Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ach jo, polévkové koření vládne světu
. A já měla za to, že když je polévkové, že patří teda maximálně do polívky. Ona ho cpe do paštiky, do lasagní. Nedala ho i do buchty? Už bych se tomu snad ani nedivila…
A dneska bych si tedy hlavní chod nedala. Lasagně si představuju a dělám jinak, rozhodně ne s kečupem a vegetou ![]()
taky nechápu proč musí k mletému masu dávat bujon a polévkové koření
uplně zbytečně když tam ještě dávala koření na špagety
dneska bych si nedala nic ![]()
Iva, mi přijde nevyzpytatelná. Iva bydlení pěkné,až na výrazné barvy. Co se týče dnešního menu jak píšete, bujóny, vegeta, polévkové koření. Hlavní chod bych si též nedala. Uvidíme jak to bude pokračovat.
Ta brýlatá se neustále neslušně vyptává. Řekla bych jí, že jí do toho nic není. Myslím, že je to taková žárlivka.
Ahojte holky,
tak dneska nic moc menu.Ovšem ta Iva to je teda masakr.Absolutně mi nesedí.A ona snad vyhraje ![]()
Iva mi je silně nesympatická, podle mě šla do pořadu jen proto, aby předvedla barák. Jenom do všeho remcá. Ale dnešní menu fakt slabota, těším se vždy na nějaké zvláštní receptíky pro inspiraci a dnes nic moc:-(
tak dneska to teda bylo zklamání. Dala bych si jenom tu buchtu, sladký můžu snad všechno ![]()
Iva mi taky vůbec nesedí. Ale brala bych tu její koupelnu ![]()
No, Iva dneska perlila! Ale na kameru mimo soutěž chválila, čemuž se divím, bývá to naopak. Proto si myslím, že nemá moc velký sebevědomí a rejpáním při večeři si ho trochu honí… ![]()
Tak dnes bych si nic nedala, ty lasagne s mrkví už vůbec ne.
No Iva jela teda ![]()
Dnešní hostitelka mě zklamala, je mi strašně sympatická, ale menu měla slabé, kombinace paštika a mleté maso, nelákalo by mě ani jedno. Ten moučník znám, dělává ho moje švagrová, je to pro mě strašně sladké.
dzarunka píše:
taky nechápu proč musí k mletému masu dávat bujon a polévkové kořeníuplně zbytečně když tam ještě dávala koření na špagety
dneska bych si nedala nic
To tam ty bujony hodila dva
![]()
jonatanka píše:
Dnešní hostitelka mě zklamala, je mi strašně sympatická, ale menu měla slabé, kombinace paštika a mleté maso, nelákalo by mě ani jedno. Ten moučník znám, dělává ho moje švagrová, je to pro mě strašně sladké.
To je pravda,dělává ho teta.A je to sladké jako prase..A to já sladké teda taky docela můžu.Ale toto je teda fakt síla.
Tak to dnešní menu teda
. Tolik náhražek co přidala do jedné večeře já nespotřebuju za celý rok. Hlavní chod hrůza i na pohled - tomu bych se teda v soutěži vyvarovala i kdyby to mělo chutnat božsky. Pokud něco vypadá na talíři rozblemcaně, hned to i jinak chutná. Menu teda fakt trošku propadák
ale jinak je paní mooc sympatická
. Mě nevadí ani ta Iva. Myslím, že je taková držka prostě, ale nemyslím si, že by byla zlá. Možná trošku netaktní, že to co si ostatní myslí, řekne nahlas. Trošku moc na sebe strhává pozornost ale myslím, že to je jejím úkolem v této pětici - včetně zkoumání šuplíků a prachu
. Kdo mi je ale vyloženě nesympatický je ta pondělní blondýnka Magda. Ta je už od pohledu závistivá jak.. dotazy na to, co dělají manželé jsou podle mě absolutně nevhodné a ztrapňuje se podle mého mnohem více než Iva, která hudruje půl hodiny, že ta paštika není paštika
. Jinak domeček měla Iva pěkný, ale nevím proč z něj dělají všichni takové haló, normální domek
. Nemá přece mezi kachličkama diamanty a nevaří ve zlatých hrncích
. Ta zítřejší mi taky moc nesedí, připadá mi taková věčně zabručená, jakoby ve špatné náladě. Největší sympťanda je páteční mladoška ![]()
IvkaH píše:
Mamky co se dneska stalo v Prostřenu??? Uvidím ho až zítra![]()
No měla 3chodové menu, paštika, lasagne a dezert obliž prst. Do všeho, krom dezertu coala bujony a polévkové koření, do lasagní mraženou zeleninu pod svíčkovou, no a dezert snad byl strašně sladkej.
Iva celou dobu mlela a držkovalal, ale asi je fakt taková a zas to řekla popravdě.
No a ta brejlatá se opět ptala co dělá manžel. Zábava se jim líbila, malovali kraslice.