Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co je tento týden za dopolední partu? Dneska jsem to neviděla…
Já ty dopoledka nějak nestíhám.Vždycky na to zapomenu.Já jsem,ale fakt ![]()
dnes jsem dokoukala teprv páteční večer a nenadchla mě ta brokolicová,dle mého dala hodně mléka a i hosté říkali,že necítí chuť brokolice a ještě že tu chuť přebila nějakým kořením ![]()
Tak tomu řikám parta
.Ten chlap to je rejpal,toho chci vidět na konci týdne ![]()
CokeLady píše:
Mně je teda hostitelka nesympatická, hrozně se přetvařuje, umí se chovat i jako svině, ale aby to neviděl celej názor, tak to prý dělat nebudeChlápek je klasickej „gurmán“ a ta starší silnější paní taky bude znalkyně… všechno je nezajímavý
Presně tak,to jsi vystihla
![]()
No, taky mě nenadchli…
Ten chlápek je mistr světa amoleta, těším se na jeho menu a ta tmavovlasá paní je vdaná za Itala, takže taky odbornice, to je jasný ![]()
Šťouchané brambory servírované ve tvořítku už jsou trapné. Klidně bych mu to řekla ![]()
A sezónní ovoce v prosinci je jako které?? ![]()
Tak tadle particka to je teda neco,ja byt hostitelka tak se teda ozvu,hlavne na rypala s tvoritkama
Myslim ze tahle parta bude zase vyzivna ![]()
CokeLady píše:
No tak tohle je teda kvalita… všechny bych nakopala
Taktéž, snobští rozežranci ![]()
mě by předkrm asi taky nenadchl,hlavní chod bych si dala,vypadal chutně a z dezertu bych taky nadšená nebyla,takovej domácí termix ![]()
Ta partička byla pěkně protivná, jsem zvědavá, jak to tam bude vypadat ve čtvrtek
![]()
MUFICE píše:
Ta partička byla pěkně protivná, jsem zvědavá, jak to tam bude vypadat ve čtvrtek![]()
Zhádají se jako koně a paní „Italka“ si půjde tvrdě za výhrou… ![]()
Parta příšeřná
A prezentace jídla se mi taky nelíbila
Ta kopa brambor mi přišla ale spíš srandovní než abych se nad tím pohoršovala
. Sezóní ovoce v prosinci? To nevím, ale v zimě se mají konzumovat jablka a hrušky
![]()
KPKristy píše:MUFICE píše:Zhádají se jako koně a paní „Italka“ si půjde tvrdě za výhrou…
Ta partička byla pěkně protivná, jsem zvědavá, jak to tam bude vypadat ve čtvrtek![]()
A ten týpek bude zítra pěkně machrovat
A oni mu to stejně pomluví i kdyby to bylo na 10 bodů
![]()
Kallkapa píše:
Parta příšeřnáA prezentace jídla se mi taky nelíbila
Ta kopa brambor mi přišla ale spíš srandovní než abych se nad tím pohoršovala
. Sezóní ovoce v prosinci? To nevím, ale v zimě se mají konzumovat jablka a hrušky
![]()
Jablka, hrušky a dovezené banány, pomeranče, mandarinky ![]()