Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mě zničilo, jak mu upadla palička (to se stane samozřejmě, zvlášť před kamerama) a on ji zvedne a klepe s ní maso dál
![]()
Pán byl sympaťák, vařil dobře, ale mám dojem, že do té polévky ho taky sypal to pol. koření, Bylo to v rychlosti, ael všimla jsem si toho. Dával ho tem hned na začátku.
Podle jeho slov by se ohodnotil více body..asi bude zklamaný… ![]()
Co to mají za kecy o tom jejím klukovi
Prý komu je jako podobný a nechtěl si nechat udělat manžel testy dna ? ![]()
Kallkapa píše:
Co to mají za kecy o tom jejím klukoviPrý komu je jako podobný a nechtěl si nechat udělat manžel testy dna ?
Vypadá jako černoušek,ale co je komu do toho,i kdyby nebyl manžela ![]()
Tereza1986 píše:Kallkapa píše:Vypadá jako černoušek,ale co je komu do toho,i kdyby nebyl manžela
Co to mají za kecy o tom jejím klukoviPrý komu je jako podobný a nechtěl si nechat udělat manžel testy dna ?
No právě.. co jim je do toho.. ![]()
KPKristy píše:
Ať žije polívkový koření na medailoncích z panenky![]()
To jsem ani nezaregistrovala a ani by mě to nenapadlo
![]()
MUFICE píše:KPKristy píše:To jsem ani nezaregistrovala a ani by mě to nenapadlo
Ať žije polívkový koření na medailoncích z panenky![]()
![]()
A měla toho takový kýbl, že to asi cpe do všeho…
Ahoj. Mohu se zeptat, nevíte cca v kolik hodin po odvysílání večerního Prostřeno v tv dávají díl na internet? Ráda bych se na dnešní díl koukla, ale na netu pořád není ![]()
Beru*Beru píše:
Ahoj. Mohu se zeptat, nevíte cca v kolik hodin po odvysílání večerního Prostřeno v tv dávají díl na internet? Ráda bych se na dnešní díl koukla, ale na netu pořád není
Většinou ho dávají hned po odvysílání v tv..
Dneska samý polívkový koření fuj,fuj, měla ho pěkný kýbl, asi to valí do všeho, a tu panenku, nějak divně krájela a opékat ji 10 min. z každé strany, no to je barbarství
Kallkapa píše:
tak jsem koukla a je tam..http://www.iprima.cz/prostreno
Ahá, to jsem nevěděla, že jsou videa i tam. Já koukám vždycky na stream. Teď když koukám na iprimu tak vidím, že stream má video v lepší kvalitě
Ale děkuju.
Tak oprava, kvalita je stejná
Díky, aspoň se konečně kouknu, co dnes baštili.