Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucenka píše:draga píše:holky prosím kolik dostala bodů, musíme přepínat na večerníček. To její menu bych si hned dala. Ale tipuju, že jí ta včerejší baba potopila.
paní divná záviděla, že Jirka (nebo jak se jmenuje) jí to chválí…to bylo vidět jak jí to štve
Eliezer píše:
Ano, pan Jirka, verunku chválil a proto dala jen 7 bodů a vše shazovala.
Podle mě žárlila i na dům jak si žijou. Jen se mi nelíbí, jak šmejdí po domě, berou věci do rukou atd. Není to slušné, primu v tomto nechápu…šmejdit po domě a v jednom díle snad bylo, že sundala ženská hračku ? No, to bych jí dala, až by byl úplný konec …
chocholka píše:lucenka píše:Dostala 35 bodů.draga píše:holky prosím kolik dostala bodů, musíme přepínat na večerníček. To její menu bych si hned dala. Ale tipuju, že jí ta včerejší baba potopila.
paní divná záviděla, že Jirka (nebo jak se jmenuje) jí to chválí…to bylo vidět jak jí to štve
Drago, my máme pro tyto případy přenosný DVD přehrávač s TV. Malej kouká na kouzelnou školku či jiné pohádky a já na ostatní…
jo a ještě paní Divná prej Já se těšila na maso alespoň 2cm tlustý vevnitř krvavý (nebo jak to pronesla)..přitom v pondělí pravila, že nesnáší ty stejky se syrovým uprostřed..ona si fakt nevidí do huby…
Eliezer píše:chocholka píše:Drago, my máme pro tyto případy přenosný DVD přehrávač s TV. Malej kouká na kouzelnou školku či jiné pohádky a já na ostatní…lucenka píše:Dostala 35 bodů.draga píše:holky prosím kolik dostala bodů, musíme přepínat na večerníček. To její menu bych si hned dala. Ale tipuju, že jí ta včerejší baba potopila.
díky
Čekala jsem, že jí ta včerejší dá tak 5 bodů.
Mě u toho šmejdění vadí, jak lezou do skříní. A kdyby mi někdo sundal něco ze zdi, tak by u mě dost klesl.
draga píše:
jo a ještě paní Divná prej Já se těšila na maso alespoň 2cm tlustý vevnitř krvavý (nebo jak to pronesla)..přitom v pondělí pravila, že nesnáší ty stejky se syrovým uprostřed..ona si fakt nevidí do huby…
Tak promiň, s přehrávačem. Už neví co by si vymyslela, uvidíme zítra. Stejně, už nevyhraje má to marný…
Eliezer píše:
Podle mě žárlila i na dům jak si žijou. Jen se mi nelíbí, jak šmejdí po domě, berou věci do rukou atd. Není to slušné, primu v tomto nechápu…šmejdit po domě a v jednom díle snad bylo, že sundala ženská hračku ? No, to bych jí dala, až by byl úplný konec …
To bych taky nepřežila. Jeden z důvodů, proč se tam nepřihlásit, mě totiž doma sáhnout na cokoliv, tak asi udělám scénu hned, nečekala bych ani na konec
. To s tou hračkou jsem viděla, bych paní rychle hnala. Nebo jsem viděla, jak někomu vyndali ze šuplíku erotické pomůcky
a prohlíželi si je.
Podívat ať se podívají, ale na něco sahat, to mi přijde jako maximální projev drzosti.
mě to nevadí jen jsem si říkala, že jsem to nebyla já ![]()
Eliezer píše:draga píše:Tak promiň, s přehrávačem. Už neví co by si vymyslela, uvidíme zítra. Stejně, už nevyhraje má to marný…
beckie píše:Eliezer píše:To bych taky nepřežila. Jeden z důvodů, proč se tam nepřihlásit, mě totiž doma sáhnout na cokoliv, tak asi udělám scénu hned, nečekala bych ani na konec
Podle mě žárlila i na dům jak si žijou. Jen se mi nelíbí, jak šmejdí po domě, berou věci do rukou atd. Není to slušné, primu v tomto nechápu…šmejdit po domě a v jednom díle snad bylo, že sundala ženská hračku ? No, to bych jí dala, až by byl úplný konec …. To s tou hračkou jsem viděla, bych paní rychle hnala. Nebo jsem viděla, jak někomu vyndali ze šuplíku erotické pomůcky
a prohlíželi si je.
Podívat ať se podívají, ale na něco sahat, to mi přijde jako maximální projev drzosti.
draga píše:
to bylo trapný s těma pomůckama… to máš pravdu..a ještě jak to komentovali…ale slečně to očividně nevadilo ona byla trochu exhibabeckie píše:Eliezer píše:To bych taky nepřežila. Jeden z důvodů, proč se tam nepřihlásit, mě totiž doma sáhnout na cokoliv, tak asi udělám scénu hned, nečekala bych ani na konec
Podle mě žárlila i na dům jak si žijou. Jen se mi nelíbí, jak šmejdí po domě, berou věci do rukou atd. Není to slušné, primu v tomto nechápu…šmejdit po domě a v jednom díle snad bylo, že sundala ženská hračku ? No, to bych jí dala, až by byl úplný konec …. To s tou hračkou jsem viděla, bych paní rychle hnala. Nebo jsem viděla, jak někomu vyndali ze šuplíku erotické pomůcky
a prohlíželi si je.
Jo to je fakt, že paní tehdá byla taky taková trošku zvláštní, každopádně já už bych si pak asi ani s takovýma hračkama nepohrála, když mi na ně šahali cizí lidi. ![]()
Jo a všimli jste si, jak má ta černovlasá příkladnou miminkovskou mluvu: „hosté spapali úplně všechno“ apod.. ![]()
Je to OT. Máme tento. Pokud se to nesmí smažte. Jen pozor na pixely, my měnili asi 3× vždy ochotně vyměnili a opravu také. Od té doby šlape jako hodinky.Ten odkaz je první, který jsme našla, který se objevil ve vyhledávači.
Máme sebou i na dovču, vydrží tak 4-5hod.v provozu. Pro nás super.Ale třebas najdete lepší.
http://www.nakupka.cz/…bt-prenosny/
Nemáte někdo odzkoušený ten dnešní dezert, co pekla Verunka?
Mi se dnešní díl moc líbil. Holčina je moc šikovná a výhru jí přeji. Dala bych si
všechno ![]()
Ta černovlasá mi vadí od prvního dílu. Je taková jednodušší a šíleně mi vadí ty její zdrobněliny ![]()
Dnešní menu vypadalo moc dobře. Na to, že jí je jenom 17 let, tak to klobouk dolů
Dala bych jí aspon 9 bodů. Ta včerejší černovlasá mě teda naštvala, že jí dala jenom 7 bodů
No nic, má 35 bodů a myslím si, že vyhraje.