Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hofka píše:
Hlavně - předkrm, jakejsi chleba! Grrr:-)
No, to jsem taky čuměla. Fakt buranky…
Já bych byla ráda, kdyby mi týden někdo vařil a ochutnávala bych až hrůza ![]()
Jsem ráda, že vyhrála Lenka, přála jsem jí to, byla jediná normální a moc šikovná. Ty ostatní byly trubky.
Předkrm nebyl špatný nápad ta směs, ale nechápu, proč tu směs nedala třeba na opečený toustový ..
KPKristy píše:hofka píše:
Hlavně - předkrm, jakejsi chleba! Grrr:-)No, to jsem taky čuměla. Fakt buranky…
Já bych byla ráda, kdyby mi týden někdo vařil a ochutnávala bych až hrůza
To já též ![]()
Ještě, že vyhrála Lenka…kdyby to vyhrála ta důra, tak by mě asi kleplo. Měla to doma hezký, určitě měla dobré i jídlo, ale to chování.....
tak to Lenky menu bych si hned dala
Taky by se mi líbilo jezdit takhle po návštěvách a ochutnávat, ale k nám by nikdo nesměl ![]()
lucenka píše:
tak to Lenky menu bych si hned dalaTaky by se mi líbilo jezdit takhle po návštěvách a ochutnávat, ale k nám by nikdo nesměl
K nám by taky nikdo nesměl. Kdyby viděli ty počmárané zdi, tak bychom byli za šmucky… ![]()
KPKristy píše:lucenka píše:K nám by taky nikdo nesměl. Kdyby viděli ty počmárané zdi, tak bychom byli za šmucky…
tak to Lenky menu bych si hned dalaTaky by se mi líbilo jezdit takhle po návštěvách a ochutnávat, ale k nám by nikdo nesměl
že by to bylo jako u nás?
K nám by taky nesměli. První bod by šel dolů za třetí patro bez výtahu, další bod za flekatý stěny a různý stavební divnosti nedodělaný a za další, bych musela šůrovat nejmíň týden, abych tady neměla ani prášek:-)
Příspěvek upraven 03.03.12 v 15:25
Jo jo, u nás by šly body dolů za pomalované zdi, sem tam ťapička od ovoce (to se mi teda taky nelíbí
), každou chvíli flek na koberci a máme malý byteček. To bych to schytala…
Holky já to včera neviděla.Takže ta Iva to nevyhrála ![]()
Vyhrála to ta mladinká co vařila jako poslední v pátek?Asi jo.
J-Zicek píše:
Holky já to včera neviděla.Takže ta Iva to nevyhrála
Vyhrála to ta mladinká co vařila jako poslední v pátek?Asi jo.
Přesně tak! ![]()