Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byli divní, ale ta holčina na to, že má 19 let, byla šikovná.
MUFICE píše:Kallkapa píše:Jablka, hrušky a dovezené banány, pomeranče, mandarinky
Parta příšeřnáA prezentace jídla se mi taky nelíbila
Ta kopa brambor mi přišla ale spíš srandovní než abych se nad tím pohoršovala
. Sezóní ovoce v prosinci? To nevím, ale v zimě se mají konzumovat jablka a hrušky
![]()
No právě, dovezené. To by mohla dovézt i modrý z nebe!
To je fakt parta. ten chlap ke k nakopnutí, všechno komentoval. A hlavně, že on sám, uvaří ke kachně omáčku z prášku. Inteligent.
Tak já to dnes neviděla a dle vašich příspěvků to stojí za shlédnutí
![]()
Kallkapa píše:
. Sezóní ovoce v prosinci? To nevím, ale v zimě se mají konzumovat jablka a hrušky
![]()
A říkali kde má být to ovoce sezonní?:-)
jonatanka píše:
Byli divní, ale ta holčina na to, že má 19 let, byla šikovná.
To teda jo, místo toho, aby jí chválili, tak jí furt kritizovali. Chtěla bych vidět, jestli oni v tomto věku takhle vyvařovali ![]()
Tak jsem to viděla…To je teda partička.A ta Radka,tuším,že je to Radka-silnější,černovlasá..to je rejpalka
Chlápek je taky rejpal,jsem na něj zítra zvědavá,jaké umění předvede.
hofka píše:Kallkapa píše:A říkali kde má být to ovoce sezonní?:-)
![]()
No vidíš, to je pravda! Kdyby byl člověk pohotový, viď? Mohla by jim říct, že jahody a borůvky josu sezónní třeba ve Španělsku a drželi by klapačky ![]()
ahojky, kolik ta holka včera večer dostala bodů?? Já to neviděla do konce
rosolina píše:
Myslím, že 27 ta kudrnatá blondýna dala 6 a ti ostatní dali myslím po 7mi bodech..
Kallkapa píše:rosolina píše:Myslím, že 27 ta kudrnatá blondýna dala 6 a ti ostatní dali myslím po 7mi bodech..
Jj, bylo to tak 3× 7 a 1× 6 bodů, celkem 27b.
Tak celkem dobrá parta.Ovšem tan kluk je hroznej.A já bych to na ten talířek dal tak a tak.Proboha
![]()
Kluk je šikovnej, ale to jeho plýtvání a nadutost. Jeden za všechny, všichni za jednoho. Všichni jsou stejně namyšlení a nemají si co vyčítat.