaný a že vyhodil bagetku je mi úplně šumák
.
Mně přijde Radka imrvére trapná…
Dnešní menu mohlo být dobré, ale měla to dost překombinovaný. Nacpala do toho všechno…
CokeLady píše:KPKristy píše:No chytrá jak rádio…
Mně přijde Radka imrvére trapná…Dnešní menu mohlo být dobré, ale měla to dost překombinovaný. Nacpala do toho všechno…mně to přjde z takových těch opileckých obličejů a z toho pocení na obličeji.
Bych se nedivila, jestli chlastá. Je taková vlhká a zarudlá v tom obličeji ,to máš pravdu ![]()
Clarkia píše:RyBANA píše:Asi tak, nechápu, proč leží všem tak v žaludku. Jeho vaření byla pěkná podívaná, spoustu zajímavých neobvyklých surovin. Krásně to vypadalo. A ostatně kvůli vaření se na to dívám. Vůbec mi nevadilo, že nakonec použil ten bujon, protože jinak se s tím dost piplal.
To vážně všechny tak irituje, že je bez práce, a hodil něco do koše?
Mně teda na něm nejvíc vadí, jak machruje a to pondělí, jak vše té mladé holce pomluvil, trocha empatie by mu neuškodila.
CokeLady píše:
Holky, zkoušely jste některá nějaký recept podle Prostřeno, co by bylo fakt ňamka?
dvě buchty z minulého týdne (pondělí a středa) obě fakt mňamka
Holky včera jsem to neviděla.Bylo něco zajímavého?
A kdo tam chlastá?
kocunka píše:CokeLady píše:dvě buchty z minulého týdne (pondělí a středa) obě fakt mňamka
Holky, zkoušely jste některá nějaký recept podle Prostřeno, co by bylo fakt ňamka?
Já mám hrozně moc receptů z prostřeno a hodně je vařím.Tak např.Hrušovanské řízky.To je lahoda.
J-Zicek píše:
A kdo tam chlastá?
Ty zajímavého celkem nic.. Nepřipadá mi, že by tam někdo chlastal
. Ta Radka má občas opocené čelo, ale to má podle mě proto, že je obézní a takoví lidi se prostě při jakémkoliv pohybu potí, navíc když na míří kamera.
Jako divné řeči někdy má, tojo, ale jako ožralá mi nepřijde. Jídlo bylo včera jakžtakž ale Petrovo se mi líbilo více. Včerejší hostitelka získala stejný počet bodů jako Petr v úterý -32. Protože to je celkem dost bodů, myslím si, že je už nikdo nepředběhne a o výhru se budou dělit..
J-Zicek píše:
A kdo tam chlastá?
Taky jsem to neviděla, tak se jdu na to mrknout ted na netu ![]()
No ta Radky se mi nelíbí, že je taková negativistka. Petr to je machr. jsem rád, že včerejší hostitelka měla stejně bodů jak on.
No a dnes dopoledne, tak ta Jana, ta je teda nepříjemná a nabručená. Ale zase dala 10 bodů. ![]()
Taky se chci mrknout na včerejší díl, ale nejde se dostat na stránky prostřena, co je zas za problém ![]()
IvkaH píše:
Taky se chci mrknout na včerejší díl, ale nejde se dostat na stránky prostřena, co je zas za problém
Už to jde, ale máš pravdu, že to celé odpoledne nešlo
![]()