Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem to konečně zkoukla a její menu vypadalo dobře. Nejvíc se mi líbil ten pohár s malinama a pak ten hlavní chod ![]()
Holky,tak dneska budou spenatove karbanatky
tenhle tyden frcej na spenatu ![]()
Radka je kráva, dnes to zase potvrzuje. Bych jí urazila pazoury za ten foťák. Co na to hrabe? ![]()
KPKristy píše:
Radka je kráva, dnes to zase potvrzuje. Bych jí urazila pazoury za ten foťák. Co na to hrabe?
Mají tedy děsný chování ![]()
Eliezer píše:KPKristy píše:Mají tedy děsný chování
Radka je kráva, dnes to zase potvrzuje. Bych jí urazila pazoury za ten foťák. Co na to hrabe?
To teda jo
No, aspon, že jí nakonec dala 10 bodů.
teda Radka s Petrem mě nehorázně vytáčí už od pondělka
ale špenát miluju a tenhle týden bych se u tý televize uslintala, musela jsem si udělat aspoň polívku ![]()
Deset bodů od Radky jsem takym oc nepochopila vzhledem k tomu, že celou dobu jí něco vadilo a remcala na všechno ![]()
Je to hráčka a doufám, že nevyhraje. Taky bych to nejvíc přála té pondělní, ale bohužel…
Dnešní menu nic moc. Krevety se mi nelíbily, kydala do toho tatarku
. Noky polotovar, to mohla radši udělat bramborovou kaši, vyšlo by to líp. Dala bych si hrušku a sýry…
Ta Radka s tou Kačenou jsou fakt slepice. Na to kolik jim je by mohly mít trochu rozumu. CHovaly se jak 14ti leté kačeny. Radka dost šťiplavě vyjížděla po Martině, ta chudák nevěděla co jí na to říct..
Jako ale, že je ta Kačena straší než ta Radka mě dost překvapilo. Radka vypadá spíš jak babička od Markéty a matka od Kačeny
(možná trochu přehání ale hnula mi žlučí
)
No dnesni menu me nak moc neuchvatilo,ale dala bych si,hlavne kdyz nemusim varit ja ![]()
Po dnesnim dilu je mi nesympaticka Radka a na paty ji slape Katka.....ty dve mely dneska opravdu dost.....nejsympatictejsi mi je ta mlada holcina a dnesni hostitelka ![]()
Já dneska nějak moc neviděla.Malá je uřvaná takže ani nevím kolik bodů ![]()
CokeLady píše:Kallkapa píše:
Ta Radka s tou Kačenou jsou fakt slepice. Na to kolik jim je by mohly mít trochu rozumu. CHovaly se jak 14ti leté kačeny. Radka dost šťiplavě vyjížděla po Martině, ta chudák nevěděla co jí na to říct..![]()
Jako ale, že je ta Kačena straší než ta Radka mě dost překvapilo. Radka vypadá spíš jak babička od Markéty a matka od Kačeny
![]()
![]()
(možná trochu přehání ale hnula mi žlučí
)
A jak se čílila, když se začali bavit o věku a řekla, že je to neslušný… asi se bála, že dalším levelem bude váha.
Vypadá min. o 10 let starší než Katka.
No to jo, o deset let minimálně..A dneska mi přišla fakt jak ožralá, jak někdo předtím už psal.. Nejdřív jsem si myslela, že je jenom taková trapná ale dneska mi přišlo, že do všeho vrážela, při hře spadla (nevím jestli to bylo tím, že svojí váhou nemůže moc manipulovat, nebo jestli měla něco pod kůží) navíc mi přišlo, že absolutně nekontrolovala své chování ani pohyby.. maso z vidličky jí spadlo na zem, pití vyprskla na stůl.. prostě fakt jak kdyby byla ožralá.. ![]()
Já jsem se zasmála, jak napálila hlavou do zdi. To měla za ten foťák a tu drzost… ![]()
no příjde mi dost neslušné se takhle hrabat ve věcech hostitelů, lézt do skříní a chtít nastartovat foťák co tam uvidím, to je už za hranicí slušného chování
CokeLady píše:
Vypadá min. o 10 let starší než Katka.
No to určitě vypadá o 10 let starší, asi je to taky tím, že je obézní ![]()