Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
7.3.12 08:56
MUFICE píše:
Udělá vývar z masoxu a ještě jim kecá, že to vařil 48 hodin 8o :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A nejhorší je, že mu to snad i některé věřily ..... :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
7.3.12 09:14

ty chipsy se mi taky líbily, ale fakt mě naštvalo jak jim naprosto bez zardění lhal do očí skrz tu redukci. Jinak to je nafoukaný chlapík, mistr světa amoleta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.3.12 09:15

Jo, to mě taky naštvalo. A tím víc, že si nejsem úplně jistá, jestli bych to poznala a nechala bych se tahat za fusekli. Je to zmetek… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
7.3.12 09:48
Charlottka píše:
MUFICE píše:
Udělá vývar z masoxu a ještě jim kecá, že to vařil 48 hodin 8o :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A nejhorší je, že mu to snad i některé věřily ..... :mrgreen: 8o

Kdyby hodil maso a zeleninu do hrnce a hodinu to vařil na vývar, tak to bude furt lepší než ten z masoxu a nemusí se o to ani starat a může u toho vyvařovat celé menu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
7.3.12 09:50

Dala bych mu 10 bodů, kdyby neošidil ten vývar a nemachroval :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.3.12 10:38

já ne,ale vždycky si říkám to musím zkusit a pak zapomenu co to bylo,takže si to od včera začínám psát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.3.12 12:16

Včerejší hostitel se mi nelíbí jako člověk, takový machřííík už mu chybí jen křídla a uletět :zed: ale menu mě celkem slušné, jen kdyby nebyl tak na mistrovaný, tak by to vypadalo vše líp, troška pokory by mu neuškodila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.3.12 12:54

Zkoušela jsem z minulého týdne - ananasový sen (máma to dělá pod názvem orgasmus) a byl to přeslazený fujtajbl :mrgreen: ale návětěvě chutnal :nevim: (asi nechtěli urazit :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.3.12 13:27

Já jednou zkoušela kuřecí rolky. Kdysi to dělala taková mladá paní, co pak na jedné návštěvě zkolabovala, už je to delší dobu.

Kuřecí (nebo krůtí) prsa se nakrájí na plátky, jemně naklepou a omáčí v rozpuštěném másle s česnekem (osolené, opepřené). Z toho másla se vyjmou a obalí ve strouhance smíchané se strouhaným sýrem, zarolují a pokladou do pekáčku. Polije se to zbytkem másla, já na to i nasypu zbytek té strouhanky. Trochu, ale opravdu jen málo podlít vodou, přiklopit a péct. Když je to měkké, odklopit a dopéct kůrku. Podává se s bramborovou kaší a je to dobrota!

Zatím jsem zkoušela jen s eidamem, ale chci vyzkoušet i nivu, popřípadě smíchat eidam s parmazánem. Chutná to i malému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
7.3.12 13:42
Charlottka píše:
MUFICE píše:
A nejhorší je, že mu to snad i některé věřily ..... :mrgreen: 8o

Myslím,že jak tohle spolusoutěžící v TV včera viděly a slyšely,tak se bijí do hlavy :zed: Ale některá z nich měla pochybnosti,ne? Každopádně jim lhal několikrát,ptali se ho na to snad 3× :cert: :cert: Já doufám,že někdo bude mít víc bodů jak on.Protože mu bych to teda fakt nepřála-je to takovej mistr světa,nelíbilo se mi,že vařil u rodičů a za tu lež jako věž :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
7.3.12 14:37

Včerejší pán je JAKOBY velký frajer :zed: :zed: . Kdyby mě někdo řekl, že dělá vývar 48 hodin, tak si myslím své. I když měl hezky upravené talíře, tak bych mu dala asi jen 5 bodů a to za blbé kecy. Jinak recepty si vytisknu vždycky na www.iprima.cz/prostreno . Dělala jsem už mnoho receptů, které mě fakt dostaly. :potlesk: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
50133
7.3.12 15:53
Kallkapa píše:
Zkoušela jsem z minulého týdne - ananasový sen (máma to dělá pod názvem orgasmus) a byl to přeslazený fujtajbl :mrgreen: ale návětěvě chutnal :nevim: (asi nechtěli urazit :lol: :lol: )

Tak tam příště dáš aspon o polovinu méně cukru a bude to dobré :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
7.3.12 15:54
CokeLady píše:
Ty vole… :pocitac: :pocitac: :pocitac:Nezaměstnanej slizoun, co tráví čas u bedny a počítače a šel si sem nahonit ego… asi má velkou podporu v nezam., když může pečivo a knedlík vyhodit do koše. Nesnášim, když někdo nevaří a nepozve lidi k sobě domu, přetvářka jak prase.

souhlasím…maminčin mazánek, má tam i pc aby si mohl u maminky hrát…klasická nula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
7.3.12 16:10
jonatanka píše:
CokeLady píše:
Ty vole… :pocitac: :pocitac: :pocitac:Nezaměstnanej slizoun, co tráví čas u bedny a počítače a šel si sem nahonit ego… asi má velkou podporu v nezam., když může pečivo a knedlík vyhodit do koše. Nesnášim, když někdo nevaří a nepozve lidi k sobě domu, přetvářka jak prase.
souhlasím…maminčin mazánek, má tam i pc aby si mohl u maminky hrát…klasická nula

No, oni tam mají i vlastní ložnici, prý tam jezdí dost často kvůli té zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
7.3.12 16:13

Mufice jj máš pravdu, asi tam jezdí pravidelně, třeba na víkendy, možná tam jsou pořád, když je bez práce. Včera dost machroval na můj vkus, ale třeba není zase tak špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí