Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
698
22.2.12 20:38

Tak Verunka fakt šikula, dala bych si vše. Ani nebyla nervozní, fakt šikulka.
Jirka chválil, bylo to od něj fakt miléa upřímné, že i pak dal 10bodů. Černá se mi včer líbila a dnes mě sr.a S tím masem mě dostala jak tu některá psala, že chválila za propečenou rybu a teď měla kecy. J8 bych tedy vepřový maso nedopečený nesnědla. Já tedy vůbec mám ráda vče propečený.
Jsem zvědavá na zítra na Jiříka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
22.2.12 21:37

Dnešní hostitelce teda :potlesk: :potlesk: je šikovná a výhru bych jí přála.Ten dezert vypadal moooc dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
22.2.12 22:02

Dnesni hostitelka opravdu zabodovala,moc sikovna holka… :potlesk: :potlesk: :potlesk: a ten dezert urcite skusim :jazyk: az prestanu hubnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.2.12 10:04
CokeLady píše:
No ta dopolední holka je hrozná, už od pondělka chytrá jak rádio, myslela jsem, že je jí tak 15 let a ona má dvouletou dceru - servírka z herny.

Vaří vývar - takže pěkně s vegetkou a masoxem, maso na hlavní chod jí koupil kamarád neuměla ho ani rozklepat a dezert, který pojmenovala po své dceři nikdy nepekla a nemá ho ozkoušený (hrozně těžká hrnková buchta).

Celkově slečna působí velice inteligentně.

Přesně jsi popsala můj názor! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
23.2.12 11:48
CokeLady píše:
No ta dopolední holka je hrozná, už od pondělka chytrá jak rádio, myslela jsem, že je jí tak 15 let a ona má dvouletou dceru - servírka z herny.

Vaří vývar - takže pěkně s vegetkou a masoxem, maso na hlavní chod jí koupil kamarád neuměla ho ani rozklepat a dezert, který pojmenovala po své dceři nikdy nepekla a nemá ho ozkoušený (hrozně těžká hrnková buchta).

Celkově slečna působí velice inteligentně.

Přesně vystiženo. především u vývar ujsem valila bulvy. a jak prostřela a pak jim tam naházela ty příbory :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
23.2.12 14:58
kometa32 píše:
Nemáte někdo odzkoušený ten dnešní dezert, co pekla Verunka?

Já mám odzkoušený tento. Jen jsem poprvé dodržela šlehání 5 minut a přešlehala, příště jsem to už odhadla, kdy to je do tuha. A myslím, že Verunka měla žloutky a bílky zvlášť.

Pařížské kostky
těsto: 440 ml polohrubé mouky, 220 ml moučkového cukru, 110 ml oleje, 220 ml mléka, 2 - 3 lžíce kakaového prášku, 1 prášek do pečiva, 3 vejce
krém: 400 - 500 ml smetany ke šlehání (čím víc procent tuku, tím lépe), 2 tyčinky ledové kaštany (po 50 g)
na posypání: 1 kokosová tyčinka Margot (100 g)

Smetanu nalijeme do rendlíku, postavíme na plotnu a zahříváme. Do teplé rozlámeme kaštany a za stálého míchání chvíli povaříme. Musí se asi minutu vařit. Odstavíme, necháme vychladnout, přelijeme do šlehací misky a dáme do ledničky do druhého dne - důležité, jinak nepůjde ušlehat dotuha!
V míse smícháme všechny sypké suroviny. Přidáme všechno ostatní a elektrickým šlehačem rozšleháme na hladké těsto. To nalijeme na hlubší plech vyložený papírem na pečení. Pečeme asi 20 minut při 180°C. Necháme vychladnout.
Z ledničky vyndáme smetanu svařenou s kaštany a elektrickým šlehačem (na nejvyšší obrátky) ušleháme hustý krém (trvá to asi pět minut). Tento krém rovnoměrně rozetřeme na vychladlý moučník a posypeme nastrouhanou čokoládou Margot. Skladujeme v ledničce. Před podáváním nakrájíme na kostky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.2.12 17:52

Dneska jsem vařila Veroničinu krémovou česnečku, sama to nejím že je tam smetana, ale manžel si pošmáknul, už snědl asi 4 talíře od oběda 8o jak mu chutná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
23.2.12 17:58
IvkaH píše:
Dneska jsem vařila Veroničinu krémovou česnečku, sama to nejím že je tam smetana, ale manžel si pošmáknul, už snědl asi 4 talíře od oběda 8o jak mu chutná :palec:

Taky se jí chystám udělat :think: Já česnečku můžu Jsem polívková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
23.2.12 18:26

Tak co říkáte? Bydlí má hostitel teda hezký.Předkrm vypadá báječně,hned bych ochutnala,tak jsem zvědavá,jak bude chutnat ženským..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.2.12 19:06

Dnešní předkrm se mi taky líbil a stejně jako ty holky mě překvapilo, že to nezabalil do „štrůdlu“, ale udělal to pěkně po domácku :palec:

Květuš docela málo boduje celkově, co? Ale myslím, že stejně nevyhraje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
23.2.12 19:37

Tak dnesni predkrm vypadal vyborne a urcite byl i moc dobrej :jazyk: ale hlavni jidlo,nevim nevim,urcite bych to dynove pyre rada ochutnala,ale vypadalo to jak kdyby to uz opravdu nekdo pozil a mlete maso k tomu..asi bych dala jine… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
23.2.12 19:51

Taky by mě zajímalo,jak ten hlavní chod chutnal :think:
Já osobně bych si dala ten dezert :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9079
23.2.12 20:03

Tak před tou 17letou holčinou smekám klobouk. Málokterá holka umí takhle vařit. Když si vzpomenu co jsem v 17 uměla, tak se musím propadnout hambou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
23.2.12 21:49

Ten dnešní předkrm vypadá luxusně. Nevíte, kolik dostal ten pán bodů? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
23.2.12 21:52

tuším, že dostal na 28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie