Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda, zase se našlo nějaký hovado - Michal!
Včera nic nepředvedl, posral, co mohl a dneska remcá, až se hory zelenají, pablb ![]()
Marta78 píše:hofka píše:Hm zajímavé, ale v tom případě to Karolína stejně dělala blběMarta78 píše:Třeba tady http://www.receptyonline.cz/…a--9389.htmlhofka píše:Marta78 píše:Dělá konfitovanou kachnu, ta se takhle dělá. Ale ten bujon navíc mi přišel taky zbytečnej, k čemu pak to maso. V tom papiňáku to přece musí být hned.
holky koukáte na dopolední prostřeno? Ta Karolína,dělá kachní stehna a normálně do pekáče k tomu dala tři kostky sádla ( ty 250g ), to je síííla. Se nedivim, že vypadá jak vypadá, holka. A je jí 25let, mě tedy připadá na 40let.
A dělala hovězí vývar a prdla tam zas bujon, pak ochutala a zas tu olíznutou lžíci tam vrazila. Dneska bych si tedy ic nedala, možná moučním, tatarák nepozřuAha tak to slyšim poprvé s tou kachnou
jo taky raději karboše.
Ale kalorická bomba to tedy je.
Tak to jsem namátkou vytáhla recept, ono jich asi bude spousta:-)
KPKristy píše:
Teda, zase se našlo nějaký hovado - Michal!
Včera nic nepředvedl, posral, co mohl a dneska remcá, až se hory zelenají, pablb
Moje slova ![]()
No a tan v klobouku, na to jak se nad vším rozplýval tak dal dle mne taky málo bodů. Ten Michal je fakt arogantní blb.
Marta78 píše:KPKristy píše:No 25, říkala to na začátku. No já tedy kachnu pekla asi dvakrát, moc to nejíme, ale vždy bez sádla nebo tuku, ona vždy něco pustí.
Já se koukám!!
Fakt je jí 25?No, to vypadá teda o mnoho starší!
Tří kostek sádla jsem si nevšimla, to je síla. Ale když peče kachnu, tak jak ji peče - hodně času na málo stupňů - tak přece není potřeba dávat nic. Krásně se vypeče. Moje ségra to tak dělá, peče třeba pět hodin na 80-90st bez přidání tuku a v žádným případě to není suchý!A tatarák bych si zrovna dala, ten miluju. Jen bych si ho jinak ochutila, nedávám majoránku…
Já syrový maso ne. Jako v sushi my ryby syrové nevadí, ale maso bych nedala
Jo teď ji taky za majoránku kritizuje:)
Kachnu i kuře teda peču bez tuku, tak kůže pustí dost tuku hlavně z té kachny.
No, Michal si myslí, že je mistr světa, když jim včera naservíroval syrový steak s fazolema ![]()
A ten v klobouku míří pro vítězství, tak asi proto málo bodů…
Noo, ta je hustá teda! Jak mluví, mě to přijde srandovní ![]()
Má moc hezkej domeček ![]()
Ale ten překrm bych si nedala. Vypadá to jako bábovka a je tam maso, to mi chutě nedělá…
bydlení pěkné,ubrala bych trochu červené
já bych ochutnala vše,možná ten dezert bych nemusela
dzarunka píše:
bydlení pěkné,ubrala bych trochu červenéjá bych ochutnala vše,možná ten dezert bych nemusela
Jo, s tou červenou to trošku přehnali, z venku ten domek vypadá jak bordel ![]()
CokeLady píše:
já bych si ho taky nedala, ale ta Magda je na facku, jak se ptala, co dělá manžel jako NENÁPADNOU narážku na hezký domek… trapačka.
Závistivá ženská, co má 2+kk a nemůže to asi překousnout ![]()
Dnešní menu se mi líbilo, nejméně teda ten předkrm, ale ochutnala bych vše ![]()
HOlky co sledujete večer, kolik mají tento týden bodů? já musím těsně před bodováním přepínat na večerníček a začátek jsem dnes taky nestihla.
Jinak ta dnešní, něco mi na ní vadí, je moc suverénní asi, nebo tak působí. Domeček pěkný, ale červené opravdu moc.
Tak dnesni menu bych ochutnala vsechno
Bydleni se mi celkem libilo,ale jak rikate je tam moc cerveny…ale koupelnu ji teda zavidim,sice bych ji dala do jinych barev ale to uz je detail…jeji koupelna je velka jak nas jeden pokoj
![]()
tak jsem to teď zkoukla a mě se to taky dnes líbilo, dala bych si všechno a barák má úžasnej. ![]()