Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
27.2.12 18:31

Tak co? Koukáte?
To jsem tedy zvědavá, jak ten babinec dopadne…

A asi nikdy mě nepřestane fascinovat, jak většina lidí do všeho cpe „polévkové koření“. Co je to za cajk? Já to doma vůbec nevedu… Když dělám něco na kari, tak tam přece dám kari a ne polívkový koření :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
27.2.12 18:45

Snad si dámy koncem týdne nenařežou, dobrá hláška  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.2.12 18:46

Můj milovaný rodný Zlín :dance: :dance: :dance: doufám, že mě děvčice nezklamou :pankac: jinak :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
27.2.12 18:50

Holky tak ta Iva je fakt nějaká divná.Taková herdek baba.
Jsem zvědavá na ni jak bude vařit zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
27.2.12 18:50
IvkaH píše:
Můj milovaný rodný Zlín :dance: :dance: :dance: doufám, že mě děvčice nezklamou :pankac: jinak :cert: :cert: :cert:

Nezklamou neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.2.12 18:57

já bych ten hlavní chod nacpala do bramboráku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.2.12 19:17
J-Zicek píše:
IvkaH píše:
Můj milovaný rodný Zlín :dance: :dance: :dance: doufám, že mě děvčice nezklamou :pankac: jinak :cert: :cert: :cert:
Nezklamou neboj :lol:

jak udělají ostudu, tak si je osobně najdu a budu je strašit :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.2.12 19:51

tenhle týden poteče krev! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
27.2.12 20:04

Taky myslím, že se zhádají. Samý baby. He, to bude ještě prča:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.2.12 20:13

tak tipuju že se pořádně zhádají :)

To polévkové koření taky nechápu proč cpou všude. Si pamatuju jak se u nás naštvala tchýně když něco vařila, protože nemám doma podravku a že teda bez toho nejsem pořádná kuchařka (před tím jí vždycky chutnalo). A nakoupila mi x balení nějakýho šílenýho sajrajtu :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2976
27.2.12 20:39
lucenka píše:
tak tipuju že se pořádně zhádají :)To polévkové koření taky nechápu proč cpou všude. Si pamatuju jak se u nás naštvala tchýně když něco vařila, protože nemám doma podravku a že teda bez toho nejsem pořádná kuchařka (před tím jí vždycky chutnalo). A nakoupila mi x balení nějakýho šílenýho sajrajtu :poblion:

Já jsem vegetu používala, co máme malého, tak ji nepoužívám a vůbec mi nechybí. A muž si pochvaluje, že jsou polévky lepší, přitom jeho máma ji používá snad do všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.2.12 20:39
lucenka píše:
tak tipuju že se pořádně zhádají :)To polévkové koření taky nechápu proč cpou všude. Si pamatuju jak se u nás naštvala tchýně když něco vařila, protože nemám doma podravku a že teda bez toho nejsem pořádná kuchařka (před tím jí vždycky chutnalo). A nakoupila mi x balení nějakýho šílenýho sajrajtu :poblion:

Nooo, tak to je drsný! :roll:
Jako ono je jednoduchý to všude nasypat, pak to všechno „nějak“ chutná a máš po starosti s dochucováním. ale to je pak parádní, když oběd o čtyřech choděch chutná od začátku do konce stejně :mrgreen: :zed:

Já jsem zírala, když to dnešní soutěžící nasypala i do té pěny na vejce. To už mohla rovnou vrznout i na ty banány… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17911
27.2.12 20:42

A co to je, polévkové koření, to se tak jmenuje? To jsem ani nikdy neviděla mezi kořením prodávat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
27.2.12 20:50
KPKristy píše:
lucenka píše:

Nooo, tak to je drsný! :roll:
Jako ono je jednoduchý to všude nasypat, pak to všechno „nějak“ chutná a máš po starosti s dochucováním. ale to je pak parádní, když oběd o čtyřech choděch chutná od začátku do konce stejně :mrgreen: :zed:

Já jsem zírala, když to dnešní soutěžící nasypala i do té pěny na vejce. To už mohla rovnou vrznout i na ty banány… :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
27.2.12 21:01
lucenka píše:

Taky si myslím, že se tak nejpozději ve středu začnou hádat :mrgreen:

Polévkové koření nevedu, polévky ochucují nejčastěji solí a pepřem, popř.čerstvýma bylinkama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí