Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
28.2.12 09:38

Teda, zase se našlo nějaký hovado - Michal!
Včera nic nepředvedl, posral, co mohl a dneska remcá, až se hory zelenají, pablb :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.2.12 09:39
Marta78 píše:
hofka píše:
Marta78 píše:
hofka píše:
Marta78 píše:
holky koukáte na dopolední prostřeno? Ta Karolína,dělá kachní stehna a normálně do pekáče k tomu dala tři kostky sádla ( ty 250g ) :zed: , to je síííla. Se nedivim, že vypadá jak vypadá, holka. A je jí 25let, mě tedy připadá na 40let.
A dělala hovězí vývar a prdla tam zas bujon, pak ochutala a zas tu olíznutou lžíci tam vrazila. Dneska bych si tedy ic nedala, možná moučním, tatarák nepozřu :cert:
Dělá konfitovanou kachnu, ta se takhle dělá. Ale ten bujon navíc mi přišel taky zbytečnej, k čemu pak to maso. V tom papiňáku to přece musí být hned.

Aha tak to slyšim poprvé s tou kachnou ;)

jo taky raději karboše.
Třeba tady http://www.receptyonline.cz/…a--9389.html
Hm zajímavé, ale v tom případě to Karolína stejně dělala blbě :pankac:
Ale kalorická bomba to tedy je. :nevim:

Tak to jsem namátkou vytáhla recept, ono jich asi bude spousta:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
28.2.12 09:40
KPKristy píše:
Teda, zase se našlo nějaký hovado - Michal!
Včera nic nepředvedl, posral, co mohl a dneska remcá, až se hory zelenají, pablb :poblion:

Moje slova :dance:

No a tan v klobouku, na to jak se nad vším rozplýval tak dal dle mne taky málo bodů. Ten Michal je fakt arogantní blb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
28.2.12 09:58

Zábavu měla Karolína dobrou :palec: Rákosníček mě pobavil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
28.2.12 10:00
Marta78 píše:
KPKristy píše:
Já se koukám!!
Fakt je jí 25? 8o No, to vypadá teda o mnoho starší!
Tří kostek sádla jsem si nevšimla, to je síla. Ale když peče kachnu, tak jak ji peče - hodně času na málo stupňů - tak přece není potřeba dávat nic. Krásně se vypeče. Moje ségra to tak dělá, peče třeba pět hodin na 80-90st bez přidání tuku a v žádným případě to není suchý!A tatarák bych si zrovna dala, ten miluju. Jen bych si ho jinak ochutila, nedávám majoránku… :jazyk:
No 25, říkala to na začátku. No já tedy kachnu pekla asi dvakrát, moc to nejíme, ale vždy bez sádla nebo tuku, ona vždy něco pustí.
Já syrový maso ne. Jako v sushi my ryby syrové nevadí, ale maso bych nedala :nevim:
Jo teď ji taky za majoránku kritizuje:)

Kachnu i kuře teda peču bez tuku, tak kůže pustí dost tuku hlavně z té kachny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.2.12 10:01

No, Michal si myslí, že je mistr světa, když jim včera naservíroval syrový steak s fazolema :roll:

A ten v klobouku míří pro vítězství, tak asi proto málo bodů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
28.2.12 10:11

Já bych tam nešla ani za zlatý prase. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.2.12 18:30

Noo, ta je hustá teda! Jak mluví, mě to přijde srandovní :P

Má moc hezkej domeček :palec:

Ale ten překrm bych si nedala. Vypadá to jako bábovka a je tam maso, to mi chutě nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.2.12 18:57

bydlení pěkné,ubrala bych trochu červené :think: já bych ochutnala vše,možná ten dezert bych nemusela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
28.2.12 19:23
dzarunka píše:
bydlení pěkné,ubrala bych trochu červené :think: já bych ochutnala vše,možná ten dezert bych nemusela

Jo, s tou červenou to trošku přehnali, z venku ten domek vypadá jak bordel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
28.2.12 19:23
CokeLady píše:
já bych si ho taky nedala, ale ta Magda je na facku, jak se ptala, co dělá manžel jako NENÁPADNOU narážku na hezký domek… trapačka.

Závistivá ženská, co má 2+kk a nemůže to asi překousnout :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
28.2.12 19:24

Dnešní menu se mi líbilo, nejméně teda ten předkrm, ale ochutnala bych vše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
28.2.12 21:03

HOlky co sledujete večer, kolik mají tento týden bodů? já musím těsně před bodováním přepínat na večerníček a začátek jsem dnes taky nestihla.
Jinak ta dnešní, něco mi na ní vadí, je moc suverénní asi, nebo tak působí. Domeček pěkný, ale červené opravdu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
28.2.12 21:30

Tak dnesni menu bych ochutnala vsechno :jazyk: Bydleni se mi celkem libilo,ale jak rikate je tam moc cerveny…ale koupelnu ji teda zavidim,sice bych ji dala do jinych barev ale to uz je detail…jeji koupelna je velka jak nas jeden pokoj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
28.2.12 22:13

tak jsem to teď zkoukla a mě se to taky dnes líbilo, dala bych si všechno a barák má úžasnej. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí